Şimdi Ara

'LOST' (michael ölmeli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yahu çocuğu için başkalarını hiçe sayıyor bu adam beni sinir etti.inşallah 3. sezon sonundaki tabuttaki odurambarda niye vuruyosun kadınları be adam.hiç mi vicdan yok sende

• Şey michael gitti yaw:D.Geri dönmez daha

Sen daha dur.Locke'a da gıcık olacaksın yakında:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wristcutter -- 25 Ağustos 2007; 22:26:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wristcutter

Şey michael gitti yaw:D.Geri dönmez daha

Sen daha dur.Locke'a da gıcık olacaksın yakında:D
    Bu arada Hurley ' in sevgilisi hoş hatundu...Adi maykıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: SACRED REICH

Bu arada Hurley ' in sevgilisi hoş hatundu...Adi maykıl

Alıntıları Göster
    Adamın bir "He is my son" diyişi var, yemin ediyorum Walt'ı gözünün önünde öldüresim geliyor. Bu kadar şerefsiz bir adam yok ya, oğlu için 2 arkadaşını öldürüyor, 4ünü de tuzağa düşürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedDevil1905

Adamın bir "He is my son" diyişi var, yemin ediyorum Walt'ı gözünün önünde öldüresim geliyor. Bu kadar şerefsiz bir adam yok ya, oğlu için 2 arkadaşını öldürüyor, 4ünü de tuzağa düşürüyor.

Alıntıları Göster
    aynen..madik atmadığı adam yok amiyane tabirle..esmer olanı pek gözüm tutmuyordu benim.ama sarışına hakikaten yazık oldu.onu bırak hurley artık bi güzellik hakediyordu ya

• quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

aynen..madik atmadığı adam yok amiyane tabirle..esmer olanı pek gözüm tutmuyordu benim.ama sarışına hakikaten yazık oldu.onu bırak hurley artık bi güzellik hakediyordu ya

Alıntıları Göster
    Bilmiyorum ama ben ana lucia'ya çok üzüldüm, ne biliyim çok hoş biriydi. Kız anlamadı zaten ne olduğunu. Michael onu vurduktan sonra karnına bakarak suratındaki şaşkınlık ifadesi görülmeye değerdi.

• quote:

Bilmiyorum ama ben ana lucia'ya çok üzüldüm, ne biliyim çok hoş biriydi. Kız anlamadı zaten ne olduğunu. Michael onu vurduktan sonra karnına bakarak suratındaki şaşkınlık ifadesi görülmeye değerdi.

Alıntıları Göster
    herkes ozellikle hurley icin uzulmus sanirsam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: findikkirann

herkes ozellikle hurley icin uzulmus sanirsam

Alıntıları Göster
    Sizinde çocugunuz olsa sizde o belirsiz bir adada ne b*k yaptığını bilmeseniz siz ne yapardınız acaba?

tamam ben maykili savunmuyorum ama siz olsanızda aynısını yapardınız çünkü Kendinizden Arkadaşlarınızdan Öte Çocugunuz gelir
    bu her baba her anne için böyledir birde bu yönden bakın

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciudad de México

Sizinde çocugunuz olsa sizde o belirsiz bir adada ne b*k yaptığını bilmeseniz siz ne yapardınız acaba?

tamam ben maykili savunmuyorum ama siz olsanızda aynısını yapardınız çünkü Kendinizden Arkadaşlarınızdan Öte Çocugunuz gelir

Alıntıları Göster
    İnsan çocuğu için her şeyi yapar..savunmak için adam da öldürür gerekirse de bu şekilde değil..Ona ne zararları vardı ne de yardım etmeyeceklerini söylüyorlardı..diğer insanları hiçe sayarak böyle bir şey yapmak yanlıştır.

ekleme:ben ordaki herhangi biri olsam jack,sawyer ya da hurley anında öldürüdüm michael i..yaşamayı haketmiyor adam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEUS__ -- 26 Ağustos 2007; 2:29:25 >

• quote:

İnsan çocuğu için her şeyi yapar..savunmak için adam da öldürür gerekirse de bu şekilde değil..Ona ne zararları vardı ne de yardım etmeyeceklerini söylüyorlardı..diğer insanları hiçe sayarak böyle bir şey yapmak yanlıştır.

ekleme:ben ordaki herhangi biri olsam jack,sawyer ya da hurley anında öldürüdüm michael i..yaşamayı haketmiyor adam.

