Şimdi Ara

Lost Planet: Extreme Condition (ÇIKTI) (58. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.270
Cevap
0
Favori
51.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: erhandeep

Arkadaşlar bu oyunu bu gün alıcam fakat bişey öğrenmek istiyorum bu oyunu hamachi yada multi üzerinden camping modunda oynıyabiliyormuyuz...

Oyunda multiplayer desteği yok.
  • Level 3 teyim sayenizde
  • arkadaşlar level 3e geldim fakat çok büyük bi canavar var level başından hemen sonra geliyor. kocaman bir solucan. öldürmeye çalışıyorum beni ağzına alıp yiyor. o canavarı nasıl öldüreceğim bir fikri olan varmı acaba? En fazla canavarın yan tarafındaki büyük turuncu renkli deliklerinin birkaçını patlatıyorum gelip beni ham yapıo yardım edin noolurr
  • quote:

Orjinalden alıntı: akkinooo2

arkadaşlar level 3e geldim fakat çok büyük bi canavar var level başından hemen sonra geliyor. kocaman bir solucan. öldürmeye çalışıyorum beni ağzına alıp yiyor. o canavarı nasıl öldüreceğim bir fikri olan varmı acaba? En fazla canavarın yan tarafındaki büyük turuncu renkli deliklerinin birkaçını patlatıyorum gelip beni ham yapıo yardım edin noolurr

arkadasım dedıın canavar bırden karın içinden cıkan galıba . .onu oldurmıceksın kaçcaksın ondan. .
  • Bence bu oyun orantısız bir şekilde kasılıyor ve çok ciddi bir şekilde optimize edilmesi lazım. Ne yani 2*2900xt veya 2*8800gtx mi kullanacağız? Tamam benim sistem canavar değil ama ne sistemler yazılmış full+full açılmıyor :D Ben buna derim!
  • @faust13
    abi karın içinden çıkan canavardan kaçarak kurtuldum yarım için teşekkür ederim sağol abi

@darel-x
    abi imzamdaki sistemi kullanıyorum tüm ayarlar full+full+full herşey en son ayarda 1280X1024'te 65-70 fsp altına hiç düşmedim canavar gibi oynuyo bende. yalnız oyunu 1,4 versiyona yükselttim. gerçi ilk versiyonda da aynı performansı alıyordum
  • Evvetttt Sonunda bende bitirdim oyunu. Çok güzel ve eylenceli bi oyundur. En zor seviyede bitirdim oyunu. expertmi hard'mı neydi. Sadece Green eye ve final 11 level boss zorladı biraz o kadar. Buyrun size ss
  • kill.switch vardı bi aralar ona mı benzio bu acaba ?
  • arkadaslar bu oyunu almayı dusunuyorum ama biraz problemliymis gibi geldi... oyunun dvdsi aldıktan sonra yama falan yapmadan oynayamazmıyım..bir de acaba benim sistemde oyunu oynayabilirmiyim???
  • quote:

Orjinalden alıntı: zts

arkadaslar bu oyunu almayı dusunuyorum ama biraz problemliymis gibi geldi... oyunun dvdsi aldıktan sonra yama falan yapmadan oynayamazmıyım..bir de acaba benim sistemde oyunu oynayabilirmiyim???

