Şimdi Ara

Lost Planet: Extreme Condition (ÇIKTI) (62. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.270
Cevap
0
Favori
51.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Crysis i XP de DX10 ile Oynaman İçin DX Hack yapman lazım bununla ilgili cevat yerlı röportajında bılgı verıodu bazı kullanıcıların xpda dx e hack yaparak dx10 ıle oyunu actıkları ıle ilgili tabi ne kadar stabıl tartısılır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ghostleon

Crysis i XP de DX10 ile Oynaman İçin DX Hack yapman lazım bununla ilgili cevat yerlı röportajında bılgı verıodu bazı kullanıcıların xpda dx e hack yaparak dx10 ıle oyunu actıkları ıle ilgili tabi ne kadar stabıl tartısılır.

eyw babolii
  • yha ben bu oyunun dvd sini aldım 2 cd li..fakat yüklerken şöle bi problem yaşıorum...sorun nedir acabaa

Lost Planet: Extreme Condition (ÇIKTI)
  • quote:

Orjinalden alıntı: heman_

quote:

Orjinalden alıntı: sedatss

quote:

Orjinalden alıntı: Overblood

Bu oyundaki efektler bugüne kadar gördüğüm en harikalarına sahip tek kelimeyle muhteşem. Sistemi iyi olanlar mutlaka oynamalı diyorum +1

Sistem iyi olsa da oyun bence pek başarılı değil..Sıkıldım 3. bölümde kapattım..

Not:Crysis ve cod4'ten sonra oyun beğenmeme gibi bir durum oluştu bende.Belki o yüzden bu tarz bir yorum yapmışımdır. )

oyuna haksızlık etmiomusun arkadaşım...ben demosunu oynadım dün 8800 gt zotac ekran kartıyla oyun şaheserdi resmen...crysis de güzel oyun daha onu 8800 gt zotac ekran kartımla oynama fırsatım olmadı
    birde crysis i winxp de dx 10 oynayabilmem için neler yapmayalım konuyla alakalı deil ama yeni konuda açmak istemiorum yeterince crysis konuları varken topic kirlenmesin die

haa doğru ya 8800gt zotac ekran kartın var

• quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sedatss

quote:

Orjinalden alıntı: Overblood

Bu oyundaki efektler bugüne kadar gördüğüm en harikalarına sahip tek kelimeyle muhteşem. Sistemi iyi olanlar mutlaka oynamalı diyorum +1

Sistem iyi olsa da oyun bence pek başarılı değil..Sıkıldım 3. bölümde kapattım..

Not:Crysis ve cod4'ten sonra oyun beğenmeme gibi bir durum oluştu bende.Belki o yüzden bu tarz bir yorum yapmışımdır. )

oyuna haksızlık etmiomusun arkadaşım...ben demosunu oynadım dün 8800 gt zotac ekran kartıyla oyun şaheserdi resmen...crysis de güzel oyun daha onu 8800 gt zotac ekran kartımla oynama fırsatım olmadı
    birde crysis i winxp de dx 10 oynayabilmem için neler yapmayalım konuyla alakalı deil ama yeni konuda açmak istemiorum yeterince crysis konuları varken topic kirlenmesin die

haa doğru ya 8800gt zotac ekran kartın var

senin kartın da aynı performansı verir bu oyunda ..bide bu oyunu yükleyemedim hata verio sebeb ne biliomusunuz acaba..bi üstte hata resmini koymuştumm

• quote:

yha ben bu oyunun dvd sini aldım 2 cd li..fakat yüklerken şöle bi problem yaşıorum...sorun nedir acabaa

Lost Planet: Extreme Condition (ÇIKTI)

kimse bilmiomu bu hatanın neden kaynaklandığını
  • DVDinde problem olabilir tahminen..Bir de kurulumu doğru yapmamış olabilrisn..Yanılmıyorsam dvd içindeki dosyaları ilk masaüstüne kopyalıyorsun sonra oyunu kurmaya başlıyorsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master of darkness -- 10 Nisan 2008; 21:50:58 >
  • @heman kullanmış olduğun medya arızalı ordada belirtmiş zaten cab'lardan bir tanesinde problem var
  • quote:

Orjinalden alıntı: komiks

@heman kullanmış olduğun medya arızalı ordada belirtmiş zaten cab'lardan bir tanesinde problem var

media derken. birde cab 2 de sorun var sanırım bu cab 2 dosyasını netten bulup indirsem olurmu acaba..yeni dvd almak zorunda bırakmayın beeni
  • ARKADAŞLAR YARDIM EDİN LÜTFEN ÇILDIRICAM BU STEAM SAÇMALIĞINDAN KURTULAMADIM Bİ ÇIKIŞI YOKMU BUNUN
  • beyler bu solucan nasıl geçiliyor yaw hayvan gibi bir şey cıkmaya korkuyorum
  • karşıdaki yıkık yere gitceksin.solucanı öldürmeye kalkma ölmüyo.
  • Bu Ek Paketti Deme Beyler
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrebulgur

Bu Ek Paketti Deme Beyler

Hayır ilk oyun bu. Ek paket Colonies olacak.
  • Colonies ek paket falan değilmiş. Aynı oyunu birkaç eklentiyle yeniden çıkarıyorlarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 31 Mayıs 2008; 12:50:20 >
  • Çıktı !!!!!!!!!

7.95 GB.
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Furious*

Çıktı !!!!!!!!!

7.95 GB.

ne çıktıı hocamm
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: *Furious*

Çıktı !!!!!!!!!

7.95 GB.

ne çıktıı hocamm

Sence ne olabilir.

oyun çıktı oyun konu oyunun konusu deil mi yaf
  • 1 yıl olmadımı bu oyun çıkalı yhaaa
  • quote:

1 yıl olmadımı bu oyun çıkalı yhaaa

ewet
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.