Şimdi Ara

LOST DİZİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bütün dünyada hayranlıkla izlenen LOST dizisinin bölümlerini nasıl ve nerden indirebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygmraytc -- 30 Haziran 2007; 18:49:26 >

• Bit Torent sitelerinden indirevilirsin, Emule de falanda var ama orada bölümler karışıyor Bit torentte her bölümü sırayla indirip izleyebilirsin.
    Bu arada indirmeye değer gerçekten ben daha yeni başladım izlemeye bir haftada bir sezonu bitirdim
    kurtlar Vadisi, Hatırla Sevgili falan yanında çerez gibi kalıyo
  • ohoo indirmekle bitermi onlar.
    indirmiş birilerini bul cdye cekip sana yollasınlar..
  • indirmekle uğraşma 60 küsür bölüm var, artık çoğu cd cilerde bulunabiliyo onlardan al
  • Arkadasım şiddetle izlemeni tavsiye ederim. Ama indirmeye ugrasma derim. Git bi arkadasından bul yada satın al indirmeyle bitmez . Ben sadece eksik bölümleri indirmiştim oda topu topu 5 bölümdü. İstersen hepsinii sezon sezon indirebilirsin ama Zaman kaybetme indirmeyle derim.
    Bit torrent /u torrent
  • cithiz
  • internetin hızlıysa bilgisayarına indirmeden izleyebilirsin, youtube gibi...
    link vermek yasak mıydı bilmiyorum:
    www.alluc.org
    www.tv-links.co.uk
    saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • prison break ı torrent ten indirmiştim 2 sezonu 2 haftada bitirdim izlemeyen varsa tavsiye ederim. lost u da indirmeye başladın heralde haftaya sezon 1 ve 2 biter ondan sonrada sezon 3 arkadaşların dediği gibi kaliteli torrent sitelerinden rahatlıkla indirebilirsin
  • torrentten, rapidden, eşşekten indirebilirsin
  • pm den
  • Eğer hepsini internetten indireceksen toplam 20 küsür GB yapıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kensei ®

Eğer hepsini internetten indireceksen toplam 20 küsür GB yapıyor...

Tam olarak 24.5GB ulen amma indirmişim bea
  • walla ben indirmeye ugrasmadan almıstım pisman olmadım son bolumleri indirdmi sadece
    dayanamam beklemeye
    prison ovuyor herkes bide ona başlıcam ama sanmam ki lost gibi olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: sewenangl

walla ben indirmeye ugrasmadan almıstım pisman olmadım son bolumleri indirdmi sadece
    dayanamam beklemeye

Valla Lostun baydığı zamanlar oldu ama Prison break öyle değil...Sürükleyici gerçekten...Tavsiye ederim pişman olmazsın.Olanıda görmedim zaten... Bide Heroes var
  • prison losta on basar arkadaşlar ben de lostu yeni aldım arkadaştan izliyorum ama nerdee prison nerde lost
  • Torrent yalan, sitere makumsun, emule kullan derim.
  • Prison Break deki sürükleyiciliği daha hiçbir dizide görmedim,katagorisinde tek bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kensei ®

quote:

Orjinalden alıntı: sewenangl

walla ben indirmeye ugrasmadan almıstım pisman olmadım son bolumleri indirdmi sadece
    dayanamam beklemeye

Valla Lostun baydığı zamanlar oldu ama Prison break öyle değil...Sürükleyici gerçekten...Tavsiye ederim pişman olmazsın.Olanıda görmedim zaten... Bide Heroes var

eyw saol heroes baslıyorum bu zamanlar prison ondan sonra olur herhalde denemek lazım denemeden bilemezsin demi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.