Bildirim
Lost mu? Prison Break mı? SON NOKTA
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Son noktayı koymadan o noktanın nereye varıcağını zaten biliyorduk.Lost zaten Prison Break'ten kat kat daha güzel bir dizi Prison Break ilk sezonu güzel , 2.sezonu normal, 3.sezonu
Lost'un her sezonu -
"Heee..." de gitsin derdi bazı büyüklerim...Tamam kardeş son nokta felan ama ne yanlış karşılaştırmalar bunlar...Elbette Lost için yazılabilirlik daha fazla...Bir gerçek var ki iki dizide süper...Lost'a 3 sezonda 4000 mesaj yazılmış olması ile Prison Break'e 3 sezonda 700 mesaj yazılması ile ikisini karşılaştırmak mümkün değil bence...Ayrıca Lost ile alakası olmayan bir çok yazıda var o başlıkta...Şarkılar,ing karşılığı falan fişman... -
mesaj sayılarına bakarak son noktayı bulucaksakkk boşunaa tartışmısısss bunca senee -
iki dizi de birbirinden çok farklı, ikisini de izleyin ikisi de süper -
quote:
Orjinalden alıntı: SharDDewiL
Son noktayı koymadan o noktanın nereye varıcağını zaten biliyorduk.Lost zaten Prison Break'ten kat kat daha güzel bir dizi Prison Break ilk sezonu güzel , 2.sezonu normal, 3.sezonu
Lost'un her sezonu
prison hakkındaki görüşlerine katılıyorum. ama bence prisonun 1. sezonu lostun tüm sezonlarından güzel. yanlış anlamayın hikaye ve kurgu olarak değil aksiyon olarak. benim görüşüm tabii. lostunda 3. sezonundan başka diğer sezonları pek güzel gelmiyor bana
-
lost için yaklaşık 721.000.000 sonuçtan 1 - 10 arası sonuçlar (0,11 saniye)
prison break için yaklaşık 16.800.000 sonuçtan 1 - 10 arası sonuçlar (0,08 saniye)
-
Lost Tek Geçerim -
Bana 2 dizide farklı kulvarlarda ve harika diziler 2 side muhteşem son nokta demek bence yeterli diil milyonlarca senaryo yazıyor herkes kafasına göre ayrıca bunlar spoiler hiç diil bana göre tek spoiler alabileceğiniz yer bazı fanların yönetmene sorduğu sorulardan geçiyor bana göre. Jacob denilen adam yanlış hatırlamıyorsam senarist de doğrulamış 1. sezon da görülmüş bir kişi -
quote:
Orjinalden alıntı: sewenangl
Bana 2 dizide farklı kulvarlarda ve harika diziler 2 side muhteşem son nokta demek bence yeterli diil milyonlarca senaryo yazıyor herkes kafasına göre ayrıca bunlar spoiler hiç diil bana göre tek spoiler alabileceğiniz yer bazı fanların yönetmene sorduğu sorulardan geçiyor bana göre.
Fazla heyecanlanmışsın sanırım yazarken birşey anlaşılmıyor.
-
fikrimiz hiç değişmedi ,
PRİSON BREAK -
Prison break 1. sezonun sonu ile birlikte son buldu zaten. -
quote:
Orjinalden alıntı: cidik
quote:
Orjinalden alıntı: SharDDewiL
Lost'un her sezonu
prison hakkındaki görüşlerine katılıyorum. ama bence prisonun 1. sezonu lostun tüm sezonlarından güzel. yanlış anlamayın hikaye ve kurgu olarak değil aksiyon olarak. benim görüşüm tabii. lostunda 3. sezonundan başka diğer sezonları pek güzel gelmiyor bana
bnde bir tek benmiyim bu forumda böyle diordum
bu lost ta ne buluyorlar bu kadar anlamıyorum belkide Prison Break tan sonra izledigim için öyle geliyor olabilir ama hayatımn dizisi filmi Prison Break ve tabi adamım T-Bag=)
-
ikisi de süper -
İkisi de harika.Bırakalım kavgayı.Prison Lost kardeşliği yapalım -
quote:
Orjinalden alıntı: Lo@ding
prison break için yaklaşık 16.800.000 sonuçtan 1 - 10 arası sonuçlar (0,08 saniye)
alakasız tespitler..
-
quote:
Orjinalden alıntı: Lord Westside
quote:
alakasız tespitler..
denemesi bedava
kimin daha çok izleyicisi var ortada
-
quote:
denemesi bedava
arama motorundan böle bi tespit olmazki -
quote:
denemesi bedava
ben kimin daha çok izleyicisi var onunla ilgilenmiyorum...sen neden ilgileniyorsunki...ben iki diziyide seviyorum ve büyük bir hevesle her bölümü bekliyorum...banane kim hangisini daha çok izlemiş izlememiş..sanki maaş mı veriyor bana yapımcı firmalar...izler geçerim..kasma kendini boşuna bu kadar...lost un yapımcısı sana plaket verecek değil...
-
Ne saçma bir geyik, ikisini de izliyorum, kaliteli dizi bulmak kolay değil şu amerikan grevi sırasında dolayısıyla iyi dizi buldunuz mu izleyin, takılmayın seyirci sayısına. Ha ayrıca ikisi de değil Heroes en iyisi bence
Benzer içerikler
- young sheldon benzeri diziler
- lost final yorumları
- lostun sonu rüya mı
- tv time ücretli mi
- en iyi yabancı dizi izleme sitesi
- exxen de neler var
- aile komedi dizileri türk
- kurgusal karakterler
- kore dizileri izle (türkçe dublaj)
- polisiye diziler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X