Şimdi Ara

LORDS OF THE FALLEN (PS4 ANA KONU) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
398
Cevap
5
Favori
18.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alacak olan varsa secondary hakkına talibim...
  • Alanlar konuyu ss ile desteklerse güzel olur gerçekten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun fena değil gibi, oynayanlar bilgi verirse daha iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir oyunda karakter oluşturma ekranı nasıl olmaz, aklım almıyor. Karakter oluşturma, rpg oyunlarının olmazsa olmazıdır. Oyuncuya dayatılan karakterle oynamayı sevemedim bir türlü.
  • Oyun bugun cikisini yapiyir arkadaslar. Bu oyunsuzlukta bu oyunu almaya karar verdim.

Eger almayi dusunen varsa secondary hesabi satiyorum. Bildiginiz gibi klasik cikis fiyati 60 lira olarak.

Bakalim nasil oyunmus.

• Oyun Çıkmadı mı. Tarihi bugündü ama ben psn de göremiyorum
  • Çok umutluydum oyun için,umudumda boşa çıkmamış gibi.Gayet güzel yorumlar aldı oyun inceleyenler tarafından.
  • Ps4'de tearing ve frame sorunları varmış çok, doğru mudur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • incelemelerden kac puan aldigini topluca gosteren bir site var mi?
  • omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt
    http://www.metacritic.com/game

bu site gosteriyor ama suan sadece pc'nin puanlari var o da 5 site tarafindan bir kac gune ps4 puanlari siteyede yerini alir

puanlari da bunlar

GameInformer – 8.5
    Gamespot – 8
    MoviePilot – 7.8
    Polygon – 7.5
    IGN – 7.4
    GameTrailers – 7.3
    MMGN – 7
    ReadersGambit – 7
    Twinfinite – 3/5
    Eurogamer – 7
    Videogamer – 6
    GamesRadar – 3/5
    IncGamers – 7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloo. -- 28 Ekim 2014; 13:17:39 >
  • Bloo. kullanıcısına yanıt
    Sagol.
  • Oynayan arkadaslar ss lerle destekleyebilirler mi konuyu ?

• Oynamaya basladim.

Once sunu diyeyim. Shadow of Mordor bu senenin gizli hitlerinden diyorduk. Bu senenin asil gizli hiti bu oyundur. Cok iyi oyun var beyler onunuzde :)

Vurus hissine bayildim okkali okkali hammer indiriyorum kafalarina. Oturuyor boyle. Oynanis cok zevkli. grafikler tam next gen. Konusu da fena degil. Ama mekanlar ve atmosfer grafiklerle birlesince ortaya epik bisey cikmis. Tabii bir the witcher degil. Ama baya baya oynanmasi gereken gizli hitlerden olmus bu oyun. 9/10 belki zorlar ama rahat 8.5/10 diyorum bu oyuna. Cok eglenceli ve cok zorlayici harika bir oyun var karisimizda.

• Piyasada birbirine özenen, iyi yanlarını kopyalayan bir sürü oyun var ki bunlar genelde çuvallayan yapımlar oluyor. LoTF bu noktada alışkanlığı bozan oyunlardan olmayı başarmıştır kesinlikle. Souls serisinin mekaniklerini alıp farklı bir evrene adapte etmek bundan daha iyi yapılamazdı. Adamların aklındaki ID'ye bakınca, Souls'ları hayranlıkla oynayan ve en iyi özelliklerinin hayallerindeki kurgu ile birleştirmek istedikleri, en azından temelinde bundan yola çıktıkları çok net anlaşılıyor. 8 saatlik Gameplay'in ardından kesinlikle Alien'dan sonra yılın sürprizi bu oyundur. Souls'lara yeteri kadar süre harcayanlar yabancılık çekmeden rahatlıkla oynayacaktır bu oyunu; zira Keystone'a gelene kadar 1 kere dahi öldüğümü hatırlamıyorum. DS2'den beri RPG açlığım bir türlü giderilmemişti ki LoTF bu noktada da Item çeşidi, craft ve diyalog açısından şaşırtacak derecede kaliteli içerik sunuyor. Şu nesilde en nefret ettiğim şey CrossGen olduğundan, grafiksel açıdan saf NextGen oyunun verebileceği her türlü detayı sağlıyor. Özellikle zindan üzerine kurulu Level Design'i görünce bayağı küfür ettim. Anlaşılmayan noktalarda mutlaka yardımcı olmaya çalışırım ama hikaye'den büyü bozulmasın diye bahsetmek istemiyorum, ancak Middle Earth yazıtlarındaki o ara hikayeler, hatta zaman zaman Ana senaryo'ya taş çıkaran efsaneler kadar detaylı denilebilir, internetten de makaleleri takip ediyorum şuan. Düşünün ki oyunda her karşınıza çıkan Boss ve Civil'in sayfalarca hikayesi, geçmişi var.

