Şimdi Ara

LOST - EFSANE BİTTİ (2004-2010) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40.553
Cevap
51
Favori
1.193.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EVET ARKADAŞLAR ÇOK İSTEDİĞİM ŞEYİ GERÇEKLEŞTİRDİM VE 25 YTL PARA SAYIP 3 SEZONUNUDA DVİXE ÇEKTİRİP ALDIM YARIN BAŞLIYORUM İZLEMEYE SİZE SORUM OLACAK ŞUAN 3. SEZON VERİLİYOMU YOKSA 4. SEZON BAŞLAYACAKMI YADA ŞUAN 4.SEZONMU VERİLİYO AÇIKLARSANIZ SEVİNİRİM
  • quote:

Orjinalden alıntı: xswordfishx

EVET ARKADAŞLAR ÇOK İSTEDİĞİM ŞEYİ GERÇEKLEŞTİRDİM VE 25 YTL PARA SAYIP 3 SEZONUNUDA DVİXE ÇEKTİRİP ALDIM YARIN BAŞLIYORUM İZLEMEYE SİZE SORUM OLACAK ŞUAN 3. SEZON VERİLİYOMU YOKSA 4. SEZON BAŞLAYACAKMI YADA ŞUAN 4.SEZONMU VERİLİYO AÇIKLARSANIZ SEVİNİRİM

3. sezon haziran ayında bitti sanırım. 4. sezon 2008 de

• çok güzel dizi yawwww bende kuzenin bilgisayardan çektim bağımlısı oldum benim faavorim JOHN LOCKE Bİ DE KATE hastasıyım o kızın benide alın lost fan kulübe
  • selam arkadaslar ben de aranıza katılmak istiyorum
    bu dizi cok klas hatta site bile hazırladım

www.don-dale.blogspot.com
    DOn-Dale
    http://www.don-dale.blogspot.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cono001 -- 26 Temmuz 2007; 11:27:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cono001

selam arkadaslar ben de aranıza katılmak istiyorum
    bu dizi cok klas hatta site bile hazırladım

www.don-dale.blogspot.com
    DOn-Dale
    http://www.don-dale.blogspot.com

hoşgeldin site niye ingilizce

quote:

Orjinalden alıntı: kahramandoruk

çok güzel dizi yawwww bende kuzenin bilgisayardan çektim bağımlısı oldum benim faavorim JOHN LOCKE Bİ DE KATE hastasıyım o kızın benide alın lost fan kulübe

hoşgeldin

• selamlar... msjı zor sartlar altında diger yorumlara bakmadan yazıyorum :)

lost sezon 3 u edinmek istiyorum. hd formatta ve 5.1 olarak bolumlerin satısını yapan varsa ö.m dan ulasabilirse sevinirim. bu sayfaya bakmıyorum cunku :) ilk birkac bolumu seyrettim ancak goruntu kalitesi tatmin etmedi ve ses sadece stereo idi.

tesekkur ederim
  • herkese merhaba benide eklerseniz sevinirim bu arada dizi sitemizede bekleriz güzel LOST muhabbetleri yapılıyor.www.preontv.com yazar olmak isterseniz ana sayfadaki yazıyı okuyabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EliasGS

selamlar... msjı zor sartlar altında diger yorumlara bakmadan yazıyorum :)

lost sezon 3 u edinmek istiyorum. hd formatta ve 5.1 olarak bolumlerin satısını yapan varsa ö.m dan ulasabilirse sevinirim. bu sayfaya bakmıyorum cunku :) ilk birkac bolumu seyrettim ancak goruntu kalitesi tatmin etmedi ve ses sadece stereo idi.

tesekkur ederim

O zamn en yakın DNR a git ve 99ytl verip orjinal dvd al
  • Merhaba arkadaşlar bende dizinin fanlarındanım benide eklerseniz sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: smecall

quote:

tesekkur ederim

oneriniz icin tesekkur ederim ancak ilk 2 sezon zaten bende mevcut. sadece 3. sezonu arıyorum, o da benim bildigim henuz turkiyede satısa cıkmadı. D&R ın sitesinden de kontrol ettim henuz yok...

• quote:

Orjinalden alıntı: Seventh

Merhaba arkadaşlar bende dizinin fanlarındanım benide eklerseniz sevinirim

hoşgeldin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photomaniac -- 27 Temmuz 2007; 8:18:27 >
  • quote:

hoşgeldin.

Teşekkürler. Gerçi ben biraz acemi sayılırım 3. sezona yeni başladım.
  • quote:

quote:

quote:

tesekkur ederim

oneriniz icin tesekkur ederim ancak ilk 2 sezon zaten bende mevcut. sadece 3. sezonu arıyorum, o da benim bildigim henuz turkiyede satısa cıkmadı. D&R ın sitesinden de kontrol ettim henuz yok...

Orjinal Lost koleksiyonu falanmı yapıyosun kardeş?

