Şimdi Ara

Prison Break. Hk. İlginç Mantıksızlıklar ve Tespitlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Selam. bu diziyi geç izledim ama sonunda bitirdim.Çok dikkatli izledim diziyi çok sevdiğim için acayip hatalar yakaladım dizide bu yüzden.
    Öncelikle Dizi on num.Harikaydı..Daha Önce Böyle Dizi izlememiştim..
    Ama bu diziye yakışmıcak o kadar hatalarda yapmışlar ki şaşarsınız
    Şimdi Size Yazacam İzmeyen Arkadaşlar Bakmasın İzleyen Arkadaşlar Baksın Yazdıklarıma..
    Gözüme Çarpan Mantıksızlıklar ve hatalardan bahsedecem. ama diziyi çok sevdm orası ayrı.

Hata 1
    Şimdi dizi 1 . Sezonda Ortalık Karıştıgı Bölüm var. Gardiyanı Felan yakalıyolar t.bag sonunda öldürüyor hani..Deliği Görüyor diye..Orda Çarşaf Çekip John İçeri Giriyor buna hiç Bişey Yapmıcaksınız Felan diye. Arkadaş Top Sakallı John Hücre arkadaşı kel adam Resmen Gülerek Kafayı uzatmış Bunları İzliyor 2 kişide delikten mi ne cıkıyordu orda. Adam hiç bişey demedi Sonra? gaardiyan odası bile gazdı.Acayip hata bu ince detaylar

Hata 2 Genelde En cok Saçmalıkları 4 sezonda Yapmışlar. resmen prison break gitmiş
    başka dizi gelmiş gibi olmuş aynı bizim dizilere dönmüş maykıl Self'den belgeleri alıyor schallayı veriyor ama o kadar önemli şeyi verirken açıp içini orda bakmıyor saatler geçiyor sonra kontrol ediyor ki boş kagıt :D ya hiç bu dizide olcak iş mi bu maykıl ayarındaki adama :D ya severek izledim ama bunlar izleyiciyi slk yerine koyack harektler olmus böylesi dizide.schaldan parça cıkarmıyı bılıyor ama.

4 sezonda. özellikle kurguda felan saçmalıklar epeyce çok bu prison muydu bizim ilk zamanlar izlediğimiz diyeceğimiz:D yani baya zorlama ilerlemiş

mahoneye değineyim,
    .dizide mahoneye acımıştım en cok ama sonunda yaptığı nı anlamadım zenci ile beraber olmuş PAM nereye gitti anlamadım en sonlarda bile maykılın anneesinden korunmasını istiyorum diyordu ? nasıl zenciye vardı bu adam o kadar şey yaptı onlar için?
    Bide wistler olayını anlamadım, adamı sezon boyu kurtarmaya calıstılar 4.sezon ilk bölümde öldürdüler kurtulsun diye yandılar onu anlamadım.

Aslında bir iki tane daha vardı ama aklıma gelmiyorlar..genelde zaten 4 sezon.da yapılan güldüren olaylar oldu..tesadüf mü aran birden bire saklanılan yeri bulmasımı ararsın sarayı t-bag nasıl buluyo annesi depoyu nasıl buluyo maykılın calısma yernde kamera ne ısı var. vs vs.

En büyük Saçmalığı burda gördüm hemde finalde? ya böyle bir mantıksızlık var mı?????
    şimdi herşeye eyvalh sara katil oluyormuş eyvlh hapse atıyorsunuz eyv maykıl onu kurtarıyor eyvlhda ben şunu sorarım ?? Sara Ordan Kaçınca Kaçak durumuna düşmüyor mu Özgürlüğünü nasıl kazanıyor Maykılın hediyesi bu mu oluyor ?? katil olarak hapse girmedi mi? bir baktım ki sara 4 yıl rahat rahat gezmiş cocuk dogmus büyümüş bile. bizimkileri kovalayan gibi kimse SARA yı aramamış rahatça dolasmıs? hiç polise denk gelmemiş herhalde yada kacınca sucluluk bitiyor herhalde diye dusunmedım değil kadınlarda :D
    Bunları Görünce ilk sezonlar bu diziyi bunlar mı yapmış diyorsun BANA BİRİ acıklasın bunu çogu final süperdi felan demişte.

He bide Dizide maykıl ve kardeşi 1 adam bile vurmadan bitirdiler SARA bile 2 kişiyi öldürdü yahu..orasıda garip yani sevdklerine o kadar şey yapılan biri bir iki kişi vursa biraz daha gerçekci olurdu.( şahsen ) T-bagde dizide Yaşadıya helal olsun çok igrenc bi adamdı :D son sahnede ölmesi lazımdı artık

ayrıca SARAYA bayıldım dizide ama bu kadar evrim geçiren birini görmedim twd ' de izlemiştim bunu ama o oldugunu bile sonradan anlamıstım nasıl 5 senede çırkınlesmıs böle...dizinin ilk sezonundaki tatlılıga bak..zaten Sara & maykıl karakteri de olmasa dizide bişeyler eksk olcagı belli olurdu kadın yoktu dizide..Hele dizide öldürselerdi ilk sezon ölceni sandım morfn alınca öle olsa. valla diziyi izlemezdim. sinirimden :) kalleşlk olurdu çnkü.

DEĞERLENDİRMEM BU şekilde EKLEMEK İSTEYEN VARSA EKLİYEBİLİR konusuna yazardım ama ayrı acayım dedim çok kişi izledi diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladyo38 -- 19 Haziran 2015; 19:17:10 >

• Sezon3te Michael camın içine hapsedilmişti o arada basketçi çocuk pencereden bunu izliyordu o ara babasıyla görüşmeyemi ne gitmişti üstünde takım elbise vardı sonra kamera bidaha ona geldi üstünde basket elbisesi var şok oldum
  • T- Bag in kuş kalkmıyor fakat tecavüzden hapis yatıyor üstelik çaylaklara cep tutturuyor.lol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lost Rüya mevzusu hakkında ???
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.