Şimdi Ara

LOST - EFSANE BİTTİ (2004-2010) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40.553
Cevap
51
Favori
1.194.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benide eklein benmde favorim desmond tipsz amaa
  • segentich1 ve McLanE hoşgeldiniz
  • yeni başladim dizi tam bir bagimlilik oluşturuyor
    harbi böyle dizi daha görülmedi
  • aranızda yer warmııı...... benide eklermisiniz sawyer manyakıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: bgm03

aranızda yer warmııı...... benide eklermisiniz sawyer manyakıyım

Elbette var hoşgeldin
  • Yaw ne çok Sawyer'i seven adam var yaw gerçi bende seviomHerif basına buyruk yasıo kimseyi sallamıo....2.sezonu bitirdim dizide bir şey farkeettim konuyu biraz uzattılar yani artık olaylar şöyle oluyor(adam suya düsüyo jack yetsisio hayat öpücügü verio bilmem ne ,Bir tek claire cetin ceviz cıktı bir türlü olmüo çocuğu var die ama yinede ne kadar eleştirsemde ÇOOOOOKKKKK SÜÜÜÜPERRR BİR DİZİ....3 SEZONA BAŞLIYORUM herhalde dizi 2010 a kadar sürecek imiş Saygılar...

4 8 15 16 23 42accepted.4 8 15 16 23 42aceppted SYSTEM FAİLURE SYSTEM FALİURE

Mr Eko abicim düğmeye basacanmı?Etraf yine sallanıyor??Yaw Eko....Ne Locke kendini mi kitlemiş,Düğmeye basmıyormuymuş Yaw salla ozaman sen mi? kurtaracan dünyayı

BEDE WARIM BENDE WARIMM BENİDE EKLEYİNNN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirinbaba -- 3 Ağustos 2007; 8:27:49 >

• bensiz lost olurmu bne BBC* ciyim

*BBC=Boone,Ben(-jamin),Charlie

Bu arada BATE İS FATE yani Bate=Benjamin-Kate ,is fate=kader.
  • uuu boone da burda:p evet bate is fate HIH ben julietçiyim hatta fan clubımız bile var sümüklü kateden nefret etme julieti sevdirme amacımız :p herneyse juliet burke karakteri en iyi oturtulmuş karakterdir ve elizabeth mitchell kesinlikle oyunculuğunu konuşturuor:d

buda JULİET FAN CLUBIMIZ:
    media.digiturk.tv
    Anasayfa - Destek - Digiturk
    http://media.digiturk.tv/forum/showthread.php?t=4522

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacket* -- 3 Ağustos 2007; 13:25:00 >

• jackettttttttt* ciğim bende diyorum donanımhaberde kankam yok benim hoşgeldin jacket*sefa getirdin.
    quote:

Orjinalden alıntı: jacket*

uuu boone da burda:p evet bate is fate HIH ben julietçiyim hatta fan clubımız bile var sümüklü kateden nefret etme julieti sevdirme amacımız :p herneyse juliet burke karakteri en iyi oturtulmuş karakterdir ve elizabeth mitchell kesinlikle oyunculuğunu konuşturuor:d

media.digiturk.tv

• heuahuehehe:D ben buraya juliet reklamı ypmaya geldim hkmania'ya da söyliimmm de burdada bi fan club açalım gerçi bizim forumda***** 4nerdeyse 40 julietçi var ama burda adını bilen yok:( otherslardan sarışın diolar
    quote:

Orjinalden alıntı: oO_JuStiN_Oo

jackettttttttt* ciğim bende diyorum donanımhaberde kankam yok benim hoşgeldin jacket*sefa getirdin.
    quote:

uuu boone da burda:p evet bate is fate HIH ben julietçiyim hatta fan clubımız bile var sümüklü kateden nefret etme julieti sevdirme amacımız :p herneyse juliet burke karakteri en iyi oturtulmuş karakterdir ve elizabeth mitchell kesinlikle oyunculuğunu konuşturuor:d

media.digiturk.tv

• beni de ekle lost hayranlarından biriyim... süper dizi yaaa hayatımda bu kadar güzel diziyi izlememiştim. 3 yıldır digitürk izliyordum lost da yayınlanıyordu fazla önemsememiştim... arkadaştan duydum ve tüm sezonu 3 haftada bitirdim... Lost 3. sezon orijinal DVD Aralıkta çıkacakmış
  • jacketcıım hkye söle benim justin olduumu bana da hk gelince haber verirsin ne dersin?
    quote:

heuahuehehe:D ben buraya juliet reklamı ypmaya geldim hkmania'ya da söyliimmm de burdada bi fan club açalım gerçi bizim forumda***** 4nerdeyse 40 julietçi var ama burda adını bilen yok:( otherslardan sarışın diolar
    quote:

Orjinalden alıntı: oO_JuStiN_Oo

jackettttttttt* ciğim bende diyorum donanımhaberde kankam yok benim hoşgeldin jacket*sefa getirdin.
    quote:

media.digiturk.tv

• Benide uye yapabılırsın.her ne kadar 3. sezonda oldukca kotu hatalar yapsa bıle yınede dızının basından 3 23 e kadar benım favorım john locke.
  • arkadaşlar benide ekleyinben yeni başladım 1.sezon 15.bölümdeyim her akşam izliyorum benim favorim charlie,jack ve kate arkadaşlar manyak bi dizi yaa süper off offf LOST buarada arkadaşlar PRİSON BREAK nası bi dizi bilen varmı?
  • Heyt beee işte bu Lostçular durmaksızın geliyor hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar imzalarınızıda eklerseniz forumda daha çok kişiye ulaşmış oluruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: smecall

Heyt beee işte bu Lostçular durmaksızın geliyor hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar imzalarınızıda eklerseniz forumda daha çok kişiye ulaşmış oluruz

in

sonunda biri cvp yazdı söylermisin bana PRİSON BREAK nası bi dizi?
    buarada ben lost hayranıyım süper bi dizi daha yeni başladım ama çok süper bırakamıyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cadaveria

quote:

Heyt beee işte bu Lostçular durmaksızın geliyor hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar imzalarınızıda eklerseniz forumda daha çok kişiye ulaşmış oluruz

in

buarada ben lost hayranıyım süper bi dizi daha yeni başladım ama çok süper bırakamıyorum...

Prison Break izlemedim ama en az lost kadar popüler izlicem bende inş konusu 2 kardeş varmış biri haksız yere hapishaneye giriomuş sonra diğer kardeşide onu oradan çıkarmak için suç işleyip kardeşinin hapishanesine giriomuş sonra kaçış maceraları başlıyomuş

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cadaveria

quote:

in

Prison Break izlemedim ama en az lost kadar popüler izlicem bende inş konusu 2 kardeş varmış biri haksız yere hapishaneye giriomuş sonra diğer kardeşide onu oradan çıkarmak için suç işleyip kardeşinin hapishanesine giriomuş sonra kaçış maceraları başlıyomuş

teşekkür buarada benide aranıza aldınız demi

• evt dostum 1. sayfada üye listesine ekledim
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.