Şimdi Ara

Lost Planet: Extreme Condition (ÇIKTI) (61. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.270
Cevap
0
Favori
51.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyundaki efektler bugüne kadar gördüğüm en harikalarına sahip tek kelimeyle muhteşem. Sistemi iyi olanlar mutlaka oynamalı diyorum +1
  • quote:

Orjinalden alıntı: Overblood

Bu oyundaki efektler bugüne kadar gördüğüm en harikalarına sahip tek kelimeyle muhteşem. Sistemi iyi olanlar mutlaka oynamalı diyorum +1

Sistem iyi olsa da oyun bence pek başarılı değil..Sıkıldım 3. bölümde kapattım..

Not:Crysis ve cod4'ten sonra oyun beğenmeme gibi bir durum oluştu bende.Belki o yüzden bu tarz bir yorum yapmışımdır. )
  • oyun iyi canım ahım şahım bişi değil ama yinede iyidir.
  • Oynayın işte hiç yoktan iyidir..
    ama oynamaz isenizde bişi kaybetmezsiniz..
    bunun yerine bioshock oynayın daha ii.
    neden mi.

Capcom klasik atari oyun mantığına yakın bişi yapmış.
    bölüm sonu büyük canavar, yapay zekası yeterli değil. bol bol araç ve silah, yaratıklar hemen ölüyor.
    ara videolar çok büyük buda oyunun boyutunu büyütüyor. Ama mekanlar fena değil.

Crysis + Bioshock ve COD Oyanayn birisi bunu oynamasın zahmetine değmez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibraxi -- 31 Ocak 2008; 17:12:05 >
  • Yapımcı:Capcom

• quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

Yapımcı:Capcom

re efsanesinin sahibi.
  • en son bölüm nasıl geçilecek...
    kuleler var bide havadaki robot. prof. kullanıyor...

kulelerdeki sarı noktaların bi fonk. varmı.
  • evet bu havadaki robot nasıl vuruluyor. hiç canı eksilmiyor meretin
     Lost Planet: Extreme Condition (ÇIKTI)
  • Yukarı
    Gücel
  • arkadaşım o robotu vurkaç yaparak yenebilirsin.lazerlere dikkat et.oyunun en sıkıcı yeri orası.
  • Bende son bölüme geldim ama hiç oynayasım yok . Isenberg'e ( o robota yani) hasar vermenin en kolay yolu sağ tuşa basılı tuttuğunuz zaman kılıç şarj oluyor , onunla geçirmek İsenberg'e . Tekrar dolması biraz sürüyor , vurduktan sonra uzaklaşmak lazım . Sol tuşla ateşlenen lazer hiç bir işe yaramıyor .

Oyun hakkında yorumum ;

Konsol oyunu olarak "minion kes , boss'un zayıf noktasına yüklen , öldür ilerle" olayı hala geçerli olabilir ama , çok tekdüze olmuş . Ayrıca 1-2 detay yüzünden PC versiyonu Xbox versiyonundan daha zor .
  • video ayarinda 1024*768 yada 1280*1024 cozunurluk yokmu yaaww yoksa benmi bulamadim
  • 5. resim süper herneyse.. güzel bi oyuna benziyo, demoyu indiriyim
  • öff demo indirirken takıldı sevmiorum şu gamershell i
  • valla ben daha oyunu yeni oynama başladım ve acaip sardı crysis ve cod4 ü de bitirdim ama oyun yinede beni cok sardı sarmadı diyen arkadaşları anlamıyorum.. Güzel oyun yapmışlar bence grafikleri de güzel..
    Yalnız acaba diyom oyunu dx10 damı oynasak vista kurulu değil xp de oynuyorum vista kuruptamı oynasak diye düşünmüyoda değilim. Acaba cok fark varmı dx9 dx10 arasında..? yada Xp de dx10 oynama imkanımız varmı crysis teki gibi..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmitcarsi -- 8 Mart 2008; 23:00:28 >
  • bence güzel oyun en güzel yanıda eski sistemleride pek üzmüyor olması
  • quote:

Orjinalden alıntı: IIvIIagnuIIvII

bence güzel oyun en güzel yanıda eski sistemleride pek üzmüyor olması

bence baya bi kasıyo valla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sedatss

quote:

Orjinalden alıntı: Overblood

Bu oyundaki efektler bugüne kadar gördüğüm en harikalarına sahip tek kelimeyle muhteşem. Sistemi iyi olanlar mutlaka oynamalı diyorum +1

Sistem iyi olsa da oyun bence pek başarılı değil..Sıkıldım 3. bölümde kapattım..

Not:Crysis ve cod4'ten sonra oyun beğenmeme gibi bir durum oluştu bende.Belki o yüzden bu tarz bir yorum yapmışımdır. )

oyuna haksızlık etmiomusun arkadaşım...ben demosunu oynadım dün 8800 gt zotac ekran kartıyla oyun şaheserdi resmen...crysis de güzel oyun daha onu 8800 gt zotac ekran kartımla oynama fırsatım olmadı
    birde crysis i winxp de dx 10 oynayabilmem için neler yapmayalım konuyla alakalı deil ama yeni konuda açmak istemiorum yeterince crysis konuları varken topic kirlenmesin die

• Oyunla ilgili en son patch hangisi acaba? bu oyunu bitirmemiştim...kurup tekrar oynamak istiyorum...oyun dışında kurulması gerekli eklenti var mı ?
  • sırf save olayı yüzünden kaldırdım.bir ölüyorsun haydaa te bölümün başına atıyor.kim uğraşcak tekrar yarım saat.
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.