Şimdi Ara

Lost mu? Prison Break mı? SON NOKTA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
2.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ikiside cok farkli, eksisozlukte o kadar yorum farki olmasinin nedeni , LOST'un kurgusundan kaynaklaniyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Weycell 61

quote:

Orjinalden alıntı: 88mm FlaK 36

Buyrun o zaman size kriterin krali...
    Lost icin 5 kisi oy kullanmis ve halen notun kac oldugu belli degil.
    http://www.imdb.com/title/tt0411008/

Prison Break icin su an itibariyle 31.850 oy kullanilmis ve notu 9.1
    http://www.imdb.com/title/tt0455275/

Buyrun işte eğer kriter aranıyorsa bence imdb hepsinden daha dikkate değer, kaldıki bu da bir gösterge değil ama böyle bir kriter aranıyorsa o zaman bu olurdu.

bunu yeni fark ettim de gecenin 3.30unda gülecem diye sandalyeden düştüm
    akıl mantık var o da yoksa kafa var göz var,hadi geçtim hangisinin daha güzel dizi olduğunu da lost için sadece 5 oy atılmış olması normalmi gözünüzü seviyim,belli ki imdb nin lost sayfasında bir sorun var yoksa 5 oy ne yahu
    Buyrun o zaman size kriterin krali...yazmış bir de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ©em -- 23 Mart 2008; 3:38:04 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 88mm FlaK 36

Buyrun o zaman size kriterin krali...
    Lost icin 5 kisi oy kullanmis ve halen notun kac oldugu belli degil.
    http://www.imdb.com/title/tt0411008/

Prison Break icin su an itibariyle 31.850 oy kullanilmis ve notu 9.1
    http://www.imdb.com/title/tt0455275/

Buyrun işte eğer kriter aranıyorsa bence imdb hepsinden daha dikkate değer, kaldıki bu da bir gösterge değil ama böyle bir kriter aranıyorsa o zaman bu olurdu.

Awaiting 5 votes demek. 5 oy bekleniyor demek. Yani değerlendirmeye girmesi için en az 5 oy alması gerekiyor
    Lost için IMDB de oy verme işlemi yapılamıyor. Sebebini araştırıyorum.

25 şubattan itibaren IMDB nin lost forumuna tam 289 sayfa başlık açılmış . Her sayfada 25 başlıktan minimum 7,225 post
    25 şubattan itibaren IMDB nin Prison Break forumuna tam 10 sayfa başlık açılmış Her sayfada 25 başlıktan minimum 250 post

Prison Break :http://www.imdb.com/title/tt0455275/board?p=8
    Lost :http://www.imdb.com/title/tt0411008/board/threads/?p=289

• Prison break 2. sezonda bitseydi efsane olcakti benim icin ama suan Lost un yanina bile yaklasamaz bu arada imdb deki baslik sayisina bakmaya gerek yok Lost un uzak ara dunyada en cok izlenen dizi oldugu biliniyor zaten
  • Aksiyon olarak prisonbreak.
    Sürükleyicilik ve senaryo olarak lost.
  • Seda ablanızın programları da büyük(!) izleyici kitlesine ulaşıyor ama başarılı olduğunu düşünmüyorum.

Olay, ''elma mı tatlı?'' yoksa ''roka mı acı?'' muhabbetine dönmüş. Saçma bir başlık; an itibariyle kapatılması gerek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

quote:

Başlığı açan arkadaş kusura bakma ama hayatımda bu kadar saçma bir kriter görmedim iki dizi karşılaştırması yaparken, gerçekten özellikle saçmalamaya çabalasam bu kadar saçmalayamam..Hakikaten tebrik ediyorum süpersin, evet arkadaşlar arkadaş son noktayı koymuş Prison Break izlemeyi bırakıyoruz hep beraber çünkü ekşi sözlükteki çok büyük dizi eleştirmenleri ve üstad yönetmenler (!) Lost için daha fazla şey söylemiş . Hey allahım ya. İki dizide güzel, hatta Prison Break'in ilk sezonuna rakip olabilecek bir dizi yoktur piyasada buna Lost da dahil. 2 ve 3'te güzeldir akabinde, Lost'un hepsi güzeldir kısacası ikiside birbirinden güzel ve ikiside bir numara olmayı hakediyor. Hem Lost'un daha iyi olduğu kanıtlansa ne olacak karnınız mı doyacak anlamadımki.

ekleme:lostta bi uçak düştü 48 kişi kurtuldu..prisonda durum nedir yaaherkes ölecek diye uçak bile düşürmemişlerdir Allah bilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEUS__ -- 23 Mart 2008; 9:37:49 >

