Şimdi Ara

LORDS OF THE FALLEN (PS4 ANA KONU) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
398
Cevap
5
Favori
18.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bloo.

buyuk ihtimal cozmussunuzdur ama yardim ediyim ben yine. Championu kestiginiz yere geri donmeniz lazim veya kesmediyseniz. warshiple dovustugunuz arenanin orada bir kapi var leave yaziyor. Karanlik bir mekana gidiyorsunuz ordaki dusmanlarini hepsni temizlemek lazim. Daha sonra bir asker size yolu gostericek kaslo ve antanas ile bulusacaksiniz

Karanlik mekan biraz karisik onun icin videosunu attim hocam izleyebilirsiniz

Çok teşekkür ederim ama dediginiz gibi orayı geçtim hatta oyunuda bitirdim ilk karakterim çok saçma olmuştu statlar hangi silahı giyicem dur oyunu çözeyim derken bi baktık oyun bitti :) şimdi asassin tarzı seri bi karakter kasıyorum duel dagger yada muşta giyiyorum bayagı güzel oldu yukarda yazmışsınız yardım lazımsa hatırlayabilirsem yardım ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• D4nte kullanıcısına yanıt
    bende burda takilmistim dun gece gecebildim. Benimde dark souls 2den sonraki ilk rpg deneyimim. Bloodborne'da zorlanmiyim diye aldim baya begendim. Bu oyunlardaki dusmanlarin yapay zekasini gorunce fps oyunlarindakiler cocuk oyuncagi gibi geliyor insana. Takildigim yer olursa sorarim, bazen oyun tam cozumleri bile yardimci olmuyor cunku
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloo.

bende burda takilmistim dun gece gecebildim. Benimde dark souls 2den sonraki ilk rpg deneyimim. Bloodborne'da zorlanmiyim diye aldim baya begendim. Bu oyunlardaki dusmanlarin yapay zekasini gorunce fps oyunlarindakiler cocuk oyuncagi gibi geliyor insana. Takildigim yer olursa sorarim, bazen oyun tam cozumleri bile yardimci olmuyor cunku

İhtiyaç olursa elimden geldigince yardım etmeye çalışırım oyun benimde çok hoşuma gitti severek oynuyorum sizede iyi oyunlar

• Psn store da oyun 104 tl iki günlüğüne alıcak olan varsa tam zamanı
  • Beyler oyun tirt cikti heralde kimse yorum yapmiyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar lords of the fallan nasıl almaya değer mi? ds 1 olsun 2 olsun yarım saat oynayabildim zorluktan dolayı pek gelemedim sevemedim. Buda ds gibi zor mu. Birde her canavar için özel zırh , silah , büyü veya kullanılacak eşya gerekiyor mu ? DS de bu vardı ve itemlerin özelliklerini anlayabilmek içinde ingilizce gerekiyordu ondanda pek sarmadı. Bunda bir silahla başından sonuna zorlanmadan gidilir mi, öyle her canavarda silah değiştir sonra şu özelliği kullanman gerek gibi şeyler var mı ?
  • Oyunu 10 15 saattir oynuyorum güzel oyun adamı sıkmıyor nerde yorum okusam oyunun kolay olduğundan şikayetçi olunmuştu fakat oyun o kadarda basit değil , tabiki bir Souls oyunu gibi tatlı bir zorluk seviyesi yok.Boss'ların detay ve grafikleri oldukça güzel iken genel olarak grafikler bir tık daha üst olabilirmiş.Souls oyunu beklentisi olmadan oynarsanız güzel oyun fikrimce

• quote:

Orijinalden alıntı: Morgrath

Beyler oyun tirt cikti heralde kimse yorum yapmiyor?

yo hayir oyun gayet guzel ben zevk alarak oynadim sadece bu turun takipcisi az
  • Aldım oyunu, iniyor, bakalım nasıl olacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fena bir boss a geldim kıl bişey
  • Mordor bitti sıra bunda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Mordor bitti sıra bunda

Mordor Fallen Destiny acilis hızlı olmus.

• Primary satmayi dusunen olursa bi pm uzaktayim

• İlk defa bu tarz oyun oynuyorum, indirimdeyken aldım, pek kolay gelmedi oyun bana en azından 2 boss geçtim oralarda ilk boss vasattı ama 2. boss için 10 kere ölmüşümdür, elim yatkın olmadığı için heralde. Grafikler başarılı ama FPS 20 lerde geziyor eminim. Bu tarz oyunların olayı dövüş heralde, yoksa çok kaba bi oyun, kapıyı aç adam kes, ilerle adam kes, sonra boss kes, aynı şeyi 20 boss süresince tamamla havası varmış. Demon souls falanda böylemiş ama demekki vardır bi bildikleri diyerek indirimdeyken aldım, en güzel yanı oyun komple 9GB, hasta oldum bayıldım kapladığı alana

Birde nasıl counter atack yapacağım arkasına geçip tekte yatıracağım, çok yavaş ilerliyorum onu yapamadığım için. Uzun kalkanlıar var ben dönüyorum o dönüyor

• Fps sorunu duzeldi mi ona gore almayi dusunuyorum oyunu

• Yndirim varken alsam my acaba, yoksa biraz daha bekleyip Bloodborne oyununun çykmasyny my beklesem, karar veremedim.
  • Ne zor oyunmuş mubarek şey. 3 mobu olduruyom 4.sü beni öldürüyor. Hadi ondan sonra baştan başla...

• Bu oyunu bende düşünüyorum ama öyle ölümüne zor oyunları sevmiyorum.
    Bu oyun Demon Soluls - Dark Souls gibi zormu, oynayanların yorumunu rica ediyorum.

Syg.
  • Oyun indirimde şuan 84,60tl.

Bu türü ilk oynayışım, gerçekten güzel çıktı oyun. İlk bossta baya zorlandım ama oyuna alışınca kolay denilebilecek düzeyde. Yaratık boss modellemeri harika olmuş.

• Not Today! kullanıcısına yanıt
    Biraz önce bende aldım. Güzel mi gerçekten action rpg oyunlarına heves ettim uzun soluklu bir oyundur inşallah.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.