Şimdi Ara

Lost Planet: Extreme Condition (ÇIKTI) (59. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.270
Cevap
0
Favori
51.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçtim ya kılıç taktiği ile ;)
    Sonu acıklı ama :(
    Oyun kesinlikle mükemmel olmuş capcom a alkış...
  • oyun güzel ben çok beğendim
  • beyler windows vista işletim sistemim var ama steam hatası veriyo account autho.. filan diyo oyndan atıyo napmam lazım ? :/
  • ya ben 10. bosta kolları kopardım çıkmıolar ama daha neresine ateş edicem bunu bulmadım bi türlü
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazytown_

ya ben 10. bosta kolları kopardım çıkmıolar ama daha neresine ateş edicem bunu bulmadım bi türlü

aynı sorun bende de var yardım lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: rdyzlk44

quote:

Orjinalden alıntı: crazytown_

ya ben 10. bosta kolları kopardım çıkmıolar ama daha neresine ateş edicem bunu bulmadım bi türlü

aynı sorun bende de var yardım lütfen

kolların çıktığı yere girip en dipte yaratığın gövdesinede sıktıktan sonra yaratık iice delleniyo kollarım yok ama ağzım var lav püskürtür saldırırım diyo işte o anda o size ateş topu atarken ağzına ağzına vurcaksınız yaratığın kenarda köşede bulduğunuz roketleri sınkın ağzına yaratığın o zaman canının azaldığını ve nihayetinde ölceğini görürsünüz.
  • arkadaşımda amd64 3700+ 256mb 2600pro 1gb ram var
    ama buna rağmen menü bile açılmadı, fps 1-2 arasında.
    bu anormal bi durum diimi?
  • ben ise
    c2d 6420
    1gb ram
    7600gs sonic var
    tam detay da 1280de takılmıo?
    nası iş anlamadım
  • ya bu son herif ne zormuş be atıorum atıorum ışınları banamısın demio amcam...sağlam herif yani
  • sonunda bitti artık sıkmıstı kendini tekrar etmeye başlamıştı.
    Allah bu şifreleri bulandan razı olsun.
  • beyler windows vista işletim sistemim var ama steam hatası veriyo account autho.. filan diyo oyndan atıyo napmam lazım ? :/ yardım edebilcek olan var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeus1907

ben ise
    c2d 6420
    1gb ram
    7600gs sonic var
    tam detay da 1280de takılmıo?
    nası iş anlamadım

kardeş oyun ati düşmanı.orta ayar nvidia larda mis gibin oynar iken üst düzey ati lerde adam gibi oynanmıor.zaten tüm oyunlar nvidia ya optimizeli çıkıo artık.bi hl2 bide carbon var ati optimizeli benım bıldıım
  • arkadaşlar ölü konuyu canlandırdım ama...bir sorum olacak..

pentium D 2.8 GhZ 1 gb ram ve X1800Xle bu oyunu oynayabilirmiyim?hemen cevap yazarsanız sevinirim...çünkü ona göre alacam...
  • Oynanır.

Bu arada oyun PS3'e de geliyor.
  • tamam saol
  • arkadaşLar , Oyunda hani ßi roßotun içerisinde sağa soLa zıplaya zıpLaya ßir mağaranın üzerine çıkıLıyorya , mağarının üzerine çıkınca arkamdan ßir zerzele ile mağaranın ağzı enkaz aLtında kaLıyor. yukarda öyle kaLa kaLıyorum. ßir çıkış yoLu ßuLamadım. ßana yardımcı oLurmusunuz , ne yapmam gerek acaßa ?..

print screen yaptım ama oyunun ssLeri nereye attığını ßulamadım. ßulaßiLsem yerle iLgiLi ss de koyacaktım !..

teşekkürLer !..
  • quote:

Orjinalden alıntı: evohan

bende zamanında takılmıştım orda epey..

orda biyerlerden halat atarak çıkmaya çaşıl tepeye tırmanacan bişekilde.. yukarda büyük aksiyon var zaten :)

not : oyun un genel konusu var orda yazman daha iyi olur ..

tamam deneyeceğim !..

peki arkadaşLar oyunun save tuşu var mı ?.. yoksa her öLüşte ßöLümün ßaşındsan mı ßaşLamak zorundayız ?..
  • güzel oyun sesler özellikle tırstırıcı fear gibi
  • arkadaşLar şurada takıLdım kaLdım !.. ßu yaratığık için pratik çözümLer var mı ?.. öLmüyor ßu !.. ßacaklarını kırıyorum yere yıkıLıyor sonra ßacakLar tekrar geri çıkıp ayağa kaLkıyor !.. ne ßiçim ßir şey ßu ?..

Lost Planet: Extreme Condition (ÇIKTI)

• Arkadaşlar oyunu yükledim fakat açılışta hemen ERR08:Memory overrun hatası alıyorum.Bunun bir çözümünü bilen varsa lütfen yardım etsin. deli olcam.Sistem p4 2.4 1gb ram x1950gt.Lütfen yardım
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.