Şimdi Ara

LOST - EFSANE BİTTİ (2004-2010) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40.553
Cevap
51
Favori
1.193.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler O Hugonun lanenetli sayıları var yaa bilgisayra girilien onun bir mantığı varmı 3. sezona daha baslamadım ondan soruyorum yani neden 123456789 gibi rakamlar deil demi??O manyetik dalgasına özel bir seymi ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: sirinbaba

Beyler O Hugonun lanenetli sayıları var yaa bilgisayra girilien onun bir mantığı varmı 3. sezona daha baslamadım ondan soruyorum yani neden 123456789 gibi rakamlar deil demi??O manyetik dalgasına özel bir seymi ???

4-8-15-16-23-42

bu sayılar matematiksel olarak çok gizemli

• Imza deneme 1 2 3 sesss lost'a canım feda beee
  • Ben yaptım bakalım beğenecek misiniz wide screen monitörünüz varsa tadından yenmez süper duruyo

LOST - EFSANE BİTTİ (2004-2010)

::orjinal boyut için tıklayın::

• şu sayılar bi çözülsee ahh ahhh smecall sağolasın
  • Arkadaşlar ben daha yeni fana takıldım fakat çok hızlı konu değiştiyorum nese konuya gelelim sizinde LOSTU
    İZLERKEN EN ÇOK ETKİLENDİĞİNİZ SAHNE HANGİSİ??? Yani en akıllı uslu adama bile lostu izlerken oha,çüşş,yuhh gibi argo kelimeleri söylettiren cinsetiki sahneler.Hadi paylaşalım ben buraya yazzam sığmaz gerçi ama bir kaç örnek vereyim

1- 1. sezonda jackin uçakta bulduğuı telsizle sinyal yakalmaya çalıştıkları zaman fransız kadının sesini duymuşlardı sayid sinyaldaki rakamları hesapladığında bu sinyalin tam 13 seneden beri tekrar ettiğini söylemişti.......

2- 2.sezonun sonunda john locke amca kodları girmiyince atmosferde olusan ışık büzmesi ve kulakları sağır edici o ses ve insana hadiii beahhh vallaha gerçekmiş dedirtiyor....

There is a no escape in this island!!!!!j

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirinbaba -- 5 Ağustos 2007; 4:48:58 >

• 1. Desmond'ın o kapağın altında her türlü imkana sahip olup yaşaması, dedim noluyoz burası neresi
    2. Bi de o iki sevgilinin canlı canlı gömülmesi (isimlerini hatırlayamadım) o bölüm mükemmeldi. Meğer neler yaşanıyormuşta bilmiyor muşuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: smecall

Ben yaptım bakalım beğenecek misiniz wide screen monitörünüz varsa tadından yenmez süper duruyo

::orjinal boyut için tıklayın::

Bir de 12800*1024 için alabilir miyiz bunu

• abı benıde alın abı bende seyrettım
  • quote:

Orjinalden alıntı: sirinbaba

Arkadaşlar ben daha yeni fana takıldım fakat çok hızlı konu değiştiyorum nese konuya gelelim sizinde LOSTU
    İZLERKEN EN ÇOK ETKİLENDİĞİNİZ SAHNE HANGİSİ??? Yani en akıllı uslu adama bile lostu izlerken oha,çüşş,yuhh gibi argo kelimeleri söylettiren cinsetiki sahneler.Hadi paylaşalım ben buraya yazzam sığmaz gerçi ama bir kaç örnek vereyim

1- 1. sezonda jackin uçakta bulduğuı telsizle sinyal yakalmaya çalıştıkları zaman fransız kadının sesini duymuşlardı sayid sinyaldaki rakamları hesapladığında bu sinyalin tam 13 seneden beri tekrar ettiğini söylemişti.......

2- 2.sezonun sonunda john locke amca kodları girmiyince atmosferde olusan ışık büzmesi ve kulakları sağır edici o ses ve insana hadiii beahhh vallaha gerçekmiş dedirtiyor....

There is a no escape in this island!!!!!j

1)the others'ların s3e01'in basında yasadıgı yerı gosteren bı kamera goruntusu vardı.kamera ani hareketlerle gerı gıdıyor en sonunda gokyuzunden goruyorsunuz.şok olmuştum...

2)ben'in henry gale olmadıgını anladıkları an...

3)diri diri gömulen çiftte kızın gozunu actıgı an...

• quote:

Orjinalden alıntı: cnrcm

abı benıde alın abı bende seyrettım

olmaz kontenjan doldu

hoşgeldin

• quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Bir de 12800*1024 için alabilir miyiz bunu

Tabiki dostum buyur

::Orjinal boyut::

• Giderek buyuyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: _welldone_

Giderek buyuyoruz

Evet, 73 kişi olduk 4. sezon başlayınca burası hareketlenecek esas
  • Lost oyuncularının dublörleri

• Benide ekleyinnnnnnnnnnn.

4. sezonu sabırsızlıkla bekliyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

Benide ekleyinnnnnnnnnnn.

4. sezonu sabırsızlıkla bekliyorum.

Hoşgeldin
  • Ben de LOST'um. Beni de ekleyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: smecall

quote:

Orjinalden alıntı: _welldone_

Giderek buyuyoruz

Evet, 73 kişi olduk 4. sezon başlayınca burası hareketlenecek esas

Kesinlikle

• quote:

Orjinalden alıntı: WoraZ

Ben de LOST'um. Beni de ekleyin.

Aramıza hoşgeldin
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.