Şimdi Ara

'LOST' (michael ölmeli) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: blade77

Locke & Michael uyuz ettiler benide, özellikle de Locke satranç senin neyine be adam

Michael tamamda Lock'a kızma bence. Onun bu hareketleri olmasa bizim şabalaklar hala düğmeye basmaya devam ediyor olacaklardı.

• quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

quote:

Orjinalden alıntı: mastoo

Michael adisinin onları öldürmesine gerek yoktu. Onları öldürmedende Benjamin'i bırakabilirdi. Ama yapmadı düşünce özürlü adam. Yerinde Walt olsa o bile çok daha iyi bir çözüm bulurdu eminim.

valla çok doğru konuştun bravo

Sağol kardeş.

• 4. sezonda dönecek o nereye ölüyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: brky

4. sezonda dönecek o nereye ölüyor?

Bence bir yere gitmediya neyse.Zaten Locke göründü benjamin locku vurduktan sonra.Adadan ayrıldıktan sonra niye görünsünki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Generalll

quote:

Orjinalden alıntı: brky

4. sezonda dönecek o nereye ölüyor?

Bence bir yere gitmediya neyse.Zaten Locke göründü benjamin locku vurduktan sonra.Adadan ayrıldıktan sonra niye görünsünki.

Bende Benjamin manyağının Michael'in adadan ayrılmasına izin verdiğini sanmıyorum. Sümsük Michael kesin adanın biryerlerinde cebelleşiyodur. Yatıp kalkıp Walt'a dua etsin. O olmasa Benjamin onu çoktan gömmüştü.

• Michael kadar bencil rezalet insan görmedim Allah tepesinden baksın onun. Satıcı insan. Keşke ilk sezonda falan ölseydi.
  • bence Michael kesin bi iyilik yapıp tekrar sevgisini kazanacak.Ayrıca 4.sezonda bizim keretalar yani uçak kazasında kurtulanlar ve diğerleri hapı yuttu sanırsam.O adaya gelecek olan insanlar zor anlar yaşattırıcak.Benjamin de diyoduya sıçıcaz diye yanlış yağıyosunuz diye çağırmayın onları demişti

O son bölümlere doğru gelen siyahi hatunu öldü ya onunda hıncını alacaklar..
  • michael milleti adadan tek başına kurtarsın, gelsin elimi öpsün affederim.
  • yauw ii ce merak ediyorum okudukca n zmn gelio 4.sezon
  • Dizide göründüğü andan itibaren Micheal'dan nefret ettim.Bir insan bu kadar mı panik olur ve aynı zamanda akılsız...Üstüne bir de satış koydu herkese,tam istenmeyen adam rolü :)
  • michael den nefret ediyorumm yaa

hanii ana lucia yı öldürdünn libby i niye öldürdün hayvan heriff

o walt ı onun gözleri önünde öldürmek lazımm şerefsiz herifff

noluyo lan bana sadece bi dizii

ama o kate ve claire yok muu of off
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirman

michael den nefret ediyorumm yaa

hanii ana lucia yı öldürdünn libby i niye öldürdün hayvan heriff

o walt ı onun gözleri önünde öldürmek lazımm şerefsiz herifff

noluyo lan bana sadece bi dizii

ama o kate ve claire yok muu of off

sakin ol adamım

• adam koptu gidiyo
  • Başlığa bi spoiler içerir yazsaydın izlemeyenler var
  • o zaman tamamını izlemeyenlere
  • izlemeyen adam hiç girmesin lost başlıklarına zaten illa spoiler çıkıyo bi yerden
  • quote:

Orjinalden alıntı: RedDevil1905

Adamın bir "He is my son" diyişi var, yemin ediyorum Walt'ı gözünün önünde öldüresim geliyor. Bu kadar şerefsiz bir adam yok ya, oğlu için 2 arkadaşını öldürüyor, 4ünü de tuzağa düşürüyor.

dey tuk may son
  • michael e
  • Ama yazık yaa. Sizin de oğlunuz olsa ve tek çareniz o olsa yapardınız. Sonuçta o adadaki kişileri nezamandır tanıyorsunuz ki küçücük oğlunuzdan önemli olacak.
    Bu arada Walt u çok severdim, çok sevimliydi de büyümüş bizim ufaklık, bi garip olmuş.
  • ama insana saygı diye bir şey var di mi @Ser_ina...ortada cana kastedilecek bu durum da yok..o adadan da herkes kurtulmak istiyor..bi kaç kişi hariç tabii..baştan beri kıllık yapıyor zaten..Locke'a da kıl kıl davranıyordukaraktersiz insan bu kadar basit..

@cidik..hay Allah bak yine o gıcık sesi kulaklarımda vallatam sopalık adam..
    quote:

dey tuk may son
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.