Şimdi Ara

LOST - EFSANE BİTTİ (2004-2010) (2013. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40.553
Cevap
51
Favori
1.194.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20112012201320142015
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen öyle yapayım bari.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diziye başladım ve iki sorum var,

1-Şu an 1x11'deyim bölümleri bitirdikçe o zamanlarda yazılan teorileri okumak istiyorum, nerelerden nasıl okuyabilirim?
    2-Oldukça spoiler yedim ama devam etmeli miyim? Tüm heyecanı çoktan kaçmış mıdır?
  • 1-) Sözlüklerden o zamanlarda yazılan teorileri okuyabilirsin. Arama kısmına bölümle ilgili anahtar kelime ya da 2x01 tarzında bölüm araması yaparsan baya şey çıkar. Diğer alternatif ise reddit.
    2-) Spoiler yemen önemli değil, tabii derecesine bağlı. Ancak dizi üçüncü sezondan sonra zaten konu olarak biraz anlamsız, saçma yerlere gidiyor. O yüzden dert etme bunu.

• arkadaşlar final bölümünde jackin oğlu çıkıyor ya ortaya david, çocuğun juliet ile jack in çocukları olduğu söyleniyor ama kafam karıştı bunlar önceki hayatlarında ne zaman karşılaştılar da evlenip çocukları oldu özellikle son sezonda benim için zaman kavramı tamamen önemini yitirdi olayların birbirleriyle bağlantısını kuramadım.

Yabancı forumlarda david in kate ile jackin çocuğu olduğunu söylüyor ne kadar doğru olabilir bilemiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Döneminden dolayı mı bilmiyorum fakat farklı bir tadı vardı özlüyor insan
  • İzleyeyim mi bu diziyi? Herkes bir süre sonra bozuyor diyor da kararsızım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SebnemFerahHayranı

İzleyeyim mi bu diziyi? Herkes bir süre sonra bozuyor diyor da kararsızım

İzle kesinlikle ilk iki üç sezon çok iyi bunlara kıyasla kalan sezonlar o kadar başarılı değil ama kesinlikle izletiyor kendini ben arada sıkıldıkça izliyorum
  • bu nasıl final be kardeşim. 2. sınıf bilim kurgu filmlerinin sonu gibi. başlarım böyle işe yeniden final çeksinler kabul etmiyorum böyle finali. boşuna izlemiş gibi oldum diziyi
  • Arkadaşlar 3 bölüm izledim ama pek sarmadı nedense.Acaba devam edeyimmi ne zaman bilim kurgu,fantastik sahneleri görcez?
  • devam etmen gerekiyor. daha adaya yeni geldiler bismillah ve bilimkurgu için başladıysan biraz hayal kırıklığı olabilir var evet ama sezonlara yayılmış bir şekilde
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

devam etmen gerekiyor. daha adaya yeni geldiler bismillah ve bilimkurgu için başladıysan biraz hayal kırıklığı olabilir var evet ama sezonlara yayılmış bir şekilde

Bilimkurgu dizisi olduğunu söylediler ne biliyim :D Devam edeyim bakayım umarım güzelleşir dedikleri gibi :D

• 3.sezonun ortalarına doğru sıkmaya başlıyor ama sırf ilk 2 sezon için bile izlenir

• quote:

Orijinalden alıntı: SebnemFerahHayranı

quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

devam etmen gerekiyor. daha adaya yeni geldiler bismillah ve bilimkurgu için başladıysan biraz hayal kırıklığı olabilir var evet ama sezonlara yayılmış bir şekilde

Bilimkurgu dizisi olduğunu söylediler ne biliyim :D Devam edeyim bakayım umarım güzelleşir dedikleri gibi :D

daha çok gizem mantık oyunu vs bilimkurgu denemez sanırım ama izle ilk 10 bölümü...
  • Önceden 2008 yıllarında Türkiye de baya popüler olmuştu tnt den bazı bölümleri izlerdik yarım yamalak sırasıyla değil yani.

Dün başladım 3 bölüm bitirdim çok sürükleyici

mistik, canavarlı
    olayları bilmiyordum ben

• Şu kadının hikayesini de çok güzel anlatmışlar uzun zamandır bir şey izlerken böyle heyecanlanmadım

• 3.kez bitirdim,bu dizi gibi beni saran tek dizi sense8 oda böyle farklı etnikler felan vardı güzeldi,fakat lost gibisi asla gelmez dizi çıktığında orjinaldi,devam ettiğinde orjinal devam etti,biterken bile orjinal elveda dedi.Her şeyi ile orjinal bir yapım.Bir de finale laf edenler olmuş :D

• LOST - EFSANE BİTTİ (2004-2010)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow VI -- 27 Temmuz 2017; 2:10:26 >
  • Ne diziydi be

• Desmond reis fringe izlerken bi anda karşıma çıktı hem şaşırdım hem çok sevindim. See you another life brotha demiştin ama inanmamıştım, affet Desmond Baba

LOST - EFSANE BİTTİ (2004-2010)

• Bu aralar yeniden başlamayı düşündüğüm dizi keşke ekip tekrar toplansa ya.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 20112012201320142015
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.