Oynayabileceğini sanmıyorum nette demosu mevcut demoyu kur bi dene istersen
  • en düşük kalite ve çözünürlükle belki oynarsın. kasma çok yapar. ama oynarsın genede. ben imzamdaki sistemle 1,04 patch yaptım ve tamamen sorunsuz oyunu en zor seviyede bitirdim. çok güzel oyundu. kill switch'e benzer biraz.ama bu daha teknolojik bi oyun. robotlar makinalar silahlar vs.
  • arkadaslar, bu oyunu aldım, ve sistemde de her sey full en yuksek cozunurlukte 20fps civarı oynuyorum dx10'da (antialiasing de C16XQ diye birsey ilk kez bu oyunda gordum =)) yalnız ufak bir sorun var... mouse ve kalvyede 1sn'lik delay var, nette arastırdım biraz, baskalarında da var bu sorun ama kimse bir cozum soylememis... bu oyun icin bi yama da bulamadım fileplanet'te... once bilgisayar kasılıyor sandım (gerci 20fps de calısmasına ragmen 1 kez bile takıldıgını gormedim cok akıcı), ve ayarları bayagı dusurdum ama delay sorunu devam ediyor... grafikle ilgili degil sanırım... bunun bir cozumu var mı ?
  • Arkadaşlar abimin dün aldığı hp dv kaç olduğunu bilmediğim :D athlon 64 x2 1.80 ghz işlemci, geforce 8400gs ekran kartlı, 1024 mb ram li (2048 e yükseltmeyi düşünüyoruz) laptop da bu oyunu 640*480 sadece motion blur medium (High yaptığımda grafikler bozuluyuor), ışıklandırma low, bi de rendering trilinier gerisi en yüksek ayarlarda gayet akıcı bir biçimde oynayabiliyorum (hatırlayamadığım ayarlar olabilir. O yüzden o sistemle onları full yapamazsın demeyin lütfen). Eski dizüstünde yarım ekranda en düşük ayarda oynadığımdan oyunu bitirmeyeyim de zevki kaçmasın demiştim. Şimdi bitirmek istiyorum ama bir sorunum var. Save dosyalarım virüs istilası sonrası kaybolduğundan oyunu en baştan oynamak zorundayım. Ama normal mode da tekrar green eye a kadar gelmek de üşendiriyor beni. O yüzden rica etsem normal mode da green eye la savaşılan yere geldiğiniz save dosyası olanınız varsa bana yollayabilir mi. Eğer yollayabilecek olan(lar) varsa bana pm atsınlar e-mail imi yollarım. Şimdiden çok teşekkürler hepinize. İyi oyunlar.

Edit: Bir de şöyle bir sorunum var. Arkada msn açık oyuna girince eğer msn e biri girerse oyun masaüstüne dönüyor işte şu şu kullanıcı oturum açtı diyor. Sonra tekrar oyuna tıklayıp geri dönmek zorunda kalıyorum. Bunu çözmenin bir yolu yok mudur.

Şu anda 1.4 patch inin son bölümü de bitmek üzere. 30 fps ye biraz daha yaklaşırsa tam süper olacak. Hele bir de 800*600 de çalıştırabilirsem. Yeme de yanında yat.

Saygılar...Gökhan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Battousai:: -- 6 Ekim 2007; 10:39:28 >

• Ben bu oyunun çakmasını aldım ve kendisi İSPANYOLCA...

İngilizce yapmanın bir yolu var mı ? Acil yardım

Hallettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmirogluBilal -- 7 Ekim 2007; 1:51:07 >
  • 1 günlük oynama sonucu tekrar Green Eye dayım. Ve yine geçemiyorum bu alamet yaratığı. :D:D:D Ne illet birşey yahu. Yok mudur kolay bir yolu. Bir türlü yan taraflarını açıkta yakalayamıyorum. Yanına gireyim deyince de ya eziyor ya da buz bombaları fırlatıyor. Ama azmin sonu başarmaktır. Hadi hayırlısı

Saygılar...Gökhan...
  • boşluk tuşuna bastığında tekrar boşluk tuşuna bas kısa bir süre uçarsın.genellikle roketler daha etkili oluyor.Sürekli silahlarla green eyesin yeşil beneklerine vuracaksın.Gövdedeki yeşil benekler bittiğinden kafasında yeşil benekler oluşacklar.Onu vuracaksın.
  • Öldürüş şeklini biliyorum ama yaptığım bir hatadan dolayı öldüremiyormuşum. Yaratıktan düşen thermalleri almayınca erken boşalıyomuş t-eng ler. Şu anda Volcano Dome bölümündeyim. Biter tez vakitte böyle giderse.

Saygılar...Gökhan...
  • Çok zevkli oyun ya uzun zamandır bu kadar keyif almamıştım grafiklerde muhteşem son bölümdeyim bakalım bitircem :)
  • Yahu son boss çokmu zor yoksa ben taktiğimi bilmiyorum anlamadım gitti diger bütün boss ları rahatlıkla geçtim bu adamda zorlanıyorum...
  • oyun kaç bölüm?
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.