Şimdi Ara

LOST - EFSANE BİTTİ (2004-2010) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40.553
Cevap
51
Favori
1.194.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

3. sezonu seyreden arkadaslara bir sorum olacak. (Seyretmeyenler okumasın)

İlk üç sezonu DVD'den seyrettim. 10 günde hepsini bitirdim (İznimi evimde kullandım). Çok hızlı gittim. Hala kendime gelemedim sanki adada yaşıyorum.
    Fakat bendeki DVD'lerde 3. sezonun sonu şu şekilde:
    Desmond, Hurley ve Charlie ormana düşen helikopterin kadın pilotunu buluyorlar ve orada bitiyor. Ama youtube'da baktığım bölümlerde sanki 3. sezon burada bitmiyor gibi geldi. Daha devamı varmı seyreden arkadaslar bi söylese. Varsa hemen bulup seyretmeliyim. Delirecem valla.

Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mastoo

BENDE BURDAYIM BENİDE ALIN

İlk üç sezonu DVD'den seyrettim. 10 günde hepsini bitirdim (İznimi evimde kullandım). Çok hızlı gittim. Hala kendime gelemedim sanki adada yaşıyorum.
    Desmond, Hurley ve Charlie ormana düşen helikopterin kadın pilotunu buluyorlar ve orada bitiyor. Ama youtube'da baktığım bölümlerde sanki 3. sezon burada bitmiyor gibi geldi. Daha devamı varmı seyreden arkadaslar bi söylese. Varsa hemen bulup seyretmeliyim. Delirecem valla.

Teşekkürler.

jack ile kate konuşuyo orda bitiyo 3.sezon garip bir şekilde charlienin ölmesi lazım

• Arkadaslar, bu videodaki yere düsen şey nedir?
    Bu ampule benzeyen cisim yere düştükten sonra adamımızın kucağındaki 15 numaralı tavşandan arkadaki dolabın üstünde beliriveriyor. (Bu ampul işinde AKP'nin parmağı olmasın) O tavşanın numarasıda onbeş. Ne iştir anlamadım. Klonlamamı yapıyor amcalar.

LOST - EFSANE BİTTİ (2004-2010)

• quote:

Orjinalden alıntı: McLanE

quote:

Orjinalden alıntı: mastoo

BENDE BURDAYIM BENİDE ALIN

Teşekkürler.

jack ile kate konuşuyo orda bitiyo 3.sezon garip bir şekilde charlienin ölmesi lazım

Yani benim dediğim yerden sonra bitmiyor öyleyse. Daha kaç bölüm var acaba?

• beni de ekleyin 1. sezondan başlıyorum şimdi..
  • Daha önce bakmamış olanlar varsa buyrun size Google Earth'den bir manzara. Kırmızı düz çizgi Uçuş 815'in rotasını gösteriyor. Sol altta Fiji'yi görebilirsiniz. Sarı renk işaretli bölgelerin koordinatlarına dikkat ediniz. Sayılar tanıdık geldimi. Ama buralarda ada mada yok? Bizim rakamlara en yakın koordinatlar bunlar sanırım. (Tabii eğer bu rakamlar koordinatsa)

Not: Bu haritayi int'de araştırırken buldum. Bir arkadaş bizim için koordinatları tespit etmiş sağolsun. Ben sadece oklarla işaretledim. Ama kendimde girip baktım 5 metreye kadar indim ama ada yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastoo -- 21 Ağustos 2007; 16:18:45 >

• Ayriyetten uçuş numarasıda enteresan: 815. Rakamlar sırasıyla 4 8 15 16 23 42. Ve uçuş numarasınıda içeriyor. Kasıtmı var acaba?
  • İlhankayhan, LioNiNaCaGe, mastoo ve melo_15 hoşgeldiniz arkadaşlar hepinizi ekledim
  • Lütfen 1. sayfadaki imzalardan birini kullanın ki forumda daha çok kişiye ulaşabilelim
  • Teşekkürler, hoşbulduk...

• Bu imza işini pek beceremedim galiba biraz garip oldu?

• hoşbulduk.
  • bende üye olmak isterim
  • Ben de üye olmak istiyorum.Şubatı beklemek çok zor hala atlatabilmiş değilim bu durumu bir an önce şubat olsun sabırsızlanıyoruuummm...
  • 2. sezon bölüm 21'deyim.Michael'a gıcık olmuş durumdayım:D.ü

3. sezonda orada köşede beni bekliyor izlenmek için.
  • Merhaba :) Ben de Lost izliyorum, 3. sezon 9. bölüme kadar izleyebildim, uzun zaman adını duymuştum; sonra bir gün bir arkadaşın hddsinde 3. sezon 9.a kadar vardı, kendime aktardımmm ve dans başladı.

Dizinin geri kalan bölümlerini ve alt yazıları nerden indirebilirim?

Buarada Desmond'un dejavularını çok merak ediyorum, en etkilendiğim bölüm Flashes before your eyes! Zaten bir bölüm daha izledim orada kaldım. :(

• Bu videoda adanın sırrı meşhur bilim adamımız tarafından açıklanıyor.
    Flashes before your eyes ve 3.sezon finali şimdi daha bir anlam kazandı

Flashes before your eyes!

Tanrım izemem gerek, benim için de anlam kazansın.
  • Arkadaşlar beni de eklerseniz sevinirim
  • yaw ben bu imza işini yapamadım galiba.. yardımcı olabilir misiniz??
  • ben 3 sezonuda izledim (hemde 4 gunde) ve kendimi bir lost hayrani olarak goruyorum.araniza katilmak istiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.