Şimdi Ara

LOST - EFSANE BİTTİ (2004-2010) (2015. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40.553
Cevap
51
Favori
1.193.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20132014201520162017
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dizi o kadar güzeldi ki kendi rekorum sanırım günde 14 bölüm falan. O hızlı izlemeden 3-4ay sonra tekrar baştan sona izledim bu sefer arada kaçırdığım bağlantıları falan iyice oturttum ve ilk izlediğimde bu nasıl son dediğim dizinin aslında çok güzel bittiğini düşünmeye başladım. İzlemeyen varsa zaman kaybetmesin kesinlikle pişman olmazsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diziyi beğenmeyenler anlayamadıkları için yıllar geçse dahi çamur atmaya devam ediyorlar. Sadece jack in dövmesini ve finalde babası ile yaptığı konuşmayı hatırlayın. Dövmede ne yazıyor diye hatırlamıyorsanız şu yazıyor; Sizinle birlikte yürüyor ama sizden biri değil. Başka da bir şey demiyorum gerisini kendiniz halledin .

• keşke yeniden çekilse Lost un verdiği heyecanı hiç bi dizi veremedi
  • Geçenlerde ABC'den bir yetkili dizinin şu anda geri dönmeyeceğini,ama listede olduğunu söylemiş.Bence 2-3 sene sonra dizi tekrar gelebilir.Tabi nasıl devam ettirecekler bilemiyorum.
  • Yeniden çekilirse sıkıntı olur, Devam etse nasıl edecek oda ayrı bir sorun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Efsane universite yillarimda baslamisti ama pek izleme sansim olmuyordu. Ailemde izlemis ama yarim yamalak. 5. ve 6. sezonlar yok. Dayanamadim ben de haftasonu izlettirmeye basladim bizimkilere :) Hepimiz final spoilerini almistik ama fena sariyor. 2 gunde 20 bolum izledik gerisini siz dusunun

23 gunde bitirdik diziyi. Evet kim ne derse desin final kotuydu ama baska turlu de toparlayamazlardi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Yeniden çekilirse sıkıntı olur, Devam etse nasıl edecek oda ayrı bir sorun.

Jack olmeye yakin bayilir ve o herkesin kilisede oldugu sahne Jack'in ruyasi olarak lanse edilir. Ardindan Hugo gelir Jack'i kurtarir. Bir yandan da ucakla gidenler kurtarma ekibiyle geri adaya donerler ama bu dediklerim 1 sezonluk malzeme olur anca cunku kara duman yok, Charles yok, Dharma yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Yeniden çekilirse sıkıntı olur, Devam etse nasıl edecek oda ayrı bir sorun.

Jack olmeye yakin bayilir ve o herkesin kilisede oldugu sahne Jack'in ruyasi olarak lanse edilir. Ardindan Hugo gelir Jack'i kurtarir. Bir yandan da ucakla gidenler kurtarma ekibiyle geri adaya donerler ama bu dediklerim 1 sezonluk malzeme olur anca cunku kara duman yok, Charles yok, Dharma yok..

Benjamin var ya.
    O varsa sorun yok.
    Işığı da gördü zaten.
    Tamam artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 29 Ocak 2018; 0:51:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

o zaman dünyanın en mükemmel güzel dizi sahnesini izleyelim

Charles Widmore

LOST - EFSANE BİTTİ (2004-2010)

• Jack kadar uyuz bir karakter görmedim oturduğum yerden sinir oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: kralorti70

Jack kadar uyuz bir karakter görmedim oturduğum yerden sinir oldum

Cek candır

• 2. Kez izlendiğinde daha iyi anlaşılan,
    tuttu diye uzatılmayan,
    tüm olayların önceden kurgulandığı ve izlediğim en iyi kurgusu olan dizidir

Anlamayanlar için senarist J.J.Abrams'ın reportajı ;
    Blogcu
    Lost'un Senaristi Lost'un Sırlarını Açıkladı. - arsivcix
    http://arsivcix.blogcu.com/lost-un-senaristi-lost-un-sirlarini-acikladi/9306948

Merak edenler için Timeline ;
    anderssondavid1.deviantart.com
    Lost Timeline Infographic by anderssondavid1 on DeviantArt
    https://anderssondavid1.deviantart.com/art/Lost-Timeline-Infographic-184741887

• Böyle bir dizi devam ettirilmemeli. Ettirilemez zaten çünkü başrol oyuncularından bazıları birbiriyle kavgalı. J.J Abrams'ın da güncel projelerini görüyoruz. Böyle bir şaheseri mahvetmek yazık olur.
  • Vespucci kullanıcısına yanıt
    Hangi oyuncular kavgalı hocam

• Scarface007 kullanıcısına yanıt
    Kate - Charlie - Jack

• İrfan 3448 İ kullanıcısına yanıt
    fringe ü izlemeden, benim için de öyleydi :) izlemediyseniz tavsiye ederim.
  • Vespucci kullanıcısına yanıt
    Kate ile charlie gerçek hayatta evlenip boşanmışlar bir araya zor gelirler zaten de jack’in olayı nedir onu bilmiyorum.

• Efsane bir diziydi. İzleyen herkeste derin anlamlar bıraktı. Herkes dizide kendinden birşeyler buldu. Bazı karakterlerle kendini özdeşleştirdi.

Dizinin bu kadar tutmasının bir nedeni de özgün senaryosu ve tahmin edilemez şekilde ilerliyor olmasıydı. Olayları, kişileri birbirine inanılmaz sahici şekilde birbirine bağlıyor ve izleyicide saçma bir dizi olmadığı algısı yaratıyordu, fantastik olmasına rağmen.

Vay be ne günlerdi. Keşke Lost izlerken aldığım keyfi verebilecek diziler olsa.. Sonrasında Dexter, Breaking Bad, Oz, True Blood, Prison Break, Game Of Thrones, Walking Dead izledim. Lakin Lost başkaydı..

• Physicist_Emre kullanıcısına yanıt
    Charlie’yi oynayan eleman Jack’e laf atip duruyordu bir ara Twitter’dan.

• Diziyi demin bitirdim. Ağlamak istiyorum :(

Diziyi bitirmem yakllaşık 6 ay sürdü. Tabi bu süreci 1sene hatta daha uzun sürece yaymak istiyordum ama taki gecen hafta 3. sezonu bitirene kadar
    youtube'da yanlıslıkla spoiler iceren video seyrettim. gelecek bölümlerin ne kadar berbat oldugunu gördüm. son 4-5-6. sezonu 3 günde bitirdim. sırf sonunu göreyim diye o da..

normalde her hafta 2 bölüm en fazla 4 bölüm seyrederdim. izlemeye kıyamıyordum bitmesin diye..

4-5-6. sezonları arasından final bölümü hariç hiçbirini sevmedim.

ekşide bi entry gördüm kesinlikle katılıyorum
    bu dizinin miladı we have to go back kate’dir. we have to go back kate’den önce ve we have to go back kate’den sonra olarak değerlendirilmesi gerekir. zira öncesinde senaristler sadece sıradan birer senarist değil birer dahi gibi davranırken sonrasında izleyicileriyle alay etmeye kalkışmışlardır.

finalide jack hatrına hoşuma gitti.

bide desmond'ın ekibi toplama sahneleri, herkesin eskileri hatırlama sahneleri harikaydı

genede gelmiş geçmiş en güzel dizidir bence. got'tan bile daha güzel.
    jack reyizi şimdiden özledim

we have to go back kate

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dvl0 -- 2 Nisan 2018; 2:35:32 >

• 
Sayfa: önceki 20132014201520162017
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.