Şimdi Ara

LORDS OF THE FALLEN (PS4 ANA KONU) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
398
Cevap
5
Favori
18.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tesekkurler bir bakicam bu oyuna
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Hongkong psn den alırsanız 102tl ye geliyor. Ben oradan aldım.
  • Bloo. kullanıcısına yanıt
    Oyunu hızlıca lineer bir şekilde oynarsanız biraz zorlanırsınız ama gene de düşe kalka çok fazla saç baş yolmadan bitirirsiniz. Ama bu şekilde oynamayı sevenler için sıkıcı bir oyun olur diye tahmin ediyorum, bu oyun yerine mordor tercih edilebilir.

Ama benim gibi tüm side questleri yapmaya çalışıp her tarafı didik didik etmeyi sevenler için oldukça uzun soluklu ve keyifli bir oyun diyebilirim. Bu şekilde oynayınca, oyunun ortalarından sonra düşmanların zorluğu neredeyse 0 oluyor, doğraya doğraya gidiyorsunuz.

Ancak oyun devasa ve labirent gibi bir alanda geçtiğinden ve harita gibi birşey olmadığından yan görevleri yapmak çok zor. Oyunun asıl zorluğu burada diyebilirim. Bazı yangörevleri konuyu iyi takip ederek yapabiliyorsunuz ama bazılarının ne olduğunu anlamak imkansız, oradan oraya dolaşarak ancak çözülebiliyor bazı şeyler.

Örnek olarak haritanın bir ucunda ancak duvarı kırarak bulunabilen bir odadaki bir kapıyı hikayede 3-5 saat ilerleyerek alakasız bir yerde bulacağınız bir anahtar açıyor olabilir. Kaldı ki oyunda duvarların kırıldığını bile farketmeden oyunu bitiren çok kişi olmuştur eminim.

Özetle oyunu hızlı bir şekilde muhtemelen 10-20 saat arasında oynayıp bitirebilirsiniz veya devasa bir puzzle la uğraşmayı seçebilirsiniz artık keyfinize kalmış.

Ps4 den utube işini test etmek için hasar almadan boss kesme tropysi için video yükledim, izlemek isteyen arkadaşlar bakabilir Oyun içindeki gizli alanlar ve gizli görevler ile ilgili biriktirdiğim videoları da uğraşması sıkmazsa belki upload ederim.

• Warshipper'ı yendikten sonra catacomblarda bir tane hücrenin içindeki duvarı kalkanla yıkınca efsane bir hammer var Heirloom diye 30 damagelik silahla dolaşırken buldum 85'miş bu silahın vuruş gücü, ve bu mekanda derinlere gidince bir mezar taşında bu silah upgrade ediliyor ve damage 120 oluyor, ayrıca silahin default Fire, Magic vs hasarlarıda 0'dan 30'a çıkıyor Tavsiye ederim hayvan gibi silah 207 vuruyor koşarak karşımda düşman duramıyor şuan catacombları araştırarak oynayın iyice bulun bu silahı. Ayrıca Ram'i de 3/3 yaptım baya rahatlattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 5 Kasım 2014; 17:52:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Warshipper'ı yendikten sonra catacomblarda bir tane hücrenin içindeki duvarı kalkanla yıkınca efsane bir hammer var Heirloom diye 30 damagelik silahla dolaşırken buldum 85'miş bu silahın vuruş gücü, ve bu mekanda derinlere gidince bir mezar taşında bu silah upgrade ediliyor ve damage 120 oluyor, ayrıca silahin default Fire, Magic vs hasarlarıda 0'dan 30'a çıkıyor Tavsiye ederim hayvan gibi silah 207 vuruyor koşarak karşımda düşman duramıyor şuan catacombları araştırarak oynayın iyice bulun bu silahı. Ayrıca Ram'i de 3/3 yaptım baya rahatlattı.

Graveyarddaki Bossun tırpanını kullanıyorum faith silahı olarak o da çok güzel.

Catacombs bu kule gibi çember gibi yer var. Hücreler var hatta bir kaç kişiyi kurtarabiliyoruz, orası değil mi? Baya atakla vurdum hücre içlerine ama denk gelmedi sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar champion u öldürdüm eternal flamedeki bossuda öldürdm ama ne yapcm bulamıyorm heryeri gezdm ama bulamadm yardım edebilirmisniz tesekkur ederim simdiden

• Deathcallsdeath kullanıcısına yanıt
    Evet hocam o çemberde. O çembere girdiğimiz kapıdan sağa gidince 11 numaralı hücrede gizli bir duvar var orada. Hücrelerin girişinde üstünde numaralar var O 5 I 1 demek yani 11 numaralı hücre OOI şeklinde olan hücre. Birde girdiğimizde mumlu mezar tam karşımızda kalıyor ve içeride iki tane yaratık var canlanan o şekilde de tanınabilir. Mumlu mezarın sağındaki duvara koşarak kalkanla dalınca yıkılıyor orada silah. Aşağı katlardaki mahzende de upgrade edince önünde kimse duranıyor çok sağlam Champion'a girdim onunla ilk seferimde kestim direk ölmeden

• quote:

Evet hocam o çemberde. O çembere girdiğimiz kapıdan sağa gidince 11 numaralı hücrede gizli bir duvar var orada. Hücrelerin girişinde üstünde numaralar var O 5 I 1 demek yani 11 numaralı hücre OOI şeklinde olan hücre. Birde girdiğimizde mumlu mezar tam karşımızda kalıyor ve içeride iki tane yaratık var canlanan o şekilde de tanınabilir. Mumlu mezarın sağındaki duvara koşarak kalkanla dalınca yıkılıyor orada silah. Aşağı katlardaki mahzende de upgrade edince önünde kimse duranıyor çok sağlam Champion'a girdim onunla ilk seferimde kestim direk ölmeden

Koşarak kalkanla saldırınca mı? Ben gidip normal r1 ile atak yapıyorum duvarlara o şekilde açılmıyor mu?

