Şimdi Ara

LORDS OF THE FALLEN (PS4 ANA KONU) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
398
Cevap
5
Favori
18.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mezarlıktaki 3. boss'da kaldım, benim eleman aşırı yavaş hep hafif zırh giydim ama daha elini kaldırana kadar boss indiriyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun güzel arkadaşlar Shadow of Mordor'u bitirdim, bunun da ortalarındayım. İkisi de güzel oyunlar. Shadow of Mordor daha "soft" bir oyun. LOTF daha hardcore ve zor. Shadow of Mordor eğlence kesip biçmeye daha yatkın. LOTF daha ağır bir oyun. İki oyunda da sinirden çileden çıkma olasılığınız yüksek tabii :)

İkisi arasında kararsızlık yaşayanlar, Shadow of Mordor'a yönelsin. LOTF her kesime hitap etmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Oyun güzel arkadaşlar Shadow of Mordor'u bitirdim, bunun da ortalarındayım. İkisi de güzel oyunlar. Shadow of Mordor daha "soft" bir oyun. LOTF daha hardcore ve zor. Shadow of Mordor eğlence kesip biçmeye daha yatkın. LOTF daha ağır bir oyun. İki oyunda da sinirden çileden çıkma olasılığınız yüksek tabii :)

İkisi arasında kararsızlık yaşayanlar, Shadow of Mordor'a yönelsin. LOTF her kesime hitap etmiyor.

bende shadow u bitirdim ve şuan lords u oynuyorum. Söylediklerine harfiyen katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: komoli

Middle earth:shadow of mordor ile bu oyun arasında aşırı karasızlık yaşıyorum. Hangi oyunun tekrar oynanabilirliği yüksek. Oyun süresi hangisinin fazla? LOTF rpg öğeleri açısından beni cezbediyor. Ama SOMuda lotr hayranı olduğum için istiyorum.

İkisi araında kesinlikle mordor alınmalı. Her yönüyle çok doyurucu bir oyun. Bu oyunda güzel dark souls sevenlere hitap ediyor. Fakat oyunda teknik sorunlar var, frame düşük ve tearing var ve göz yoruyor. Beni çok rahatsız etti, eurogamer face-off yazısnda görebilirsiniz.

• quote:

Oyun güzel arkadaşlar Shadow of Mordor'u bitirdim, bunun da ortalarındayım. İkisi de güzel oyunlar. Shadow of Mordor daha "soft" bir oyun. LOTF daha hardcore ve zor. Shadow of Mordor eğlence kesip biçmeye daha yatkın. LOTF daha ağır bir oyun. İki oyunda da sinirden çileden çıkma olasılığınız yüksek tabii :)

3 tane sorum var hocam, hangisi daha uzun, hangisinin karakter yaratma olayı daha detaylı ve hangisinde item, loot olayları daha bol?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

3 tane sorum var hocam, hangisi daha uzun, hangisinin karakter yaratma olayı daha detaylı ve hangisinde item, loot olayları daha bol?

Sen yanlış gelmişsin. Bir kere mordor aksiyon oyunu, karakter oluşturma ve loot yok. Fallen'da çok yüzeysel bir karakter oluşturma var, loot bir nebze mevcut etraftaki sandıklardan eşyalar çıkıyor ama eh işte dercesine.

• Önce '' Shadow of Mordor '' u satın alacağım... Onda Platinum filan aldıkta sonra , bu oyuna dönerim ... Kararım o yönde
  • Champion'a geldim fakat kapıyı açmak için kolu indirdim ama kapı açılmadı, şimdi oyun kitlendi kaldı. Saçma sapan bir bug yüzünden ilerleyemiyorum. Oyunu beğenmeme rağmen bug yüzünden baştan başlayamam.

Bu arada sırf ram yeteneğini full yaparak çok kolayca ilerleyebilirsiniz, hiç kasmanıza gerek yok. Büyük kalkınlı olanlar bile iki seferde iniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark dragon -- 2 Kasım 2014; 17:45:55 >
  • dark dragon kullanıcısına yanıt
    Şampiyonda iki tane kol var biri girişte diğeri hapisanelerin ordaki kol iki kolu çekince kapı açılacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yado1907 kullanıcısına yanıt
    İyi o zaman bug oldu sandım hevesim kaçtı, zaten haritalar labirent gibi nereye gideceğini göstermiyor.

• izlediğim videolara göre oyun guzele benziyor.oynayanlarin düşünceleri neler ?

• Satilik lords of the fallen secondary 50 TL

• Oyun kendini oynatiyor gayet loot olayi da tatmin edici bana kalirsa.Kendime eziyet etmeyi sevdigim icin 16 level biriktirip hepsini bianda atlamanin dayanilmaz hafifligini yasiyorum fakat insan bi yan gorev ana gorev menusu, kicikirik bi harita falan koyar yahu anahtar buluyorum neyindir kimindir nereden gidilir fikrim yok, kapilar iyi guzel kestirmeler falan var ama onu da akilda tutmak lazim neresi nereye aciliyordu diye Souls serisinde ezberleyip karanliga atliyoduk artik ama bu oyunda alisamadim niyeyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: Luca Brasi

Oyun kendini oynatiyor gayet loot olayi da tatmin edici bana kalirsa.Kendime eziyet etmeyi sevdigim icin 16 level biriktirip hepsini bianda atlamanin dayanilmaz hafifligini yasiyorum fakat insan bi yan gorev ana gorev menusu, kicikirik bi harita falan koyar yahu anahtar buluyorum neyindir kimindir nereden gidilir fikrim yok, kapilar iyi guzel kestirmeler falan var ama onu da akilda tutmak lazim neresi nereye aciliyordu diye Souls serisinde ezberleyip karanliga atliyoduk artik ama bu oyunda alisamadim niyeyse.

Size katılıyorum haritanın eksikliği konusunda özellikle. Fakat ben öyle level biriktiremiyorum :)
    Oyun banada başarılı geldi. Grafikler de tatminkar.
  • Dark souls seven herkes bir şans versin, pişman olmayacaksınız.

• Grafikler efsane olmuş bence arada kasmalar olsa da sırf grafikleri nedeniyle bile oynanması gerek. Bence dark souls'dan daha iyi bir oyun.

• dark dragon kullanıcısına yanıt
    zorluk kismi nasil dark souls'dan daha mi kolay
  • Bloo. kullanıcısına yanıt
    Bana daha kolay geldi düşman çeşitliliği çok fazla yok , çok kalabalık gelmiyor üzerine düşmanlar

• yado1907 kullanıcısına yanıt
    Peki bosslar nasil sonlara dogru zor oluyor mu baya dark souls'daki gibi kanser etmesin oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloo. -- 4 Kasım 2014; 12:08:31 >
  • Bloo. kullanıcısına yanıt
    Bossların bazısı zorluyor ama öyle çok kastırmıyor. Oyundaki sağlık şişe sayısı çok önemli ben 6 şişeyle bitirdim bazısı bu sebeple zorladı 10 şişeyle dolaşsan zoranmazsın bosslarda

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.