Şimdi Ara

Lost Planet: Extreme Condition (ÇIKTI) (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.270
Cevap
0
Favori
51.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: eagle_f1

quote:

Orjinalden alıntı: thedrama

quote:

quote:

selamlar forumda yeniyim de

1.8 GHz p4 , 6800 ekran kartı ve 1500 ram ile oyunu oynayabilir miyim?

yaması falan varsa , onları yükleyerek oynayabilir miyim?

Hem işlemcin hem de ekran kartın çok düşük bu oyun için,oynayabileceğini sanmıyorum

1.4 yama linki nerde ! bulamadım da

ayrıca oyun şu an çok yavaş ama açılması hızlı oldu

Syf 18

abi açılmıyo linkler ya!bi de directx 9 a katkısı olur mu ?

• DİĞER SİTELERDEN DOSYA ÇEKERKEN FLASHGETLE İŞİ GÖREBİLİYORUM
    AMA RAPİD OLUNCA YAPMIYO

İKİSİNİ BİRDEN NASIL ÇALIŞTIRABİLİRİM?
  • YA INDIRDIM İNDİRMESİNE DE BİR SÜRÜ GICIK DOSYA VAR AYRICA
    DX9 A KATKISI YOK MU BU YAMANIN?
  • quote:

YA INDIRDIM İNDİRMESİNE DE BİR SÜRÜ GICIK DOSYA VAR AYRICA
    DX9 A KATKISI YOK MU BU YAMANIN?

bu yama sadece dx 10 a katkı sağlıyor dx 9 da bir faydası yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kobem

quote:

Orjinalden alıntı: evohan

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: @h@t

quote:

bişey sorcam : ben demoyu kurdum fakat 5-6 fpsyi geçmedi çok bozuldu moralim

acaba yama falan çıksa fayda eder mi?

oyunun pc settings kısmından ayarları düşür high olanları medium yada low yap......

tavsiye için sağol da
    yahu demo dedim! ek olarak zaten 800*600dü ve düşükteydi...............

kardeş oyun yeni nesil kartlar hariç baya kasıyo .. ama sen birde driver yenilemeyi dene 162,18 yoksa kur

yani illa 8000 serisi mi olacak kasmaması için?

yok canım . . benim sistem amd x2 3600 2.1 ghz, 7600gt, 1gb . oyunu bitireli oldu bayaa. .1024x7.. orta ayarlarda ortalama 20 fps yle oynamıstım arada 40 ı gecıodu yanı

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mrbezgin

YARDIM

Oyunu kurdum hiçbir ayarını değiştirmeden oyuna başladım ama ne mouse nede klavye ile silah değiştiremiyorum... Controllere baktım bulamadım? Silahı Mouse un yan tuşu ile değiştirmek istiyorum... Yardım ederseniz sevinirim...

middle tuşuyla yani ortadaki tekerlek ile değiştiriyosun..

Denedim ama işe yaramıyor

• quote:

quote:

quote:

YARDIM

Oyunu kurdum hiçbir ayarını değiştirmeden oyuna başladım ama ne mouse nede klavye ile silah değiştiremiyorum... Controllere baktım bulamadım? Silahı Mouse un yan tuşu ile değiştirmek istiyorum... Yardım ederseniz sevinirim...

Orta tekerlek tuşuna basıcaksın,çevircem diye uğraşma

• quote:

quote:

quote:

quote:

YARDIM

Orta tekerlek tuşuna basıcaksın,çevircem diye uğraşma

Tekrar kurdum olmadı... oyunu klavye + mosue ile oynuyorum silah değiştirmek için joyistikin tuşunu kullanıyordum ... yenisi ile değiştirdim tekrar yükledim şimdi sorun olmadan mouse ile değiştirebiliyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Sende 2 tane eksik dll dosyası var onları indirip C:Windows/System32 klosörüne kopyalaman gerekiyor ahanda link.