• Deathcallsdeath kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam koşarak L1 yapacaksın

• quote:

Hayır hocam koşarak L1 yapacaksın

Ben de niye hiç bir yer açılmıyor diyorum :D

koşarak l1 ok deneyeceğim.

• Silah o kadar önemli değil, ram'i 3 yapım bir de büyü gücünü tazeleyen kolye'yi takın tamam. Boss'lar dışında çok rahat ilerlersiniz.

• Silah ve zırh çeşitliliği nasıl arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: komoli

Silah ve zırh çeşitliliği nasıl arkadaşlar?

Dark Souls ile aynı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

quote:

Orijinalden alıntı: komoli

Silah ve zırh çeşitliliği nasıl arkadaşlar?

Dark Souls ile aynı.

Soulsları oynamadığım için bilemiyorum
  • Oyun çok güzel fakat bu tarz oyun oynamamış biri olarak (tarzdan kastım rpg olması değil oyunun yavaş yapıda olması) beni çok zorladı. Daha önceden DS oynamış olsam sanırım şuan zorluk çekmiyor olurdum. Yine de oyun çok güzel sanırım 1 aya anca bitiririm :)
  • Daha 2. Bossta takildim bir turlu alisamadim oyuna sac bas yoldursada inanilmaz keyifli geldi bana.yalniz oyun resmen kasiyor sizde de ayni sikinti var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: anxius215

Daha 2. Bossta takildim bir turlu alisamadim oyuna sac bas yoldursada inanilmaz keyifli geldi bana.yalniz oyun resmen kasiyor sizde de ayni sikinti var mi?

Ilk bölümlerde bende kasa hissettim baya, ilerleyen bölümler daha iyi geldi yoksa ben mi alıştım artık bilmiyorum ama o kadar rahatsız etmiyor artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsCilLaToR

Oyunu hızlıca lineer bir şekilde oynarsanız biraz zorlanırsınız ama gene de düşe kalka çok fazla saç baş yolmadan bitirirsiniz. Ama bu şekilde oynamayı sevenler için sıkıcı bir oyun olur diye tahmin ediyorum, bu oyun yerine mordor tercih edilebilir.

Ama benim gibi tüm side questleri yapmaya çalışıp her tarafı didik didik etmeyi sevenler için oldukça uzun soluklu ve keyifli bir oyun diyebilirim. Bu şekilde oynayınca, oyunun ortalarından sonra düşmanların zorluğu neredeyse 0 oluyor, doğraya doğraya gidiyorsunuz.

Ancak oyun devasa ve labirent gibi bir alanda geçtiğinden ve harita gibi birşey olmadığından yan görevleri yapmak çok zor. Oyunun asıl zorluğu burada diyebilirim. Bazı yangörevleri konuyu iyi takip ederek yapabiliyorsunuz ama bazılarının ne olduğunu anlamak imkansız, oradan oraya dolaşarak ancak çözülebiliyor bazı şeyler.

Örnek olarak haritanın bir ucunda ancak duvarı kırarak bulunabilen bir odadaki bir kapıyı hikayede 3-5 saat ilerleyerek alakasız bir yerde bulacağınız bir anahtar açıyor olabilir. Kaldı ki oyunda duvarların kırıldığını bile farketmeden oyunu bitiren çok kişi olmuştur eminim.

Özetle oyunu hızlı bir şekilde muhtemelen 10-20 saat arasında oynayıp bitirebilirsiniz veya devasa bir puzzle la uğraşmayı seçebilirsiniz artık keyfinize kalmış.

Ps4 den utube işini test etmek için hasar almadan boss kesme tropysi için video yükledim, izlemek isteyen arkadaşlar bakabilir Oyun içindeki gizli alanlar ve gizli görevler ile ilgili biriktirdiğim videoları da uğraşması sıkmazsa belki upload ederim.

Oyunun ilk upgrade yerine geldim cogu silahlari upgrade edemiyoruz neden?

• Oyunda tam olarak bir silah upgrade mekanizması bulunmuyor. Sadece ilerideki aşamalarda soketli olan eşyalarınıza rune takabiliyorsunuz.
  • Arkadaşlar bi bölümde kaldım yardım edebilecek varmı sağ üstte yazan görev şu (Fallen Find Antanas and Kaslo in the Monastery Citadel) 3 yada 4. Boss tu sanırım örümcek gibi bişey onu kestim geri geldim 2 3 asker var onlardan görevi alıp tamamlayıp verdim sonra geri gidip bi askerle buluşmam gerekiyor ama kapı kapalı youtube dan baktım içeri girip askerle konuşuyorlar hatırlayan varsa bi yardım edebilirmi

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.