Şimdi Ara

LOST - EFSANE BİTTİ (2004-2010) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
40.553
Cevap
51
Favori
1.194.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: smecall

Ben yaptım bakalım beğenecek misiniz wide screen monitörünüz varsa tadından yenmez süper duruyo

LOST - EFSANE BİTTİ (2004-2010)

::orjinal boyut için tıklayın::

evet dostum süper yapmışsın tebrik ederimmmm

• Ewet prison ı hıc ızlemeyen ve merak edenler için yazıyorum: Prison Break gördüğüm en kaliteli yapımlardan biridir, her yönüyle. Lost u da izledim, bu kadar popülaritesinden sonra dün bitirdim 3 sezonu, ewet gerçekten kaliteli ama prison ın yanından bile geçemez. (Zevk meselesi). Yazmışken biraz da diziyi eleştirmek istiyorum. Bu dizide bi süreklilik yok, tam süper bi yerde bitrmişken,(ki 2. sezona kadar böyle bi bitiş de yok :)) haftaya saçma sapan şeylerin oldugu bir senaryo oluyor. 3 hafta sonra başlıyolar o kalınan güzel yerden. Ayrıca elimde bi A4 kağıdı açıklanmayan bilmece var, bunların hepsine cevap vereceklerini sanmıyorum, çoğu arada kaynayıp gidecek, zaten imkansız hepsine vermeleri. Kısaca ben diziyi reyting ugruna biraz fazla gizemli ve karışık yapıldıgını düşünüyorum. Zaten 3. sezon finali tam bir saçmalık yapmışlar. sonlara doğru bir sürü saçmalık var onları da burada yazmak istemiyorum artık, ama yine de kaliteli bi çok şeyi mevcut dizinin. 3 sezonu soluksuz izledik gibi(bazı bölümler uykumuz gelse de), 2. kez de izliycez tüm sezonları mutlaka ama, bütün bilmecelere yanıt versinler o zaman tamam deriz, ama şimdiden süper falan, gereksiz bence. İzledikten sonra sanki en zor integrali çözmüş gibi bir his veren Prison Break in yanında, Lost insanı sürekli karmaşıklığa sürüklüyo bence. Ama dediğim gibi zevk meselesi...

• quote:

Orjinalden alıntı: denny5

Ewet prison ı hıc ızlemeyen ve merak edenler için yazıyorum: Prison Break gördüğüm en kaliteli yapımlardan biridir, her yönüyle. Lost u da izledim, bu kadar popülaritesinden sonra dün bitirdim 3 sezonu, ewet gerçekten kaliteli ama prison ın yanından bile geçemez. (Zevk meselesi). Yazmışken biraz da diziyi eleştirmek istiyorum. Bu dizide bi süreklilik yok, tam süper bi yerde bitrmişken,(ki 2. sezona kadar böyle bi bitiş de yok :)) haftaya saçma sapan şeylerin oldugu bir senaryo oluyor. 3 hafta sonra başlıyolar o kalınan güzel yerden. Ayrıca elimde bi A4 kağıdı açıklanmayan bilmece var, bunların hepsine cevap vereceklerini sanmıyorum, çoğu arada kaynayıp gidecek, zaten imkansız hepsine vermeleri. Kısaca ben diziyi reyting ugruna biraz fazla gizemli ve karışık yapıldıgını düşünüyorum. Zaten 3. sezon finali tam bir saçmalık yapmışlar. sonlara doğru bir sürü saçmalık var onları da burada yazmak istemiyorum artık, ama yine de kaliteli bi çok şeyi mevcut dizinin. 3 sezonu soluksuz izledik gibi(bazı bölümler uykumuz gelse de), 2. kez de izliycez tüm sezonları mutlaka ama, bütün bilmecelere yanıt versinler o zaman tamam deriz, ama şimdiden süper falan, gereksiz bence. İzledikten sonra sanki en zor integrali çözmüş gibi bir his veren Prison Break in yanında, Lost insanı sürekli karmaşıklığa sürüklüyo bence. Ama dediğim gibi zevk meselesi...

