Şimdi Ara

Lost planet 2 (ÇIKTI RF!CO-OP SEVERLER GÖZÜNÜZ AYDIN :P) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
0
Favori
8.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yav çöp möp diyorsunuz ya deli oluyorum,hayatınızda kaç defa böyle oyun oynadınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendomi -- 11 Mayıs 2010; 21:13:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orijinalden alıntı: counterdoctor

çöpcom bende yazıp yazmama arasında kaldım, gerekse sizin yorumlar, gerekse gavur sitelerin verdigi puanlar iyice soguttu beni oyundan

çöpcommuş sen daha portakalda vitaminken capcom ne oyunlar çıkarıyordu...

@Pinky

Oynayalım

Bende gelirim co-op a , anlatılan kadar kötü gelmedi bana, verdiğim paraya değdimi orası şimdilik muallakta co-op oynayınca anlıcam, ama ortalamanın üstünde bir oyun bana göre.

• quote:

quote:

çöpcom bende yazıp yazmama arasında kaldım, gerekse sizin yorumlar, gerekse gavur sitelerin verdigi puanlar iyice soguttu beni oyundan

@Pinky

Oynayalım

Ayda yılda şakasına bişey yazalım dedik hemen tavırlara bak aman allahım... birinin babası capcomun ceosu, digeri capcomun ortagı..ne yazmışız şuraya oynamadık ama yorumlar karşısında soguduk diye. Ben ciddi ciddi çöp yazsam yanına o smileyleri koymam, oynamadıgım oyun hakkındada yorum yapmam

• oyun gayet güzel olmuş ilk oyundan kat kat daha iyi ben çok beğendim mükemmel bi oyun olmuş.
    milletin dediklerine bakmayın bakarsanız oyun oynayamazsınız yok hüsran olmuş bilmem ne 10 üzerinden 10 benim gözümde oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 11 Mayıs 2010; 22:27:59 >
  • quote:

milletin ağzına bakarak oyundan soğuyosan ozaman çelik çomak oyna madem.
  • oyun neden böyle pörtledi yahu ilk oyundadan da mı kötü ? ayrıca frame durumu nedir , çok düşüş varmı ? ona göre yakacam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 11 Mayıs 2010; 22:36:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

oyun neden böyle pörtledi yahu ilk oyundadan da mı kötü ? ayrıca frame durumu nedir , çok düşüş varmı ? ona göre yakacam :)

oyunda bir sorun yok arkadaş millette sorun var ilk oyundan kat kat güzel.

bizim millet bi oyunu oynayınca 2. oyunu heralde crysis in 10 kat daha kalitesi birşey bekliyo onlara o yüzden pörtlemiş geliyo.

valla ben ne düşdü yaşadım nede başka birşey yeni özellikler bil hassa harika olmuş el becersi iyi olan oyuncuyu oturup izlmek bu oyunda en güzel zevklerden biridir bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 11 Mayıs 2010; 22:41:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryu_hayabusa

quote:

milletin ağzına bakarak oyundan soğuyosan ozaman çelik çomak oyna madem.

oturup şu sitede bilmem 9.3 puan alınmış bu oyun kral , 6 puan almış bu oyun çöp denilen forum degilmi yoksa benmi yanlış yerdeyim ?

o zaman

ign: 6.8
    gt: 7.2

evet çok kaliteli süper bir oyun, ve burdaki degerli arkadaşlarımızın yorumları benim için önemli. Onlarda süper demişler zaten sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: sailsofcharon

quote:

quote:

@Pinky

Oynayalım

Bende gelirim co-op a , anlatılan kadar kötü gelmedi bana, verdiğim paraya değdimi orası şimdilik muallakta co-op oynayınca anlıcam, ama ortalamanın üstünde bir oyun bana göre.

Oyun gayet güzel,nereye geldik la enson unuttum ben Pinky'e söylersin sen oradan devam edelim

• Beyler Episode 1 chapter 2 nin sonuna kadar gelebildim ben kocaman bir yaratık çıkıyor tek başıma yenemedim bugün geçelim o bölümü sizde oraya kadar ilerlediyseniz.
  • Co-Op oynayayınca esas eğlencesi çıkıyor oyunun..

PSN:Limp1803
  • Oyun güzel fakat save sistemini biri anlatsa çok sevinirim 2 bölüm geçtim, çıktım, başa döndü..
  • Oynuna tekrar girince elle ayarlıyorsun hangi bölümü oynayacağını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Oynuna tekrar girince elle ayarlıyorsun hangi bölümü oynayacağını.

Baktım oraya da oynadıklarım yok.. İlginç..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeaN_ConstantinE

quote:

Orijinalden alıntı: mg3

arkadaslar Single player'ie bir türlü giremedim çok salak bir menüsüü var nereden ve nasıl girecegiz sigle playere yardımcı olursanız memnun olurum.

Bende bulamadım campaing'e giriyorum single seçeneği yok oyunun menusu çok dandik acaba ben çakmasını falan mı indirdim... netten ?

Arkadaşlar bende single başlatamadım yardımcı olacak yok mu?
  • iğrenç bir save sistemimi var yine?

ölünce 15 dk öncesine mi dönüyor? öff capcom ya öff...
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgutvolkan

quote:

Orijinalden alıntı: SeaN_ConstantinE

quote:

Orijinalden alıntı: mg3

arkadaslar Single player'ie bir türlü giremedim çok salak bir menüsüü var nereden ve nasıl girecegiz sigle playere yardımcı olursanız memnun olurum.

Bende bulamadım campaing'e giriyorum single seçeneği yok oyunun menusu çok dandik acaba ben çakmasını falan mı indirdim... netten ?

Arkadaşlar bende single başlatamadım yardımcı olacak yok mu?

Ya millet oynuyorda yorum yapıyor biz daha açamadık oyunu yok mu bir anlatacak allah rızası için :)

• Campaing'e gir create game'i tıkla nsl oyuna giremiyorsunuz yahu pes walla.
  • Yapıyorum dediğin gibi illa internet bağlantısı yada i link bağlantısı istiyor.Single başlatamıyorum bu yüzden.
  • Aşağıdaki seçeneklerden offline yap oradaki ayarı.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.