Şimdi Ara

Lost'dan Sonra İzlenecek Dizi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Lost gibi gizemli ve heyecanlı bir dizi var mı önerebileceğiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Fringe iyiydi. Her bölümde yaşanan olaylar aslında büyük bir ana hikayenin parçasıydı. İlk sezonda bu farkedilmediği için sanki her bölüm birbiri ile alakasız gibi geliyordu. 1. sezon finaliyle zaten kendini kaptırıyorsun tamamen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thriller89

Fringe iyiydi. Her bölümde yaşanan olaylar aslında büyük bir ana hikayenin parçasıydı. İlk sezonda bu farkedilmediği için sanki her bölüm birbiri ile alakasız gibi geliyordu. 1. sezon finaliyle zaten kendini kaptırıyorsun tamamen.

Hocam sürekli duyuyorum başlayayımmı bu diziye ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furu Kasulye

quote:

Fringe iyiydi. Her bölümde yaşanan olaylar aslında büyük bir ana hikayenin parçasıydı. İlk sezonda bu farkedilmediği için sanki her bölüm birbiri ile alakasız gibi geliyordu. 1. sezon finaliyle zaten kendini kaptırıyorsun tamamen.

Tavsiye ederim. Kaliteli bir dizi. Özellikle 2. sezonla birlikte yükselişe geçiyor. Karakterlere kolaylıkla bağlanıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furu Kasulye

quote:

Fringe'i ben de tavsiye ederim. Basta biraz kopukmus gibi gelebilir ama sonra birakamiyorsun, bitince de "niye bitti" diyorsun.
  • Yarın ilk iş o zaman beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.