Şimdi Ara

'LOST' (michael ölmeli) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O bölümü izledikten sonra ben de baya bi sövmüştüm şerefsize
    Zaten başından beri gözüm tutmuyordu onu hiç bi işe yaramıyodu
    Maykıl a
    Bu arada Benjamin hayranıyımKonuşmaları çok hoşuma gidiyor

• ben 1 . sezonu isledim çok güzeeldi 2. sezonu buldum izlicem
  • önceden severdim vurdu kızları gözümden düştü

2. sezonun son bölümndeyim bakalım bottan ne çıkacak iner şimdi son part
  • sezon 2 bitti ve gerçekten michael çok büyük adilik yaptı sonu nereye varacak bakalım

dipçık: b.k vardı da 2 patta %90da kaldı
  • Hi is dı bad gay!...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4nce4lif3 -- 3 Eylül 2007; 9:10:32 >
  • beyler peki maykıl ve walter geri gelecekmi cok merak ediom bence geri gelecekler ve bizimkileri kurtaracaklar ve barisacaklar bence. tabuttaki sawyerdi sanirim .jack o hali haketmedi adamim benim jack nasil uzulurken katenin umurunda deil pis kadın
  • Ben de Maykılın yerınde olsam oglumu kurtarmak için aynı şeyleri yapardım,adada olsam; hurleye ve sayide o hatunları bırakmazdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

yahu çocuğu için başkalarını hiçe sayıyor bu adam beni sinir etti.inşallah 3. sezon sonundaki tabuttaki odurambarda niye vuruyosun kadınları be adam.hiç mi vicdan yok sende

abi çocuğun olsun anlarsın
  • jack ona iki kere söledi walt u kurtaracaklarını
    bende babayım büyük de konuşmamak lazım ama arkadaşlarıyla işbirliği yapsaydı bence daha iyiydi
  • adamın replikleri rüyalarıma bile giriyor

Voooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllttttttttttttt.They took my son my son they took my son
  • losttaki tüm karakterler sorunlu hepsini karakterleri "lost"
  • quote:

Orjinalden alıntı: mav13

adamın replikleri rüyalarıma bile giriyor

Voooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllttttttttttttt.They took my son my son they took my son

Aynen valla ''they took my son'' bu cümle kaç gün dilime dolanmıştı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crashTainer -- 15 Eylül 2007; 18:29:57 >

• son sezon kurtulduk micheal den rahatladım
  • ben de son olarak SE03E03 ü izledim manyak oldu herşey otherlar hiç beklemediğim gibi çıktılar. bitiricez bu hafta kısmetse
  • Michael Gerçekten Adi Bir Adam Sattı Arkadaşlarını Ama Bir Baba Sonuçta. Tabuttakine Gelince Benjamin Olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

ama insana saygı diye bir şey var di mi @Ser_ina...ortada cana kastedilecek bu durum da yok..o adadan da herkes kurtulmak istiyor..bi kaç kişi hariç tabii..baştan beri kıllık yapıyor zaten..Locke'a da kıl kıl davranıyordukaraktersiz insan bu kadar basit..

@cidik..hay Allah bak yine o gıcık sesi kulaklarımda vallatam sopalık adam..
    quote:

dey tuk may son

boşver yaw bu kadar takma benide ağlatacan

• Bu MAykıla başından beri sinirdim iyice sinir oldum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.