Şimdi Ara

Lost mu? Prison Break mı? SON NOKTA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89
Cevap
0
Favori
2.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Son noktayı koymadan o noktanın nereye varıcağını zaten biliyorduk.Lost zaten Prison Break'ten kat kat daha güzel bir dizi Prison Break ilk sezonu güzel , 2.sezonu normal, 3.sezonu

Lost'un her sezonu
  • "Heee..." de gitsin derdi bazı büyüklerim...Tamam kardeş son nokta felan ama ne yanlış karşılaştırmalar bunlar...Elbette Lost için yazılabilirlik daha fazla...Bir gerçek var ki iki dizide süper...Lost'a 3 sezonda 4000 mesaj yazılmış olması ile Prison Break'e 3 sezonda 700 mesaj yazılması ile ikisini karşılaştırmak mümkün değil bence...Ayrıca Lost ile alakası olmayan bir çok yazıda var o başlıkta...Şarkılar,ing karşılığı falan fişman...
  • mesaj sayılarına bakarak son noktayı bulucaksakkk boşunaa tartışmısısss bunca senee
  • iki dizi de birbirinden çok farklı, ikisini de izleyin ikisi de süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: SharDDewiL

Son noktayı koymadan o noktanın nereye varıcağını zaten biliyorduk.Lost zaten Prison Break'ten kat kat daha güzel bir dizi Prison Break ilk sezonu güzel , 2.sezonu normal, 3.sezonu

Lost'un her sezonu

prison hakkındaki görüşlerine katılıyorum. ama bence prisonun 1. sezonu lostun tüm sezonlarından güzel. yanlış anlamayın hikaye ve kurgu olarak değil aksiyon olarak. benim görüşüm tabii. lostunda 3. sezonundan başka diğer sezonları pek güzel gelmiyor bana

• lost için yaklaşık 721.000.000 sonuçtan 1 - 10 arası sonuçlar (0,11 saniye)

prison break için yaklaşık 16.800.000 sonuçtan 1 - 10 arası sonuçlar (0,08 saniye)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lost Tek Geçerim
  • Bana 2 dizide farklı kulvarlarda ve harika diziler 2 side muhteşem son nokta demek bence yeterli diil milyonlarca senaryo yazıyor herkes kafasına göre ayrıca bunlar spoiler hiç diil bana göre tek spoiler alabileceğiniz yer bazı fanların yönetmene sorduğu sorulardan geçiyor bana göre. Jacob denilen adam yanlış hatırlamıyorsam senarist de doğrulamış 1. sezon da görülmüş bir kişi
  • quote:

Orjinalden alıntı: sewenangl

Bana 2 dizide farklı kulvarlarda ve harika diziler 2 side muhteşem son nokta demek bence yeterli diil milyonlarca senaryo yazıyor herkes kafasına göre ayrıca bunlar spoiler hiç diil bana göre tek spoiler alabileceğiniz yer bazı fanların yönetmene sorduğu sorulardan geçiyor bana göre.

Fazla heyecanlanmışsın sanırım yazarken birşey anlaşılmıyor.
  • fikrimiz hiç değişmedi ,

PRİSON BREAK
  • Prison break 1. sezonun sonu ile birlikte son buldu zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cidik

quote:

Orjinalden alıntı: SharDDewiL

Son noktayı koymadan o noktanın nereye varıcağını zaten biliyorduk.Lost zaten Prison Break'ten kat kat daha güzel bir dizi Prison Break ilk sezonu güzel , 2.sezonu normal, 3.sezonu

Lost'un her sezonu

prison hakkındaki görüşlerine katılıyorum. ama bence prisonun 1. sezonu lostun tüm sezonlarından güzel. yanlış anlamayın hikaye ve kurgu olarak değil aksiyon olarak. benim görüşüm tabii. lostunda 3. sezonundan başka diğer sezonları pek güzel gelmiyor bana

bnde bir tek benmiyim bu forumda böyle diordum

bu lost ta ne buluyorlar bu kadar anlamıyorum belkide Prison Break tan sonra izledigim için öyle geliyor olabilir ama hayatımn dizisi filmi Prison Break ve tabi adamım T-Bag=)

• ikisi de süper
  • İkisi de harika.Bırakalım kavgayı.Prison Lost kardeşliği yapalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

lost için yaklaşık 721.000.000 sonuçtan 1 - 10 arası sonuçlar (0,11 saniye)

prison break için yaklaşık 16.800.000 sonuçtan 1 - 10 arası sonuçlar (0,08 saniye)

alakasız tespitler..

• quote:

Orjinalden alıntı: Lord Westside

quote:

lost için yaklaşık 721.000.000 sonuçtan 1 - 10 arası sonuçlar (0,11 saniye)

alakasız tespitler..

denemesi bedava

kimin daha çok izleyicisi var ortada

• quote:

denemesi bedava

arama motorundan böle bi tespit olmazki
  • quote:

denemesi bedava

ben kimin daha çok izleyicisi var onunla ilgilenmiyorum...sen neden ilgileniyorsunki...ben iki diziyide seviyorum ve büyük bir hevesle her bölümü bekliyorum...banane kim hangisini daha çok izlemiş izlememiş..sanki maaş mı veriyor bana yapımcı firmalar...izler geçerim..kasma kendini boşuna bu kadar...lost un yapımcısı sana plaket verecek değil...

• Ne saçma bir geyik, ikisini de izliyorum, kaliteli dizi bulmak kolay değil şu amerikan grevi sırasında dolayısıyla iyi dizi buldunuz mu izleyin, takılmayın seyirci sayısına. Ha ayrıca ikisi de değil Heroes en iyisi bence
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.