Şimdi Ara

LOST - EFSANE BİTTİ (2004-2010) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
40.553
Cevap
51
Favori
1.193.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: fallen_angel17

Neden olmasin? Ben de katilabilirim. Bu arada Subat'a kadar ne b.k yiycez onu dusunuruz.

ekledim arkadaşlar hoşgeldiniz
  • bende warimm
  • Beni de ekle bi zahmet
    Bu arada Sayid'in tam adı Sayid Jarrah,gerçek ismi de Naveen Andrews ilk sayfada gerekli düzeltmeyi yaparsan iyi olur
    Benim gibi Dvd'lerden izleyenler varsa bir sorum olacak,3. sezonun sonlarına doğru dvd ana menüsünde çalan feci bir parça var,adını bilen varsa yazabilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: theja

Beni de ekle bi zahmet
    Bu arada Sayid'in tam adı Sayid Jarrah,gerçek ismi de Naveen Andrews ilk sayfada gerekli düzeltmeyi yaparsan iyi olur
    Benim gibi Dvd'lerden izleyenler varsa bir sorum olacak,3. sezonun sonlarına doğru dvd ana menüsünde çalan feci bir parça var,adını bilen varsa yazabilir mi?

ok düzenledim gözden kaçmış sadece sayid yazmışım

hoşgeldin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photomaniac -- 24 Temmuz 2007; 12:24:03 >

• Hoşbulduk
    Yaw ben bu Desmond'a taktım kafayı,herkes diyor ki adam geleceği görüyor.Ben de diyorum ki ya geçmişte olanları hatırlıyorsa ve ona göre olayların seyrini değiştiriyorsa
    Eğer aranızda Stephen King'in Kara Kule serisini okuyanlar varsa ne demek istediğimi daha iyi anlayacaklardır.
    Bu konu hakkında görüşlerinizi bekliyorum.
    Madem fun club açtınız biraz hareketlendirelim burayı dima ama

• quote:

Hoşbulduk
    Yaw ben bu Desmond'a taktım kafayı,herkes diyor ki adam geleceği görüyor.Ben de diyorum ki ya geçmişte olanları hatırlıyorsa ve ona göre olayların seyrini değiştiriyorsa
    Eğer aranızda Stephen King'in Kara Kule serisini okuyanlar varsa ne demek istediğimi daha iyi anlayacaklardır.

Romanı okumadığım için ne demek istediğini pek anlayamadım iyide Desmond Charlie'nin bir çok defa hayatını kurtardı (şimdiki zamanı yaşıyolar) geçmişte yaşanan şeyleri görmüş olsaydı Charlie Claire'i denizde kurtarırken ölmüştü o zaman karışık oldu sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photomaniac -- 25 Temmuz 2007; 9:27:08 >

• Ya beyler, bu lostu dvd ler halinde bulabilirmiyim cdcilerde ? Bi dvd de 1 bölümümü oluyo mesela

Kusura bakmayın bişi bilmiyorum bende ya of :S
  • ya bu lost ne anlamadım gitti
    16) Ben (Michael Emerson)
    abi çok kötü şu ağızlarının yanları ya.sen ingilizmisin

şakayı keseyimde heryerde lostu duyuyom ya.internetten bölümlerini indirebileceğim yer var mı.flash getten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AppendiX

Ya beyler, bu lostu dvd ler halinde bulabilirmiyim cdcilerde ? Bi dvd de 1 bölümümü oluyo mesela

Kusura bakmayın bişi bilmiyorum bende ya of :S

cdcilerde derken? korsan mı? DNR vs gibi yerlerde orjinal dvdleri satılıyo 1 sezon 99ytl
  • quote:

Orjinalden alıntı: K®ATOS

ya bu lost ne anlamadım gitti
    16) Ben (Michael Emerson)
    abi çok kötü şu ağızlarının yanları ya.sen ingilizmisin

şakayı keseyimde heryerde lostu duyuyom ya.internetten bölümlerini indirebileceğim yer var mı.flash getten.

::TIKLA::

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photomaniac -- 25 Temmuz 2007; 13:59:59 >
  • www.deezi.net2i de kullanabilirsin..
  • benide ekleyin. lost da en beğendiğim karakter jack ama sayid de yabana atılacak gibi değil. hatta bir ara gidip jackin giydiği takım elbiseden bir takımda kendime almayı düşündüm. ama sonra vazgeçtim. çünkü lisedeyken abim bana çok pahalı bir takım elbise almıştı ama ben sadece 2 kere giydim . ve yaklaşık 10 yıldır evde oylece duruyor. annem atalım diyor ama ben verdiğimiz parayı düşündükçe hayır diyorum. ama damatlığım jack inki gibi bir takım olacak inş. tabi gelinde kate gibi olursa
  • Hoşgeldin dostum ekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photomaniac -- 25 Temmuz 2007; 14:43:09 >
  • benıde benıde pls
  • quote:

Orjinalden alıntı: smecall

Hoşgeldin dostum ekledim

teşekkür ederim dostum.
  • smecall kardeş.. şu sayıyı 56 yapsan iyi olur...
    sonuna kadar lost...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bbbxxx777

benıde benıde pls

Sende hoşgeldin forever lost
  • Ekle benide.
  • quote:

Orjinalden alıntı: smecall

quote:

Hoşbulduk

Romanı okumadığım için ne demek istediğini pek anlayamadım iyide Desmond Charlie'nin bir çok defa hayatını kurtardı (şimdiki zamanı yaşıyolar) geçmişte yaşanan şeyleri görmüş olsaydı Charlie Claire'i denizde kurtarırken ölmüştü o zaman karışık oldu sanırım

Şöyle bir paradoks düşün,sürekli aynı hayatı tekrar edip duruyorsun ve bir kırılma noktası var.O noktaya geldiğin zaman sil baştan tekrardan başlıyorsun.Eğer o noktada farklı bir şey yaparsan yaşayacağın hayat da değişiyor.Umarım biraz anlatabilmişimdir ne demek istediğimi

Ayrıca bir arkadaş cd'cilerde bulabilir miyim ddiye sormuş.Evet bulabilirsin ve genelde her dvd'de ortalama 4-5 bölüm oluyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: >OnuR<

Ekle benide.

Aramıza hoşgeldin
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.