Şimdi Ara

LORDS OF THE FALLEN (PS4 ANA KONU) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
398
Cevap
5
Favori
18.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: F.Kasap

Biraz önce bende aldım. Güzel mi gerçekten action rpg oyunlarına heves ettim uzun soluklu bir oyundur inşallah.

Valla benim hiç hoşuma gitmedi oyun... İğrenç ötesi geldi, kutu gibi dünyası var, mide bulandırıcı...

Bu tür eski zaman oyunların hastasıyım normalde, fakat bu oyunu oynayınca ruhum sıkılıyor...
  • DeLyWar kullanıcısına yanıt
    Arkadaş bu ne zor oyundur. Bosslar kafayı yemiş nasıl bir zorluk bu 😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaş bu ne zor oyundur. Bosslar kafayı yemiş nasıl bir zorluk bu 😄

Hocam Dark Souls'a göre kolay geldi bana ama bilemem tabi.
  • Jellal Fernandes kullanıcısına yanıt
    Action rpg oyunlarına yeniyim belki o yüzden exp farmin yaparak geliştirdim kolaylaşmaya başladı hocam.

• Ever arkadaşlar. Oyunu bitirdim şimdi. Oyun müzikleri,seslendirmeleri bana harika geldi. Hele oyun müzikleri o son sahnedeki antasas'ın askerleri ile savaştaki müzik süperdi. Oyunu oynamak isteyen arkadaşlara öneriyorum.

• Bloodborne bitirdim acaba bu oyunu alsam mi? Eski souls oyunlarina gore kolay diyorlarm fps sorunu vardiyorlar. Online pvp felan var mi bu oyunda? Birde oyun kac saat suruyor?

• Oyun usa storeda 24$ düşmüş.

• o değilde dark souls 2'nin dlcleri zorluğunda bi souls 3 oyunu gelsede oynasak
  • oyunun dlcsini deneyen var mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: eric cartman61

o değilde dark souls 2'nin dlcleri zorluğunda bi souls 3 oyunu gelsede oynasak

Katılıyorum. Dark Souls 1 DLC'i de iyidi :)

Aslında, Demon's Souls'un PS4 remaster'ını çıkarsalar, başka bir şey istemem.
  • quote:

Ever arkadaşlar. Oyunu bitirdim şimdi. Oyun müzikleri,seslendirmeleri bana harika geldi. Hele oyun müzikleri o son sahnedeki antasas'ın askerleri ile savaştaki müzik süperdi. Oyunu oynamak isteyen arkadaşlara öneriyorum.

hocam platinum tropy almak kolay mı
  • MikeMİller M kullanıcısına yanıt
    Platinum hiç denemedim. Pek platinum yapacak isteğim yok ancak oyunun her yerini keşfettim diyebilirim. Platinum almak pek zor değil çünkü bosslar ilk oyunda zorlamıyor fazla. Benim en çok zorlandiğım worshiper vardı farm yaparak geçtim onu da. NG+ yapınca ne kadar zor olur bilemiyorum.

• quote:

Platinum hiç denemedim. Pek platinum yapacak isteğim yok ancak oyunun her yerini keşfettim diyebilirim. Platinum almak pek zor değil çünkü bosslar ilk oyunda zorlamıyor fazla. Benim en çok zorlandiğım worshiper vardı farm yaparak geçtim onu da. NG+ yapınca ne kadar zor olur bilemiyorum.

teşekkürler hocam :)
  • warrior için ramı 3 leyene kadar faith verdikten sonra hangi statlara vermek mantıklı olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: warmkitty

warrior için ramı 3 leyene kadar faith verdikten sonra hangi statlara vermek mantıklı olur?

saglik, stamina ve kuvvet'e sirasiyla verebilirsin. Ben en cok staminaya vermistim
  • Son birkaç günümü onunla geçirdim yeni aldım oyunu daha. Bloodborne kadar iyi değil ama yinede baya iyi. Seslendirme, müzikler ve oynanış olarak başarılı. Tavsiye ederim.
  • Benimde çok beğendiğim bir oyundur.
    Blood'dan önce oynamıştım ve hala NG+ kasıyorum ara ara.

Güzel oyun.
  • Oyun bloodborne, dark souls 2'den zor mu?
    Çok zor bir boss var diye duymuştum
    Eğer daha kolaysa alacağım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wilter kullanıcısına yanıt
    Bloodborne ve Dark Souls 2 daha zor oyunlar.
    Hatta ben Lord'da çok zorlanmadım yeterki XP kas, gerisi geliyor.

Çok zor boss var ama Blood veya DS kadar değil.
    Açığını bulduğun zaman indiriyorsun.

Ben twitch'den izleyerek karar vermiştim almaya.

Syg.
  • Tr Psn'de 50 liraya düşünce almaya karar verdim , umarım pişman olmam .
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.