• hayır yapmıyorum, sadece 3. sezonu seyretmek istiyorum :) ancak bendeki bolumler 5.1 sese sahip degil o yuzden hd dan cekilmis 5.1 e sahip bolumleri edinip oyle seyretmek istiyorum.
  • quote:

hayır yapmıyorum, sadece 3. sezonu seyretmek istiyorum :) ancak bendeki bolumler 5.1 sese sahip degil o yuzden hd dan cekilmis 5.1 e sahip bolumleri edinip oyle seyretmek istiyorum.

valla bendekilerde 5.1 destekli değil ama görüntü dvd den daha kaliteli seste stereo Pc de 27 gb yer kaplıyo 3 sezon Dvd maker ile arayüz hazırlayıp özel arşiv yapıcam onları, alt yazı ekleyip süper olur

• quote:

Orjinalden alıntı: theja

quote:

quote:

Hoşbulduk
    Yaw ben bu Desmond'a taktım kafayı,herkes diyor ki adam geleceği görüyor.Ben de diyorum ki ya geçmişte olanları hatırlıyorsa ve ona göre olayların seyrini değiştiriyorsa
    Eğer aranızda Stephen King'in Kara Kule serisini okuyanlar varsa ne demek istediğimi daha iyi anlayacaklardır.
    Bu konu hakkında görüşlerinizi bekliyorum.
    Madem fun club açtınız biraz hareketlendirelim burayı dima ama

Romanı okumadığım için ne demek istediğini pek anlayamadım iyide Desmond Charlie'nin bir çok defa hayatını kurtardı (şimdiki zamanı yaşıyolar) geçmişte yaşanan şeyleri görmüş olsaydı Charlie Claire'i denizde kurtarırken ölmüştü o zaman karışık oldu sanırım

Şöyle bir paradoks düşün,sürekli aynı hayatı tekrar edip duruyorsun ve bir kırılma noktası var.O noktaya geldiğin zaman sil baştan tekrardan başlıyorsun.Eğer o noktada farklı bir şey yaparsan yaşayacağın hayat da değişiyor.Umarım biraz anlatabilmişimdir ne demek istediğimi

Ayrıca bir arkadaş cd'cilerde bulabilir miyim ddiye sormuş.Evet bulabilirsin ve genelde her dvd'de ortalama 4-5 bölüm oluyor.

pek anlamadım ama şimdi bu anlattığın dejavu gibimi oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cefucsa -- 27 Temmuz 2007; 20:42:56 >

• benide ekleyebilirmsinzi ban jack
  • quote:

Orjinalden alıntı: bulentozi1905gs

benide ekleyebilirmsinzi ban jack

ekleyemem kontenjan doldu üzgünüm

ekledim ekledim

• quote:

Orjinalden alıntı: cefucsa

quote:

quote:

quote:

Hoşbulduk
    Yaw ben bu Desmond'a taktım kafayı,herkes diyor ki adam geleceği görüyor.Ben de diyorum ki ya geçmişte olanları hatırlıyorsa ve ona göre olayların seyrini değiştiriyorsa
    Eğer aranızda Stephen King'in Kara Kule serisini okuyanlar varsa ne demek istediğimi daha iyi anlayacaklardır.
    Bu konu hakkında görüşlerinizi bekliyorum.
    Madem fun club açtınız biraz hareketlendirelim burayı dima ama

Romanı okumadığım için ne demek istediğini pek anlayamadım iyide Desmond Charlie'nin bir çok defa hayatını kurtardı (şimdiki zamanı yaşıyolar) geçmişte yaşanan şeyleri görmüş olsaydı Charlie Claire'i denizde kurtarırken ölmüştü o zaman karışık oldu sanırım

Şöyle bir paradoks düşün,sürekli aynı hayatı tekrar edip duruyorsun ve bir kırılma noktası var.O noktaya geldiğin zaman sil baştan tekrardan başlıyorsun.Eğer o noktada farklı bir şey yaparsan yaşayacağın hayat da değişiyor.Umarım biraz anlatabilmişimdir ne demek istediğimi

Ayrıca bir arkadaş cd'cilerde bulabilir miyim ddiye sormuş.Evet bulabilirsin ve genelde her dvd'de ortalama 4-5 bölüm oluyor.

pek anlamadım ama şimdi bu anlattığın dejavu gibimi oluyor

Evet bir bakıma dejavu gibibir durum söz konusu oluyor.İşin açığı ben de çıkamadım işin içinden ama sürekli geleceği görmesi garip geldi bana.

• lostun 3. sezonunun başlamasından önce akşam gazetesinde bi haber yayınlanmış lost türkiyede çekilseydi kimler oynardı diye
    bazı adamlar harbi uymuş
    quote:

Jack: Nejat İşler
    Kate: Berrak Tüzünataç (tip olarak tamam ama oyunculuk bilmem ki)
    Sawyer: Kıvanç Tatlıtuğ (hiç olmamış Kıvanç çok ana kuzusu duruyor bence gitsin kumda kum oynasın)
    John Locke: Mazhar Alanson (cuk!)
    Hurley: Ata Demirer (evet evet)

Mr.Eko:Pascal Nouma (neden olmasın)
    Jin:İlhan Mansız (bunu tuttum)
    Sun: Ayumi Takano (başka day var sanki)
    Shannon:Pınar Altuğ (adada sevgili bulamazdı Sayid ile çok zorlama dururlardı gibime geliyor onun sevgili klasmanına giren kimse yok ki Walt un büyümesine daha var o da adadan ayrıldı (şimdilik))
    Charlie: Özgür Çevik

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.