Şimdi Ara

LORDS OF THE FALLEN (PS4 ANA KONU) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
398
Cevap
5
Favori
18.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OsCilLaToR

Oyunda tam olarak bir silah upgrade mekanizması bulunmuyor. Sadece ilerideki aşamalarda soketli olan eşyalarınıza rune takabiliyorsunuz.

Hocam ikinci bosu yendigimiz yere cikmami saglayan etrafi beyaz buyu kapli kapi acilmiyor. Oraya cikip dev bir boss ile dovusecegim kapi acilmiyor. Neyi eksik yaptim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: offbeat_ninja

quote:

Oyunda tam olarak bir silah upgrade mekanizması bulunmuyor. Sadece ilerideki aşamalarda soketli olan eşyalarınıza rune takabiliyorsunuz.

Hocam ikinci bosu yendigimiz yere cikmami saglayan etrafi beyaz buyu kapli kapi acilmiyor. Oraya cikip dev bir boss ile dovusecegim kapi acilmiyor. Neyi eksik yaptim?

Sanıyorum bossla dövüşürken öldünüz ve bir daha giremiyorsunuz, çünkü beyaz büyü kaplı kapı dediğiniz ancak o zamanlar da görünüyor. Bana bir bug oluşmuş gibi geldi ama ss veya kısa bir video paylaşırsanız belki bir fikrimiz olur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: offbeat_ninja

quote:

Sanıyorum bossla dövüşürken öldünüz ve bir daha giremiyorsunuz, çünkü beyaz büyü kaplı kapı dediğiniz ancak o zamanlar da görünüyor. Bana bir bug oluşmuş gibi geldi ama ss veya kısa bir video paylaşırsanız belki bir fikrimiz olur.

Tamam hocam buldum kapiya sol elimizde bulunan buyu ile kapiya ates edip ve orda patlamasini sagliyormusuz o zaman kapi da ayril secenegi cikiyor.

• yeni başlayanlar için rehber varmı arkadaşlar???detaylı olmasada oyunun genel silah,zırh ve büyü hakkında bilgi verebilirmisiniz

• https://www.youtube.com/watch?v=l9FGmlCt298&list=UUqa9HxNj4asJ6nS_dUNOJ2A

• arkadaşlar bu kırmızı can şişeleri nasıl elde ediyoruz???elimde 1 tane var boss için yetmiyor.2.bossta kaldım öylece
  • quote:

Orijinalden alıntı: mvlt42

arkadaşlar bu kırmızı can şişeleri nasıl elde ediyoruz???elimde 1 tane var boss için yetmiyor.2.bossta kaldım öylece

Hadi arkadaşlar bi yardım.satın falan alamiyormuyuz npc falan yokmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mvlt42 -- 12 Kasım 2014; 13:38:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mvlt42 kullanıcısına yanıt
    Bunları alabileceğiniz özel bir yer yok, kimisi ana görevlerden bazıları yan görevlerden bazıları da sandıklardan çıkıyor. Oyuna başladığınız noktaya geri dönüp etrafta atladığınız her şeye tekrar bakın.
  • Lords Of Fallen Secondary hak isteyen varsa satılı

45 TL

Primary bende
  • Oyunu 2 kere bitirdim hakikaten muhtesem olmus..dark souls serisi ve rpg seven herkesin mutlaka oynamasi lazim isteyenlere burdan yardimda edebilirim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyuna neden ilgi bu kadar az anlamadım.
    Oyun çok iyi olmuş bence,
  • LORDS OF FALLEN

35 TL Secondry hesap

Primary bende, bir kere daha bitircem
  • 3. boss için taktik söyleyebilir misiniz? Cleric oynuyorum
  • Lords Of Fallen Çift hak satılık veya takaslık
  • Bana oyunda çok bug varmış gibi geldi ve inanılmaz hantal bir oynanış var. taklalar çok ağır. souls oyunlarında uçarak oynardım neredeyse :)

yine de rpg yokluğunda ilaç gibi geldi severek oynuyorum

ng+ vardır inşallah.
  • Lords OF Fallen

Çift hak 80 TL

Secondary 35 TL
    Primary 50 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebrion -- 24 Kasım 2014; 14:46:12 >
  • oldurdugum yaratiklar save yaptiktan sonra tekrar canlaniyor, cok sacma degil mi
  • oyunu bitiren biri yardimci olabilir mi bir yerde tikandim
  • D4nte kullanıcısına yanıt
    buyuk ihtimal cozmussunuzdur ama yardim ediyim ben yine. Championu kestiginiz yere geri donmeniz lazim veya kesmediyseniz. warshiple dovustugunuz arenanin orada bir kapi var leave yaziyor. Karanlik bir mekana gidiyorsunuz ordaki dusmanlarini hepsni temizlemek lazim. Daha sonra bir asker size yolu gostericek kaslo ve antanas ile bulusacaksiniz

Karanlik mekan biraz karisik onun icin videosunu attim hocam izleyebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: JazHoyt

Bana oyunda çok bug varmış gibi geldi ve inanılmaz hantal bir oynanış var. taklalar çok ağır. souls oyunlarında uçarak oynardım neredeyse :)

yine de rpg yokluğunda ilaç gibi geldi severek oynuyorum

ng+ vardır inşallah.

Oyunun bugları konusunda haklısınız ama hantallık tamamen sizle alakalı karakterin kapasitesi doluysa karakter çok agır hareket ediyor bahsettigim şeyi karakter ekranında sol aşağıda görebilirsiniz benim orası hep yarıdan aşagıdadır ve mobların ataklarından kaçarken çogu zaman zıplamam bile gerekmiyor yön tuşlarıyla kaçabiliyorum kısaca heavy armor giymişsinizdir onları medium ve light armorla degiştirin farkeder bayagı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.