2014 de çıkan ilk oyun ortalaması 68 nasıl başardılar bunu acaba ign incelemede performans sorunları ve zayıf boss (acaba tasarım anlamında mı) lardan bahsetmiş < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 12 Ekim 2023; 16:24:56 > |
The Lords of the Fallen - PS5 - [ ANA KONU ] (6. sayfa)
-
-
ucuza ön-sipariş verincede böyle kinder süpriz yumurta gibi oluyor; neyse kendimiz bir inceleyelim bakalım gece 12 den sonra nasıl olmuş acaba
-
bu oyundan nedense hiç haz etmedim. Yanlış hatırlamıyorsam döneminde çıktığı zaman Plus vermişti orada bile açıp bakmadım. Fromsoftware dışında Souls-like kimse yapmasın ya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
oyuna çok iyi verende var kötü verende garip. Mesela bu adam souls oyunları ustasıdır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi console-master -- 12 Ekim 2023; 16:46:36 > -
Fextralife çok övdü oyunu para mı yedirdiler acaba? 😁 puan olarak Lies of pnin baya gerisinde kalmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 12 Ekim 2023; 16:53:24 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
puan ortalamasına bakılırsa öyle
-
PC'de 4090'da bile yer yer oynanamayacak kadar takılmalar ve frame droplar oluyormuş. Benim gibi PCcilere geçmiş olsun.
-
Lies of P baya iyiydi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Lies of P'den açıkça daha geride bir oyun olduğu anlaşılıyor puanlar gelmeye başladıkça. Demek ki adamlar ilk oyundan almaları gereken dersleri yeterince almamışlar.
-
Oyunun metası 76 lies of ta 75-76 dıydı ilk başta. Ortalama olarak patladı diyemeyiz
tutorial boss'unu geçememiş olmasınlar :D
-
Sen her bonfireda rest yapinca yükleme ekrani koyarsan bu puanlari alman normal, vurus hissi de kötu ilk oyundan pek bir farki yok.
Teknik sorunlar yüzünden kırmışlar puanlari yoksa oyunun atmosferi müzikleri lies of p den iyi bence playstation da nasıl acaba oynanır durumda mı veya çok mu downgrade var
Emin çıtak yayında oynuyor bir süredir. Beğenmedi oyunu kötü diyor
Anlamadım ben de oyuna baya yükselmiştim fextralife baya övdü oyunu keşif hissi olsun harita bağlantıları olsun dövüş vs ama emin çıtak kötü oyun dedi.
Emin Çıtak "kötü" hatta "bok gibi" dedi ama nedenini hiç açıklamadı tek dediği şey karakter öne doğru atak yaptığında kayıyormuş bu. Bunun dışında neden "bok gibi" açıklamadı hiç. Oyunu kapayıp Lies of P'ye geçti
-
Karakter çok hızlı Usain Bolt gibi gozukuyor
Souls konusunda Emin’i referans alabiliriz. Bir oyuna işkembeden bok gibi demeyecek kadar külliyata hakim çünkü. Yazık oldu, gerçekten LoP’den sonra başka bir Souls ilaç gibi gelirdi. NG++ devam. 😅
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 12 Ekim 2023; 23:16:30 >
İlk oyun da aşırı yavaş diye eleştiriliyordu hatırladığım kadarıyla.
-
Ben de Lop’da ng+’dayım hiçbi oyunda ng+ yapmışlığım yok ilk oldu bu. Bence from software dışında şimdiye kadarki en iyi soulslike oyun Lies of P oldu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X