Haklısın izleyenlerin kafasında bir sürü soru işareti bıraktı, bende tüm sorulara yanıt bulabileceğimizi sanmıyorum. Lost benim şu ana kadar izlediğim en kaliteli yapım tüm bölümlerini soluksuz izledim, sinema tadında bir dizi Prison Break izlemedim henüz o yüzden o dizi hakkında bir yorum yapamıcam

• Arkadaşlar yaz sonu taile çıkıcam da uzak doğu turları için acentedeydim tayland singapur paketler var adam bana lost disizide orda çekiliyor bu sahilde de kalacaksını 3 gün falan anlarsın ya dedi nedir ne değildir diziyi izlemişliğimde yok ters bi durum mu var tam soruda olmadı ya yazdıklarım cidden en ufak bi fikrim yok dizide bi olay falanmı geçiyor o sahilde ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: makineci82

Arkadaşlar yaz sonu taile çıkıcam da uzak doğu turları için acentedeydim tayland singapur paketler var adam bana lost disizide orda çekiliyor bu sahilde de kalacaksını 3 gün falan anlarsın ya dedi nedir ne değildir diziyi izlemişliğimde yok ters bi durum mu var tam soruda olmadı ya yazdıklarım cidden en ufak bi fikrim yok dizide bi olay falanmı geçiyor o sahilde ?

dizi sahilde
  • Lost dizisi Hawai adalarından birinde çekiliyor.Hatta Lost dizisiyle ilgili turizm acentaları falan da kurulmuş..Lost turları düzenliyorlar..Sağda Black Rock'ı görüyorsunuz vs gibi :)))

Lost ile Prisoner Break'i izleyen biri olarak söyliim.

Prisoner Break'i 3 er bölüm atlayarak izle , yine diziden kopmadan , birşey kaybetmeden izleyebilirsin.Ama Lost öyle değil 1 bölüm bile çok önemli şeyler içeriyor olabilir.

Ayrıca Lost senaryosu basit şeyler üzerine karalanmış şeyler değil.

Sadece fizikötesi şeyler değil , elektrımanyetizma , ışınlanma , difuzyon , casimir effects gibi pek çok bilimsel doktrinin dizide kullanıldığını görüyoruz..

Dizide görülen imgeler bazen efsanelere bazen mitolojiye bazen de geröek hikayelere dayanıyor.

Bir dizinin içersinde bu kadar parçalanacaksın , ama yine de senaryoyu tek parça izleyeceksin bu çok zor birşey..Lost senaristlerini bu yönden çok başarılı buluyorum..

Çok açık söyliim.Heroes , Dexter , Prison Break gibi çok izlenen tüm dizileri seyrettim..Lost gibisi yok..Çünkü bölüm bittikten sonra hayatın içinde de Lost oluyorsun..Dizinin bir paröçası gibi hissediyorsun falan kendini.garip ama öyle işte

• Benide ekleyin

2. sezon 12.bölümdeyim günde 3-4 bölüm seyredebiliyorum ancak hızlı bi şekilde geliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: FANATİK_25

Benide ekleyin

2. sezon 12.bölümdeyim günde 3-4 bölüm seyredebiliyorum ancak hızlı bi şekilde geliyorum

Bence yavaş git biraz sonra sende bizim gibi 2008 i beklemek zorunda kalırsın bende hızlı hızlı izledim günde 4, 5 bölüm şimdiki aklım olsaydı günde 2 şer bölüm izlerdim

ekliyorum hoşgeldin

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: FANATİK_25

Benide ekleyin

Bence yavaş git biraz sonra sende bizim gibi 2008 i beklemek zorunda kalırsın bende hızlı hızlı izledim günde 4, 5 bölüm şimdiki aklım olsaydı günde 2 şer bölüm izlerdim

ekliyorum hoşgeldin

Sağolasın

ama biliyosunki heycanlı gidiyo, izlediğim her günü bulmuyo tam 3. sezon sonuna kadar var bakalım 2008 e kadar biter ancak heralde

• o zaman şanslısın
  • quote:

o zaman şanslısın

• benide eklesene 3 sezonda bitti yaa
  • bende 1 haftadır izlemeye basladım 3.sezon 13 cu bolumdeyim bugun yarın bolumleri bitircem benide ekleyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: OzgurOz

Lost dizisi Hawai adalarından birinde çekiliyor.Hatta Lost dizisiyle ilgili turizm acentaları falan da kurulmuş..Lost turları düzenliyorlar..Sağda Black Rock'ı görüyorsunuz vs gibi :)))

Prisoner Break'i 3 er bölüm atlayarak izle , yine diziden kopmadan , birşey kaybetmeden izleyebilirsin.Ama Lost öyle değil 1 bölüm bile çok önemli şeyler içeriyor olabilir.

Sadece fizikötesi şeyler değil , elektrımanyetizma , ışınlanma , difuzyon , casimir effects gibi pek çok bilimsel doktrinin dizide kullanıldığını görüyoruz..