RPG sevenler alsınlar, hele Souls delileri derhal almalıdır.

Bir kaç SS'te verelim,

LORDS OF THE FALLEN (PS4 ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 28 Ekim 2014; 19:49:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Oynamaya basladim.

Once sunu diyeyim. Shadow of Mordor bu senenin gizli hitlerinden diyorduk. Bu senenin asil gizli hiti bu oyundur. Cok iyi oyun var beyler onunuzde :)

Vurus hissine bayildim okkali okkali hammer indiriyorum kafalarina. Oturuyor boyle. Oynanis cok zevkli. grafikler tam next gen. Konusu da fena degil. Ama mekanlar ve atmosfer grafiklerle birlesince ortaya epik bisey cikmis. Tabii bir the witcher degil. Ama baya baya oynanmasi gereken gizli hitlerden olmus bu oyun. 9/10 belki zorlar ama rahat 8.5/10 diyorum bu oyuna. Cok eglenceli ve cok zorlayici harika bir oyun var karisimizda.

Eline sağlık
    Nasipse almaya düşünüyorum ancak yeni oyunlar geliyor açıkcası bu yuzden beklemedeyim.

Ayrıca zorluk seçimi var mı?
    Zorluk düzeyi ne oyunda dark souls 2 oynayamadım zorluğundan bu yuzden soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kehanist -- 28 Ekim 2014; 20:24:17 >

• oyunu ilk bossa kadar oynadım beğendim.
    dark soullara çok benziyor dövüş sistemi oyuna başladığımda yeni bir oyunmuş gibi değil sanki yıllardır bu oyunu oynuyormuşum gibi hiç yabancılık çekmedim
    level atlama sistemi karışık geldi bana ,dark soulların ki daha sadeydi ,level sistemini anlatan türkçe bir kaynak bulabilirmiyiz
  • Arkadaslar oyunu alip almama konusunda kararsizim.karakter çok hantal sanki sadece duz vurus yapiyor,çeşitlilik var mi bu konuda.bu tur oyunlari cok fazla oynamadim eger boyleyse almiyacagim.

• her silahın farklı stili var,dark soulları sevdiysen oynadıysan bunuda seversin hiç böyle oyunlar oynamadıysan oyun zor gelebilir
  • Oyunu dün akşam aldım 2. bossu geçip biraz ilerledikten sonra bıraktım başladığımız yerde tekrar tekrar oynayarak xp kastım biraz hiç sıkılmadım biraz da zamanlamaya falan alıştım bu şekilde.Souls serisinden sonra shadow of mordoru aldım başlarda güzel giderken sonlara doğru sıktı açıkcası , sonlara yaklaşmama rağmen LOTF'a başladığım için geri dönmeyi düşünmüyorum bağlamadı kendine pek.Bu oyunu dragon age çıkana kadar oynarım diye düşünüyorum.

Bu arada başta seçtiğimiz büyü sınıfında olan büyüerden başka büyü kullanamıyor muyuz acaba?
  • Oyun cidden zor yalnız. Ölme olayları falan Dark Souls gibi. Ama çok sağlam olmuş oyun.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.