Şimdi Ara

Lost Planet: Extreme Condition (ÇIKTI) (64. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.270
Cevap
0
Favori
51.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dx9 ve Dx10 var ne anlama geliyor acaba?? oyun kurulduğunda oluşuyor.
  • Bişey soracam Lost Planet:Extreme Condition ile Lost Planet :Extreme Condition Colonies Edition aynı oyunmu Colonies sürümü daha sonra çıktı bildiğim kadarıyla sadece Colonies sürümünü alsak ilk oyunda içinde mevcutmu.
  • arkadaşlar 11. bölümde Doktor Isenbergdi sanırım robotla uçuyorum enerji hanesini sonuna kadar getirdim fakat sonunda yinede ölmedi başka yapmam gereken birşey varmı ortada dönen sarı ve kırmızı renkte patlatabilen bir şeyler var onlarla alakalımı yada ne yapmam gerekiyor. burda kaç vur filan denmiş ama dün akşam çok kez enerjisini sıfıra kadar indirdim ama öldüremedim enerjisi bittikten patlamadı belki bir vuruş daha lazımdır diye durmadan vurdum ama oda fayda etmedi en sonunda tabi ben yenildim yine belki 5-10 defa tekrarladım olmadı yardımcı olun başka bir şey dahamı yapmam lazım yani patlatılacak biryerler mi var? şimdiden teşkkürler
  • nasıl oyun güzel mi önerir misiniz ?
  • Arkadaslar bu oyunu aldim kurmaya calistim ama live access cod'u istiyor bunu nasil halledebilirim ???

Bilen varsa yardimedebilir mi ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: TrMhMt

Arkadaslar bu oyunu aldim kurmaya calistim ama live access cod'u istiyor bunu nasil halledebilirim ???

Bilen varsa yardimedebilir mi ???

Yokmu arkadaslar yardimedecek birisi ???
  • şu xbox arayüzlerinden bıktım.
    nasıl save ediyoruz beyler? tuş checkpoint falan hiç bişi olmadı,o kadar ilerledik,pc kilitlendi gitti o kadar uğraş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesapli28

Bişey soracam Lost Planet:Extreme Condition ile Lost Planet :Extreme Condition Colonies Edition aynı oyunmu Colonies sürümü daha sonra çıktı bildiğim kadarıyla sadece Colonies sürümünü alsak ilk oyunda içinde mevcutmu.

Lost Planet Extreme Condition Colonies Edition adlı oyun Lost Planet:Extreme Condition adlı oyunun bir nevi gold versiyonuymuş ... ek paketi filan değilmiş...tam sürüm oyunmuş... arkadaşların yazdığı gibi yeni eklemeler ve iyileştirmeler ile tekrardan piyasaya sürülmüş haliymiş... miş muş müş.... net aleminde yazdığına göre.... yani gönül rahatlığı ile ilgili yerlerden edinilip güle güle oynanabilir....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrking -- 13 Ekim 2009; 22:06:41 >

• ewt arkadaslar yeni sürümünü aldım full oyununun fakat oyunu oynayamıorum cunku mouse die bişi yok kontrollerden de yapamıorum eger biri bilen varsa sölesin oyunu oynayamıorum çünkü tuşlar karışık defulta bile kendimde yapamıorum::S
  • arkadaşlar bu lostplanette ölümsüzlük kodu nereye yazılıyo

yardımlarınızı bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.