Şimdi Ara

LORDS OF THE FALLEN (PS4 ANA KONU) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
398
Cevap
5
Favori
18.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: melkor23

Başlarda kalkanlı mob'lar cidden sıkıntı, büyü olarak brawler tercih etmediysen en iyi yol heavy attack. Mob saldırıya geçtiğinde koşarak yanından geçip sırtına heavy attack yapacaksın. The Beast boss'una kadar, özellikle de kalkanlı mob'ları kesmek biraz terletebiliyor ama Beast'den müthiş bir hammer düşüyor; o ve ondan sonra bulduğun birçok silah ile tek atmaya başlıyorsun.

DS3 kesmedi hiç halen bu tarz oyun oynama istediği var o yüzden bu oyunu alıp oynasam tatmin eder mi Bloodborne ve DS3 den sonra ?
  • Mactavish- M kullanıcısına yanıt
    Çok bir alternatif yok zaten, eğer ucuza bulursan oyna fazlasıyla tatmin edecektir.
  • oyunu zor diye oynamayan arkadaşlara şöyle bir yol göstereyim..daha oyunun başında 8 tane health potion ve attribute point shard nasıl alınacağını video'da anlattım
  • oyun çok zevkli gidiyor şuan kalkanlıları ram ile geçiyorum çok kolay oluyor yoksa imkansız cidden @melkor23

oyunda şu zırh veya kılıç olsa dediğiniz bişey var mı bu arada?

@canbula
    yeni videoyu bekliyorum haberin olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kehanist kullanıcısına yanıt
    Hem zırh hem de silah konusunda ilerledikçe hep daha iyilerini buluyorsun. Tabii taşıma kapasiteni bilmiyorum ama her yeni zırh bir öncekinden daha iyi olduğu için ben her son bulduğumu giyiyordum. Oyunu bitirdiğim de "Lords" heavy armor vardı. Silah olarak ise The Beast boss'una kadar belli bir silah kullanmadım sürekli değiştirdim ama Beast'den sonra Stain adında bir hammer ve Justice adında bir kılıç en çok kullandığım iki silah oldu. Stain, The Beast'den düşüyor, hem çok iyi vuruyor hem de heavy atağı zehir bulaştırıyor. Ancak Stain'in soket yeri olmadığı için poison odaklı düşmanlarda zayıf kalıyordu hali ile Justice'e geçiş yapıyordum. Bunun da soket yeri yok ama fiziksel hasarı çok yüksek ve tek el bir kılıç olmasına rağmen Str'den yüksek bonus alıyor, 26 lvl Str istiyor bu yüzden de bunu kullandım. İşin özü düşmandan düşmana silah değiştirmek zorunda kalıyorsun. Bu kullandıklarımdan çok daha güçlü silahlar da var ama onlar genelde great axe, great hammer türünde silahlar ve hareket ettirmek çok zaman alıyor yani bir tane vurmaya çalışırken üç tane tokat yiyorsun o yüzden tercih etmedim. Tavsiye olarak da soketi olan zırh ve kılıçlarına rune takarken ihtiyacın olanı takmaya çalış, ben genelde magic türünde rünler kullandım hem zırh hem de silahlar üzerinde.

• İlk aldığımda benide sinir krizine sokmuştu bu oyun ama sonra alışınca çatır çatır ilerleyip bitirdim . Platin için uğraşacağım ama değermi değmezmi bilemiyorum .
  • yeni bölümü tamamladım arkadaşlar..videoda da görebileceğiniz gibi tam 34 sağlık iksirim var..bedava bulunca suyunu çıkardım galiba :)

• @melkor23
    hammer axe cok ağır kalıyor söylediğin gibi bende warrior diye kılıç var onu kullanıyor dusuk str ancak seri vurduğum surece iyi alıyor önerin ile rune bende magic ustune giderim baya ilerledim tavsiyeleriniz ile find chamber bölümündeyim.

@canbula
    baya abartmışsın oyun sonuna kadar gidersin sen
    videoları bekliyorum aklında olsun

• Bu oyun konusu neden canland boyle

• Hocam oynamadıysaniz mutlaka DS2 yi deneyin. Ps4 için çıkan sürümünde çıkmış bütün dlc mevcut. Oyun dolu dolu. DS3 ve BB göre oynanış mekaniği biraz ağır ama alışınca bu farkta ortadan kalkıyor. Online olarakta halen iş yapıyor.

Bende LOTF için kararsız kaldım Ama bir denemek lâzım diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: RedTigger

Hocam oynamadıysaniz mutlaka DS2 yi deneyin. Ps4 için çıkan sürümünde çıkmış bütün dlc mevcut. Oyun dolu dolu. DS3 ve BB göre oynanış mekaniği biraz ağır ama alışınca bu farkta ortadan kalkıyor. Online olarakta halen iş yapıyor.