• kriter sacma olmus bırazcık

yıne de prıson break ve lost da senaryoyu goz onune aldıgında lost acık ara onde bence.bunun bı ızlenme sayısı yazan bı yer yok mU?bluejean ın verdıgı ekte sadece amerika da lost ızleyen kısı sayısı bolum basına 15.4-15.5 mılyon kısı(ılk 3 sezon dakı tum bolumlerın ortalaması)

bir de prıson breakcıler yazsın bılıyolarsa bolum basına ızlenme oranını?prıson breakı hıc ızlemedım cok guzel oldugunu duydum ama bu rakamlara yetısebılmısmıdır?
  • Lost.
  • Son nokta olmucak senden sonra gene biri çıkıp karşılaştırma yapacak..Kısır döngü
    En iyi dizi ?
    (1)lost mu
    (2)pb mi
    (3)if 1 go to "boş tartışma"
    if 2 go to (3)
    loop "en iyi dizi?"
    end..
  • Ben Lost un üzerine dizi tanımam ama tabii zevkler tartışılmaz kimine göre P.B. daha güzelmiş. Bende 1 nci sezonu aldım ama 2 bölüm zor izledim olduğu gibi çekmecemde duruyor. Lost a başladığımda arka arkaya gözlerim kızarana kadar 6 bölüm izleyip her akşam işten gelip en az 4 er bölüm izleyerek kısa sürede 3 sezonuda bitirmiştim ne zevkliydi o günler Şimdi 4 ncü sezonu nettten indirip her hafta tek bölüm izlemek zormuş vallahi.
    8 nci bölümde bitti 1 ay bekleyeceğiz yine Bu aradan istifade çekmeceden çıkarıp Prison Break ten bir kaç bölüm daha izleyeyim diyorum ama bu seferde
    vicdanım el vermiyor Lost'u aldatacakmışım ve pişmanlık duyacakmışım gibi çekiniyorum işte

• Prison break 2. sezonunda sonunda bitmedigi icin suan Lost la karsilastiralamaz bile ; bi arkadas Prison break in 1. sezonu Lost unkinden bile daha iyi demis tam tersine Lost un ilk sezonunun ustune ne bi dizi var ne de gelicek
  • valla ikisini de izlemiorum ama bn lost kadr tutan bi dizi gormedm herhalde hayatmda abi iki kisiden biri lost dior ya onun hakkında yorum yapıo

yani haketen efsane dizi oldu lost
  • Her iki dizide iyi başlayıp sonradan bozdu bence. Lost tam bir geyik olmaya başladı. İstediğim gibi diziyi yönlendirebilirim. Şu an yeni bölümde ne koyarsan koy sürpriz olabilir. Yani senaryo çok hileli bir hale geldi bence. Canları sıkıldığında hoop bir sürpriz yapabiliyorlar ama bu artık sıktı. Prison Break ise ilk sezondan sonra hep düşüşte Ben Prison Break i izlerken daha çok keyif alıyordum tabi ilk sezonda. Şu an ikisi de pek keyif veremiyor ne yazık ki Fakat burada ne kadar tartışırsak tartışalım Lost çok daha fazla izleniyor ve ciddi fanatikleri var o yüzden mantıklı bir sonuca varamayız.
  • Hala yorum yapan arkadaşlara; bakın vatandaş ne demiş:

quote:

Orjinalden alıntı: Brutalite

Seda ablanızın programları da büyük(!) izleyici kitlesine ulaşıyor ama başarılı olduğunu düşünmüyorum.

Olay, ''elma mı tatlı?'' yoksa ''roka mı acı?'' muhabbetine dönmüş. Saçma bir başlık; an itibariyle kapatılması gerek.

• quote:

Orjinalden alıntı: Captain Price

vazgeçtim son nokta bu olsun

http://www.google.com/trends?q=lost%2Cprison+break%2Ckurtlar+vadisi&ctab=0&geo=TR&geor=all&date=all&sort=0

.

harbi koptum buna

ayrıca kesınlıkle LOST... başka hiçbir diziyi tutmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackpearl_86 -- 29 Mart 2008; 21:19:46 >

• Lost !
  • Cost !
  • LOST
  • Her ikisinide izledim ve izliyorum.. Lostun ilk sezonu çok güzeldi, 2. sezon aynı güzellikteydi, 3. sezon berbattı (ilk 2 sezona kıyasla) Artık sıkıldım fleşbek/forvırd izlemekten.. Hikayenin kendisinden çok geçmiş gelecek var maşallah.. Suyunu çıkardılar gibi geliyo.. Bu eleştirilerime rağmen Lost çok güzel bir dizi. Gelelim Prison Break'e.. PB'nin ilk sezonu gerçekten eşsizdi, 2. sezonu -belki de 1.sezon yüzünden- biraz sönüktü, 3.sezon şu ana kadar gayet güzeldi..Bütün herşeyi göz önüne getirdikten sonra PB daha iyi diyorum çünkü PB'nin izlemekten sıkıldığım kısımları yok..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.