Alıntıları Göster
    O hareketi yapmadan önce de kıl oluyordum yaptıktan sonra iice iğrendim heriften
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:ER_JaNN:.

O hareketi yapmadan önce de kıl oluyordum yaptıktan sonra iice iğrendim heriften

Alıntıları Göster
    yauw ben o tabutdakini cok merak ediom
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciudad de México

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: BluuBZeR0

Tamam olabilir de durumu anlatsaydı adadakilere onları öldürmek yerine bence daha iyi olurdu. Adadakiler hem ona yardım ederdiler, hem de Michael kurtulduktan sonra vicdan azabı hissetmezdi. Michael'ın bu davranışının bence savunacak hiçbir yanı yok, kendisi de dedi zaten "düşünmeye vaktim yoktu" diye. Düşünmeden yapılmış bir hareket olduğu belli.

@paolo_

Ne tabutundan bahsediyorsun, orayı kaçırmışım herhalde.

• quote:

quote:

Tamam olabilir de durumu anlatsaydı adadakilere onları öldürmek yerine bence daha iyi olurdu. Adadakiler hem ona yardım ederdiler, hem de Michael kurtulduktan sonra vicdan azabı hissetmezdi. Michael'ın bu davranışının bence savunacak hiçbir yanı yok, kendisi de dedi zaten "düşünmeye vaktim yoktu" diye. Düşünmeden yapılmış bir hareket olduğu belli.

@paolo_

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: RedDevil1905

quote:

@paolo_

3. sezon finalinden bahsediyor. Dh Lost fan klübüne girerse orada resimlerle beraber teoriler mevcut zaten

• quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

yahu çocuğu için başkalarını hiçe sayıyor bu adam beni sinir etti.inşallah 3. sezon sonundaki tabuttaki odurambarda niye vuruyosun kadınları be adam.hiç mi vicdan yok sende

Michael a bende gıcık oldum anna lucia ve libby yi hiç günahı yokken öldürdü çocuğunu koruması için öldürmesi gerekmiyordu 3. sezonda daha çok şey olucak ben lost un hepsini izledim 4. sezonu bekliyorum çok heyecanlı bir yerde kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Miller

quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

yahu çocuğu için başkalarını hiçe sayıyor bu adam beni sinir etti.inşallah 3. sezon sonundaki tabuttaki odurambarda niye vuruyosun kadınları be adam.hiç mi vicdan yok sende

Michael a bende gıcık oldum anna lucia ve libby yi hiç günahı yokken öldürdü çocuğunu koruması için öldürmesi gerekmiyordu 3. sezonda daha çok şey olucak ben lost un hepsini izledim 4. sezonu bekliyorum çok heyecanlı bir yerde kaldı
    ben 1. sezondan 3. sezona atlamışım bilmeden...birinden almıştım 2. sezon yazıyordu meğer 1. sezonmuş..bende uçak kazasıyla başladı öncesi gereksiz izlemesem olur mu diye konu bile açmıştım...neyse 2. sezonu en son izledim..şimdi 1. sezondan tekrar başladım

• quote:

ben 1. sezondan 3. sezona atlamışım bilmeden...birinden almıştım 2. sezon yazıyordu meğer 1. sezonmuş..bende uçak kazasıyla başladı öncesi gereksiz izlemesem olur mu diye konu bile açmıştım...neyse 2. sezonu en son izledim..şimdi 1. sezondan tekrar başladım

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: A.E.C

Alıntıları Göster
    Michael adisinin onları öldürmesine gerek yoktu. Onları öldürmedende Benjamin'i bırakabilirdi. Ama yapmadı düşünce özürlü adam. Yerinde Walt olsa o bile çok daha iyi bir çözüm bulurdu eminim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mastoo

Michael adisinin onları öldürmesine gerek yoktu. Onları öldürmedende Benjamin'i bırakabilirdi. Ama yapmadı düşünce özürlü adam. Yerinde Walt olsa o bile çok daha iyi bir çözüm bulurdu eminim.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mastoo

valla çok doğru konuştun bravo

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mastoo

valla çok doğru konuştun bravo

Alıntıları Göster
    Locke & Michael uyuz ettiler benide, özellikle de Locke satranç senin neyine be adam

• quote:

Orijinalden alıntı: blade77

Locke & Michael uyuz ettiler benide, özellikle de Locke satranç senin neyine be adam

Alıntıları Göster
    ölsün

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.