Bende LOTF için kararsız kaldım Ama bir denemek lâzım diye düşünüyorum

Ds2 ilk oynadığım DS oyunuydu pc de bitirmiştim hem de gamepad çalıştıramamıştım, mecbur klavye mouse la oynamıştım. Tekrar ps4 de alıp oynamayı düşündüm ama bloodborne ve ds3 den sonra çok basit geldi, animasyon vuruş hissi falan. DLC ler için alınır belki ama keyifsiz geldi ilk izlenim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mactavish- -- 2 Ağustos 2016; 1:00:08 >

• Mactavish- M kullanıcısına yanıt
    Bu oyunu sakin alma,bin pisman olursun.Oyunda ne hikaye,ne oynanis,ne bir kurgu hic bisey yok.Üstüne üstük agir fps problemleri tadini büyük ölcüde kaciracaktir tabii PS4 versiyonundan bahsediyorum.
  • Hocam söylediklerinizde kısmen haklisiniz. DS2 DS3 ve BB göre grafik ve vuruş hissi olarak zayıf kalıyor.Ama atmosferi,düşman çeşitliliği ve birbirinden farklı 33 bossu ile gerçekten çok kaliteli bir oyun.

Bende BB ile başladım sonra DS3 le devam ettim başlarda DS2 dediginiz konularda zayıf geldi. Fakat oynadıkça oyun kedine bağladı ve o eksikler görünmez oldu

Bu oyunların kendine has bir tarzı var ve başka oyunlarda bu tarzı bulmak çok zor. Alternatifi yok denecek gibi.

• quote:

Hocam söylediklerinizde kısmen haklisiniz. DS2 DS3 ve BB göre grafik ve vuruş hissi olarak zayıf kalıyor.Ama atmosferi,düşman çeşitliliği ve birbirinden farklı 33 bossu ile gerçekten çok kaliteli bir oyun.

Bende BB ile başladım sonra DS3 le devam ettim başlarda DS2 dediginiz konularda zayıf geldi. Fakat oynadıkça oyun kedine bağladı ve o eksikler görünmez oldu

Bu oyunların kendine has bir tarzı var ve başka oyunlarda bu tarzı bulmak çok zor. Alternatifi yok denecek gibi.

Şu serinin tadı harbi ayrı. Başka oyun için makineyi açıyorum elim direk Dark Souls a gidiyor.

2. Oyunu almaktan vazgeçiyorum hep ama boss kalitesi harbi çok iyi ve çeşitliydi alasım geldi tekrardan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

Hocam söylediklerinizde kısmen haklisiniz. DS2 DS3 ve BB göre grafik ve vuruş hissi olarak zayıf kalıyor.Ama atmosferi,düşman çeşitliliği ve birbirinden farklı 33 bossu ile gerçekten çok kaliteli bir oyun.

Şu serinin tadı harbi ayrı. Başka oyun için makineyi açıyorum elim direk Dark Souls a gidiyor.

2. Oyunu almaktan vazgeçiyorum hep ama boss kalitesi harbi çok iyi ve çeşitliydi alasım geldi tekrardan.

Pişman etmez. Hele siz Dark souls oyuncususunuz kesinlikle pişman etmez

Lords Of Fallen konusunda bu kadar DS konuştuk ya nediyeyim

• Lords of the Fallen'a da bu kadar haksızlık etmeyin arkadaşlar..ucuza bulursanız atın kenara dursun biraz oynadıktan sonra beğeneceksiniz..bu tarz kaç tane oyun varki zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canbula -- 2 Ağustos 2016; 12:22:16 >
  • 5. bölüm'e bir göz atın arkadaşlar..Rhogar alemine geçiş yaptım sonunda..hedefim oyunu biraz deneyip satanlara geri aldırmak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chirrut Imwe

Bu oyunu sakin alma,bin pisman olursun.Oyunda ne hikaye,ne oynanis,ne bir kurgu hic bisey yok.Üstüne üstük agir fps problemleri tadini büyük ölcüde kaciracaktir tabii PS4 versiyonundan bahsediyorum.
    Oyun ilk çıktığında bile bu kadar mesaj atılmamıştı konuya.Kült filmler gibi değeri sonradan anlaşıldı oyunun heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 5 Ağustos 2016; 10:14:57 >
  • oyun fena

• Çok severek oynadığım ve bitridiğim bir oyun.
    İlk başları geçtikten sonra alışıyorsun ve sonra bırakamıyorsun.

Tavsiye ederim, fakat ilk yarım yada bir saatinde dişini sıkman lazım.

Syg.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.