Şimdi Ara

Lost mu? Prison Break mı? SON NOKTA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
2.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence bu oran çok normal. Çünkü lost baştan aşağı bulmaca çözmeğe benziyor. Teoriler ve lostpedia ooo ne ararsan var.

Preson ise ben birinci sezondayım aksiyon olarak iyi ama saçma yerleri de yok değil.

Meraklanma ve ilgi olarak lost, heyacan ve adrenalin olarak preason önde bence
  • Lostu daha izleyemedim ama prison aksiyon bakımından iyi bir dizi. Ancak senaristler sapıttı o ayrı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

quote:

Orjinalden alıntı: Lord Westside

quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

lost için yaklaşık 721.000.000 sonuçtan 1 - 10 arası sonuçlar (0,11 saniye)

prison break için yaklaşık 16.800.000 sonuçtan 1 - 10 arası sonuçlar (0,08 saniye)

alakasız tespitler..

denemesi bedava

kimin daha çok izleyicisi var ortada

Sence mantıklı mı bu söylediğin?

"lost" kelimesinin geçtiği(kelime anlamında,dizi olarak değil) siteleri de kapsamıyor mu 700 küsür milyonluk sonuçlar..

• quote:

Orjinalden alıntı: fanatikkk

Lost'un üstüne dizi tanımam.Bir sonraki bölümünü merakla beklediğim,her bölümü heyecan içinde geçen,akıllarda soru işaretleri bırakan ve cevabını merak ettiren başka bir dizi daha izlemedim. yeni bölümlerini de sabırsızlıkla bekliyorum.
    izlemeyenlere de tavsiye ederim.Lost'suz kalmayın

fanatikkk sen ya lostsuz kalacaksın ya da İzmirsiz...Birini tercih et...Alternatif çözümlerde var elbette...

Nedeni burda...

http://resim.donanimhaber.com/m_1692648/tm.htm

• quote:

Lost'un üstüne dizi tanımam.Bir sonraki bölümünü merakla beklediğim,her bölümü heyecan içinde geçen,akıllarda soru işaretleri bırakan ve cevabını merak ettiren başka bir dizi daha izlemedim. yeni bölümlerini de sabırsızlıkla bekliyorum.

ewt demekki prison break ı izlememişsin snnde dediğin gibi
  • bu kuralı bilmiyodum. iki yere birden üye olup resimlerini koyamıyormuyuz yani? iyi de ben ikisinden de vazgeçemem ne olacak şimdi. yaw beni zor durumda bırakıyorsunuz. offf bi düşüneyim ben
    quote:

Orjinalden alıntı: maqician

quote:

fanatikkk sen ya lostsuz kalacaksın ya da İzmirsiz...Birini tercih et...Alternatif çözümlerde var elbette...

Nedeni burda...

http://resim.donanimhaber.com/m_1692648/tm.htm

• Başlığı açan arkadaş kusura bakma ama hayatımda bu kadar saçma bir kriter görmedim iki dizi karşılaştırması yaparken, gerçekten özellikle saçmalamaya çabalasam bu kadar saçmalayamam..Hakikaten tebrik ediyorum süpersin, evet arkadaşlar arkadaş son noktayı koymuş Prison Break izlemeyi bırakıyoruz hep beraber çünkü ekşi sözlükteki çok büyük dizi eleştirmenleri ve üstad yönetmenler (!) Lost için daha fazla şey söylemiş . Hey allahım ya. İki dizide güzel, hatta Prison Break'in ilk sezonuna rakip olabilecek bir dizi yoktur piyasada buna Lost da dahil. 2 ve 3'te güzeldir akabinde, Lost'un hepsi güzeldir kısacası ikiside birbirinden güzel ve ikiside bir numara olmayı hakediyor. Hem Lost'un daha iyi olduğu kanıtlansa ne olacak karnınız mı doyacak anlamadımki.
  • Prison break'ın ilk bölümünü izledim ama pek sarmadı beni açıkçası. ilgimi çekmedi yani benim. ama lost ilk bölümünden izlettirdi kendini.prison break da bu kadar methedildiğine göre o da iyidir mutlaka...
    quote:

Orjinalden alıntı: yeah41

quote:

ewt demekki prison break ı izlememişsin snnde dediğin gibi

• Arkadaşlar Prsion break'in hakkını yemeyin. Tamam biraz senaristler sıyırmış olabilir. Mesela hapisten kaçtılar bi daha Sona da hapise düştüler falan gibi ama 1. sezon için kimse prison Break için kötü diyemez. Losttaki gibi orada da izleyiciler çeşitli karakterleri çok sevdi. Ne yazık ki her şeyin ilki farklı oluyor keşke sonradan bozmasalar...
  • Ben tekrar söylüyorum Prison Break'in ilk sezonuna rakip olacak bir dizi yok piyasada bu kadar net, 2. sezonda o kadar kötü sayılmazki ben aynen bir solukta izledim...3. sezonda hoşuma gitti açıkçası ama 1 ve 2'yi tutmadı tabi, Lost'a gelince ben Prison Break izlemeden önce Lost'un üstüne dizi yoktur diyordum ama izledikten sonra Prison Break'i artık bunu söyleyemiyorum. Kısacası ikiside bir numara.
  • Lost'u çok severdim, Prison'ı daha kaliteli buldum. Lost'un 3. sezonunu birkaç bölüm kalmıştı ki Prison'a başladım, başından kalkamıyorum şimdi. Prison bence daha iyi bir senaryoya sahip.
  • Buyrun o zaman size kriterin krali...
    Lost icin 5 kisi oy kullanmis ve halen notun kac oldugu belli degil.
    http://www.imdb.com/title/tt0411008/

Prison Break icin su an itibariyle 31.850 oy kullanilmis ve notu 9.1
    http://www.imdb.com/title/tt0455275/
  • quote:

Orjinalden alıntı: Weycell 61

Başlığı açan arkadaş kusura bakma ama hayatımda bu kadar saçma bir kriter görmedim iki dizi karşılaştırması yaparken, gerçekten özellikle saçmalamaya çabalasam bu kadar saçmalayamam..Hakikaten tebrik ediyorum süpersin, evet arkadaşlar arkadaş son noktayı koymuş Prison Break izlemeyi bırakıyoruz hep beraber çünkü ekşi sözlükteki çok büyük dizi eleştirmenleri ve üstad yönetmenler (!) Lost için daha fazla şey söylemiş . Hey allahım ya. İki dizide güzel, hatta Prison Break'in ilk sezonuna rakip olabilecek bir dizi yoktur piyasada buna Lost da dahil. 2 ve 3'te güzeldir akabinde, Lost'un hepsi güzeldir kısacası ikiside birbirinden güzel ve ikiside bir numara olmayı hakediyor. Hem Lost'un daha iyi olduğu kanıtlansa ne olacak karnınız mı doyacak anlamadımki.

• İkisini de izledim. Ama Lost gibisi yok..
  • aklı yerinde olan insan böyle bir karşılaştırma yapmaz. ikiside kalite ise kaliteli yapımlar. farklılıkları ise kurguları senaryoları apayrı.. lost u bilenlerin %99 prison break de izleyen kişiler zaten. bu dizilerin hepsi kaliteli. gerisi sadece zevk meselesi. google felan iyice saçmalamışsınız. en iyi dizi friends ozaman hadi buyrun.
  • Tabiki Prison Break
  • yavv durun teker teker gelin yaav
  • Lost benim de favorim ama mesaj sayisina gore hangisi daha iyi belirlenmez. Ben ikisini de izliyorum ikisinin de yeri farkli benim icin. Eger mesaj sayisina gore degerlendiriceksen Tv ve Diziler bolumunde ki Lost ana konusu 55-60 sayfa ama Prison Break konusu 100 sayfa olmak uzere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!g!T -- 21 Ocak 2008; 0:20:15 >
  • prison break
  • quote:

Orjinalden alıntı: 88mm FlaK 36

Buyrun o zaman size kriterin krali...
    Lost icin 5 kisi oy kullanmis ve halen notun kac oldugu belli degil.
    http://www.imdb.com/title/tt0411008/

Prison Break icin su an itibariyle 31.850 oy kullanilmis ve notu 9.1
    http://www.imdb.com/title/tt0455275/

Buyrun işte eğer kriter aranıyorsa bence imdb hepsinden daha dikkate değer, kaldıki bu da bir gösterge değil ama böyle bir kriter aranıyorsa o zaman bu olurdu.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.