Şimdi Ara

LOST - EFSANE BİTTİ (2004-2010) (2007. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40.553
Cevap
51
Favori
1.194.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20052006200720082009
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fell on Black Days

5. sezona geçip bırakmıştım, yorumlar olumsuz gibi.

5.sezona kadar gelmişsiniz. HAla niye yorumlara göre hareket ediyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız-

quote:

Orijinalden alıntı: Fell on Black Days

5. sezona geçip bırakmıştım, yorumlar olumsuz gibi.

5.sezona kadar gelmişsiniz. HAla niye yorumlara göre hareket ediyorsunuz ?

Üni. falan girmişti araya o yüzden zamanımı harcamak istemedim. Her gün izlerdim dizi, şuan haftada belki bir bölüm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dexter'ı bitirdim sırada Lost'a başlamayı düşünüyorum, konusuda benlik bir konu. Ancak bir tarafım yazın başlasam daha iyi olur diyor oradaki atmosferi daha iyi yaşayabilme amacı dahilinde Şuan Ezel izliyorum o bitince belki o zamana kadar Sopranos'a yada Hannibal'a veya da House M.D ye başlayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARVEL -- 4 Ekim 2016; 17:39:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 1 ay önce bitirdim ve halen etkisindeyim diyebilirim.

Açıkçası son bölümler alelacele gelmiş gibi geldi bana. Beklentilerim çok yüksekti ve hafif hayal kırıklığına uğradım.

Ama ne dersem diyeyim dizi efsane. Kesinlikle başlayın.

"See You In Another Life, Brotha"
  • Başlıyorum hadi bakalım

• İmza görseli geçersiz olduğundan kabul etmiyor forum. Yeni imza yapabilir mi konu sahibi?

• Efsane teori buldum

[Bu çocukta bir şeyler var düşündüğü şey gerçekleşio hayırlısı/spoiler]

• yahu ne diziydi be...
    hele o ilk sezonları nasıl nefesimi tutarak izlediğimi hatırlıyorum ve hüzünleniyorum

• Başlamadan önce,Lost çok bozmuş ya izlenmez.
    Başlayınca,bi bakayım ya fena değildir belki.
    Bittikten sonra,etkisindeyim hala.Boşluğa düştüm.Siii yu enada laayf bıradaaaa
  • Fizikci tayfa falan haric tüm kadrosu efsane dizidir. Böylesine senaryosu kusursuz ve gizemli bir diziye karakterlerin çok iyi oturtulması onu unutulmaz yapmıştır. Desmond'ın aksanı, Sawyer'ın vurdumduymaz tavırları, Jack'in liderlik vasfı, John Locke'un enteresan reborn'u falan diye uzun uzadıya gider. İzleyip o hazı en az bir kere yaşamalı her insan evladı..

• Dizilerde ve Filmler bilim kurguyu pek sevmeyen biri olarak Lost'u 2 sene önce izlemiştim,bence atmosferi falan baya güzel özellikle Kaliteli görüntü ile izlenirse muazzam olur ancak ben dizinin konusunu ve işleyişini sevememiştim.Zaten herkes sonradan bozdu diyorlardı gerçekten son sezon baya karışık bir sezondu ve finali de baya saçma bitti.Dizinin en büyük izlettirme özelliği kesinlikle merak konusu.Ben diziyi ilk izlemeye başladığımda ilk bölümde ormandan sesler gelmişti baya merak ettim izledim,ama ilerleyen zamanlarda dizi saçmalamaya başladı kendi görüşüm.Tabi oyuncular için bile izlenir orası ayrı konu
  • Herkesin hemfikir olduğu nokta final bölümünün fiyasko olması ki bana görede final bölümü çok kötüydü ama yinede bu dizi benim için efsanedir o kadar dizi izledim ben ilk defa bir diziyi ciddi ciddi özlüyorum ve bir oturuşta 10 bölüm izlediğim tek dizi Lost'tur. Yani Prison Break ve Lost izlemeden önce en çok adını duyduğum dizilerdi gerçektende iki dizide efsanedir.
  • Efsane başladı kestane bitti.
    Final bölümü değil final sezonu komple rezaletti.
  • Lost çok bozdu

• Lost'un ilk sezonunu biraz seyretmistim. Son sezonu kotu oldu diyenler olunca biraktim. Sizce tekrar baslayip bitireyim mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

Lost'un ilk sezonunu biraz seyretmistim. Son sezonu kotu oldu diyenler olunca biraktim. Sizce tekrar baslayip bitireyim mi?

Kötü diyen herkes heyecanla izledi diziyi. Bundan mahrum bırakma kendini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKINLASINN

quote:

Lost'un ilk sezonunu biraz seyretmistim. Son sezonu kotu oldu diyenler olunca biraktim. Sizce tekrar baslayip bitireyim mi?

Izlerim de sonunda "bu nasil son ya?" deyip pisman olmak istemiyorum. Cogu kisi zaten dizi guncel olarak takip ettikleri icin birakmak istemediler.
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    6. Sezondan pek bişey beklemeyerek izlersen daha iyi. İlk 5 sezonu iki defa izlemistim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AKINLASINN

quote:

Izlerim de sonunda "bu nasil son ya?" deyip pisman olmak istemiyorum. Cogu kisi zaten dizi guncel olarak takip ettikleri icin birakmak istemediler.

O diyenlerin hepsi tekrar izlemiştir diziyi. Gerekirse final bölümünü izleme. Önünde bir sürü heyecanlı bölüm var.

• 
Sayfa: önceki 20052006200720082009
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.