http://www.clootie.ru/delphi/DX92/Clootie_DX92_dlls.zip

bu dosyayı yükledim bende çalışmıyo 2 gündür bu oyunla uğraşıyorum açmak için yardımcı olun böyle bi hata veriyo oyuna girmiyo yaa :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qece -- 15 Eylül 2007; 15:35:25 >

• kimse yokmu ya yardımcı olacak
  • dx 9 un ağutos güncellemesini indir çoğu yerde bulabilirsin sorun düzelicektir.
  • arkadaşlar 10bölüm bossunun püf noktası nedir kollarımkopuyor ama canı hiç gitmiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoDRaC

arkadaşlar 10bölüm bossunun püf noktası nedir kollarımkopuyor ama canı hiç gitmiyor.

kolları kopunca kollarının içine gir en sona gittikten sonra oraya kurşunları boşlat kol çıkmaya başladığında geri kaç 2-3 defa yapınca kol çıkmıyacak bir daha diğer kolada aynısını yap.
  • quote:

dx 9 un ağutos güncellemesini indir çoğu yerde bulabilirsin sorun düzelicektir.

yükledim yine aynı hatayı veriyo ya kafayı yicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qece -- 15 Eylül 2007; 20:04:20 >
  • Arkadaşlar çok ilginçtir Capcom Lost Planet ile ilgili Yeni bir Güncellenmiş demo yayınladı.Gene ilginçtir Bu sefer Direct X 9 un tamamını kapsayan bir oyundan bahsediyor.Yani Acaba Shader 3.0 versiyonu şart koşmuyor mu? Diğer Shader 2.0 desteklide çalışabilir mi ben buna benzer bir anlam çıkarttım.

Ve Direct x 9 ve 10 için ayrı yamalar mevcut.

Lost Planet Güncellenmiş Demo

Yayın Tarihi: 14 Eylül 2007

http://www.gamershell.com/news/41664.html

The demo runs on both XP and Vista, and both DX9- and DX10-compatible video cards
    Capcom has released an updated demo for Lost Planet: Extreme Condition, giving you the chance to try out the PC version of this sci-fi action shooter, available now for PC and Xbox 360. The demo will let you play through two levels: the Akrid hive and the pirate fortress, the same levels from the demo for the Xbox 360 version. If you’re on Windows Vista, you will need the DirectX 10 version. For XP users, grab the DirectX 9 version. The updated demo includes a PC patch which is also available as a separate download.

• Arkadaşlar vista ultimate var 1,04 kurulu ama cfg yide editledim hep video mode not supported yazıyor lcd monitör oldugundan nasıl aşarız?Xp de halletmiştim cfg den bundan olmadı?
  • Oyun nedense bosslarda çok kastım... Olmadı baştan derken hillerini buldum birçoğunuz karşı çıkıcak ama oyunun atmosferi güzel ama bossları biraz daha kolay yapsalarmış yada enerjiyi biraz daha az tüketseymişiz daha zevkli olucakmış...
  • Arkadaşlar oyunun ilk başlarında takıldım kaldım ya Garaj gibi biryere giriyorum etraftaki örümcekleri öldürüyorum en büyük örümceğide hallediyorum ilerde kapıyı kırıyorum ve 2-3 tane büyük yuvarlanan böcekler geliyor onlarıda hallediyorum kalıyorum? nereye gideceğim naapacağım bir türlü bir yol bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim bitiren arkadaşlar duyun sesimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: akkinooo2

Arkadaşlar oyunun ilk başlarında takıldım kaldım ya Garaj gibi biryere giriyorum etraftaki örümcekleri öldürüyorum en büyük örümceğide hallediyorum ilerde kapıyı kırıyorum ve 2-3 tane büyük yuvarlanan böcekler geliyor onlarıda hallediyorum kalıyorum? nereye gideceğim naapacağım bir türlü bir yol bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim bitiren arkadaşlar duyun sesimi

onları öldürdükten sonra yukarıya ipini at ordan devam et

• Arkadaşlar bu oyunu bu gün alıcam fakat bişey öğrenmek istiyorum bu oyunu hamachi yada multi üzerinden camping modunda oynıyabiliyormuyuz...
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.