Dizide görülen imgeler bazen efsanelere bazen mitolojiye bazen de geröek hikayelere dayanıyor.

Bir dizinin içersinde bu kadar parçalanacaksın , ama yine de senaryoyu tek parça izleyeceksin bu çok zor birşey..Lost senaristlerini bu yönden çok başarılı buluyorum..

Çok açık söyliim.Heroes , Dexter , Prison Break gibi çok izlenen tüm dizileri seyrettim..Lost gibisi yok..Çünkü bölüm bittikten sonra hayatın içinde de Lost oluyorsun..Dizinin bir paröçası gibi hissediyorsun falan kendini.garip ama öyle işte

Prison Break le ilgili düşüncelerine katılmıyorum. Prison Break i 3 er bölüm atlayarak birşey kaybetmeden nasıl izleyebilirsin, kusura bakma ama çok saçma bi yorum yapmışsın.Lost u da izleyen izlesin, kendine göre yorumlasın.

• quote:

Orjinalden alıntı: denny5

quote:

Orjinalden alıntı: OzgurOz

Lost dizisi Hawai adalarından birinde çekiliyor.Hatta Lost dizisiyle ilgili turizm acentaları falan da kurulmuş..Lost turları düzenliyorlar..Sağda Black Rock'ı görüyorsunuz vs gibi :)))

Prison Break le ilgili düşüncelerine katılmıyorum. Prison Break i 3 er bölüm atlayarak birşey kaybetmeden nasıl izleyebilirsin, kusura bakma ama çok saçma bi yorum yapmışsın.Lost u da izleyen izlesin, kendine göre yorumlasın.

3'er bölüm fazla ama ben ilk sezondan bir kaç bölüm izleyememiştim. ama hiç bir kopukluk olmadı. nedeni prison break'ın yavaş ilerlemesi. bu tabi ki pbyi kötü dizi yapmaz ama bence dizi bitmeliydi. senaryo tıkandı çünkü. gereksiz yere uzatıldı.

• quote:

Orjinalden alıntı: neuro

3'er bölüm fazla ama ben ilk sezondan bir kaç bölüm izleyememiştim. ama hiç bir kopukluk olmadı. nedeni prison break'ın yavaş ilerlemesi. bu tabi ki pbyi kötü dizi yapmaz ama bence dizi bitmeliydi. senaryo tıkandı çünkü. gereksiz yere uzatıldı.

Umarım lost'ta oyle olmaz.cunku dızı ılk basladıgında 4 yılda 4 sezon cekılıcekmıs.fakat gordugu muhtesem ılgıden sonra 4 degıl 5 sezon cekmeye karar vermısler.Bu durumda ticari amac gudulerek fazladan uzatılmıs 1 sezon lostun buyusunu bozabılır.
  • LOST'UN IZLENME ORANLARI :

Rakamlara bakıldığında dizinin 1. sezon izleyici ortalamasının 16 milyon kişiden, 3. sezonda 17.8 milyon kişiye yükseldiği görülüyor. İzleyici sayısının düştüğüne yönelik görüşün kaynağında ise sezon prömiyerlerindeki dalgalanmanın etkisi büyük. 1. sezon prömiyeri 18.6 milyon kişi tarafından izlenirken, 2. sezon prömiyeri rekor bir rakamla 23 milyon kişi, 3. sezon prömiyeri ise 18.8 milyon kişi tarafından izlenmiş. Genel olarak değerlendirildiğinde ise ortalama rakamlara göre Lost dizisi 3. sezonda en fazla izlenme sayısına sahip. Yani ortalama izlenme değerlerine göre; Lost izleyici rakamlarının düşmediği ve 1. sezona göre, 3. sezonda dizinin 1.8 milyon izleyici kazandığı ortada

Alıntıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _welldone_ -- 9 Ağustos 2007; 3:24:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kokobill

bende 1 haftadır izlemeye basladım 3.sezon 13 cu bolumdeyim bugun yarın bolumleri bitircem benide ekleyin

dostum yavaş git bu ne acelee
  • kokobill & denzel hoşgeldiniz arkadaşlar
  • benide ekleyin

birkaç ekleme yapcam yeni buldum ben umarım verilmemiştir

Orientation Film: The Orchid da 3tane ara resim/sahne var

http://www.youtube.com/watch?v=RJaU211gdg8

bu son sahne ilginç,elemanın teki others mahellesinde bisiklet sürüyor

düzü bu:

kim bu ya? ilk başta jack sandım ama değil sanırım

birde bu resimler montaj olabilirmi? belki fanatikler aralara ekledi bunları

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.