Şimdi Ara

LOST - EFSANE BİTTİ (2004-2010) (2006. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40.553
Cevap
51
Favori
1.194.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20042005200620072008
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O zamanlar ağzımızdan düşmeyen bir laf vardı;Lost, Heroes, Prison Break
  • Lost'un yeri benim gözümde çok ayrı, 2.sezondan itibaren hafta hafta takip ederek 5.sezona kadar izlemiştim. Daha sonra sınavlar şu bu derken bırakmak zorunda kaldım. Bu yazın başında çoğu şeyi unutmuşumdur diyerek yeniden başladım final bölümüne geldim. Şimdi son bölüme geçiyorum, yerden yere vurulmuş izlemesem mi bilmiyorum.

Belki birçok kişi Game of Thrones, Oz, The Wire , Six Feet Under, Breaking Bad gibi yapımları Lost'tan çok daha iyi ve kaliteli bulur ama ben saydığım diziler dahil henüz hiçbir dizide Lost'tan aldığım hazzı ve heyecanı yaşamadım. Tek kelimeyle 'Efsane' olarak kalacak benim gözümde.

• quote:

Orijinalden alıntı: suskunman

Dizi muhteşemdi. Ama finali pek anlamadım. Bitiren biri özelden final bölümünü anlatabilir mi bana? Yani bazı şeyler düşündüm ama yeni bitirdiğim için daha öyle midir böyle midir düşünüp duruyorum daha önce bitirmiş biri varsa anlatabilir mi özelden mesaj atabilir buraya yazmasın yeni izleyenler var.

https://forum.donanimhaber.com/m_103041463/mpage_0/tm.htm
  • Finalinden sonra yayınlanan ek bölümü izleyince daha çok kafa karıştı
  • Şu konuyu hortlatıp durmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lost'u bitirdim

Şu an hiç iyi değilim, çok karmaşık duygular yaşıyorum. Çok duygulandım. 6 aydır düzenli olarak izlediğim dizimin sonuna vardım. Kelimelerim yetersiz kalıyor. Ve böylece bir efsanenin daha sonuna gelmiş oldum.

Bugüne kısmetmiş bitirmek demek ki. Hayatıma çok şey kattı. Yokluğu beni gerçekten boşluğa düşürecek. Fazla uzatmadan eğer izlemeyen arkadaşlar varsa tavsiye ederim. İzlemeden ölmeyin dediğimiz tarzdan bir dizi. Efsane diziler listesine adını altın harflerle yazdırmış olan bu dizi, benim onayımı da almış oldu. Böyle bir dizi bir daha gelmez diye düşünüyorum.

• İlk 2 sezonu efsane, bir oturuşta bu 2 sezonun bütün bölümlerini izlettirecek kadar sürükleyici, gerisi saçmalık.

• LOST - EFSANE BİTTİ (2004-2010)
  • Lost çok bozdu

• Vespucci kullanıcısına yanıt
    SPOILER !!! Evet bir şeyi bu kadar karıştıralım sonra her şeyi unutup dine bağlayalım olan bu lostun yazarları bence böyle bir son öngörmüyordu dizi çok tutunca daha da karıştırdılar siyah duman walt ekko vb gibi durumların içinden çıkamadılar yazarların da kafası karıştı ve böyle bitirme kararı aldılar evet dizi tarihinin en iyi dizisiydi ama böyle bir son sunmaları da onu dizi tarihinin en kötü finali yaptı tabiki özellikle bazı büyük abilerimizin hafta hafta takip edenlerin yaşadıkları anılar falan çok ayrıdır ama durum bu şekilde

• Her sezonu ayrı bir efsane.

• Arada gelip konuya bakıp usulca duygulanıp çıkıyorum. Efsaneler ölmez.
  • İzlememişim bu diziyi. Game of Trones ile bir kenarda kalsın bakalım :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lost gelmiş geçmiş en iyi dizidir, ilk 2 sezonu güzel gerisi çöp diyerek bu efsaneyi karalayamazsınız.

• Ben canım sıkıldıkça izliyorum finali dışında bu diziden tek şikayetim jacob'un çok gösterilmesi oldu en azından iki sezon gösterilmesi gerekirdi diye düşünüyorum...
  • 5. sezona geçip bırakmıştım, yorumlar olumsuz gibi.
  • yahudiliğin kutsal kitapları tevrat ve zeburla da alakalı olduğunu okumuştum forumlarda lostun..gerçi dünyadaki pek çok dinle de ilgiliymiş bölümleri.islamiyetle ilgili bölümleri var mı ki??
    ne olduğunu bilen varsa açıklayabilir mi lütfeen

edit :lostta gecen dini konularla ilgili bir kaç link buldum
    http://www.milliyet.com.tr/ada-cennetten-onceki-son-durakmis/yasam/magazindetay/25.05.2010/1242324/default.htm
    http://www.vakithaber.com/haber.php?haber_id=15233

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 30 Eylül 2016; 17:39:59 >

• Hortlatalım bu konuyu :) Tek dileğim Prison Break gibi efsane kadroyu toplayıp yeni sezon çekmeleri.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öyle bir dizi ki kim öldü kim kaldı kim iyi kim kötü kafası karısıyor insanın. Ama gizem konusunda üstüne tanımam. Dizi tarihinin en iyi dizileri arasında kesinlikle
  • Bana görede gelmiş geçmiş en iyi dizi. Her yıl ara ara tekrar başlamayı düşünüyorum ama bir türlü başlayamadım.

• 
Sayfa: önceki 20042005200620072008
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.