Şimdi Ara

LOST - EFSANE BİTTİ (2004-2010) (2009. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40.553
Cevap
51
Favori
1.194.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20072008200920102011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şuan 2x05'deyim.Gerçekten şimdiye kadar çok iyi.Prison Break'ten sonra iyiki başlamışım dedim.İlk bölümü izleyip bırakmıştım sonra iyiki devam etmişim.

• temhemrime kullanıcısına yanıt
    efsanedir hocam gizem ve surukleyicilik konusunda
    iyi seyirler kiymetini bilin keske benim de hafizamda lost silinse de kalintilari olmadan izleyebilzem diyorum bazen

• Sonunu bilerek izlenir mi bu dizi
    İnternette daha başlamadan sonunu yazan bir akıllının (!) yorumunu okudum yine de izlenir mi sizce ?
  • Bende 3.sezondayım sonu ile ilgili bir kaç şey duydum ama çok farklı yorumlayanlarda var ucunu açık bırakmışlar sanırım

• Gimli Bronzebeard kullanıcısına yanıt
    Hocam bitirene kadar lostla ilgili seyler okumanizi onermiyorum izlemenize keyfinize bakin

• -Black Dark- kullanıcısına yanıt
    Ne tarz bir spoiler yedin bilmiyorum ama izlenir bence

Yorumlara filan bakmayin hocam bir defasinda bir dizinin birinci sezon birinci bolumunun aktindaki ilk yorumda 2 sezon sonrasinin finali hakkinda yorum okumustum

Bolumaltindaki yorumlada filan bakmanizi onermiyorum

Ama lostu bitirdikten sonra baya arastirma yapin bazi analizleri filan okuyunca daha net oturuyor bazi seyler.izlerken kacirabiliyoruz

• Bu hafta da bu efsane sahneyle hatırlıyoruz efsaneyi.

You all everybodyyyy
  • Başlarım efsanesıne

5 yılımı yedı

4.sezon ortasından sonra bambaşka bır dızı oldu cıktı efsane olacakken efsane bıtırecek ıken kestane oldu
  • İlk göz ağrısı. Abim 4 gb kotalı internetle haftada 1 bölüm indirip getirirdi.
  • 1.sezon 5.bölümdeyim ve dizide gerilim mevcut bir anda gerilim müzikleri vs. giriyo. Bu olay tüm dizi boyunca devam ediyor mu? Diziyi yarıda bırakabilirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Su dizi hakkında yapılan teorileri,yorumlari başka hiç bi dizide daha gormedim onun için bende yeri çok ayrıdır

• Şu an 2.sezon 9'dayım.İlk sezon finali son 2-3 bölüm bayağı güzeldi.Bende ilk başlarda bırakmayı düşünüyordum bence kesinlikle devam et.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sizce en iyi sezon hangisi?Şu an 2.sezondayım o ilk sezonki tat yok şimdilik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: temhemrime

Arkadaşlar sizce en iyi sezon hangisi?Şu an 2.sezondayım o ilk sezonki tat yok şimdilik.

İlk sezonlardan tat alamiyorsan. 5-6.sezonlari dusunemiyorum)
    Tartismasiz 3 derim.

Ozellikle zamanda yolculuk muhabbetleri cok sarmisti.

• Hocam yanlış anladınız herhalde.Şimdiye kadar güzel gidiyo ama 2.sezon 1.'ye göre daha durgun gidiyor.

sen merak etme az ilerle bak nasıl renklenecek benjamin gelince
    bu arada geçen gen başladım tekrar diziye malum bütün diziler ara verince tekrar losta şuan 2.sezonun 3.bölümündeyim.arada unuttuğum sahneler varmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: temhemrime

Arkadaşlar sizce en iyi sezon hangisi?Şu an 2.sezondayım o ilk sezonki tat yok şimdilik.

Bence ilk 3 sezon da efsane.Genelde sezon başları biraz durağan geliyor insana o kadar sır teori heyecandan sonra.

• 2x16'dayım fakat bi ilk sayfaya bakayım dedim spoiler yedim.Kötü oldu artık daha dikkatli olacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temhemrime -- 25 Aralık 2016; 16:31:00 >
  • 
Sayfa: önceki 20072008200920102011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.