2 gune kalmaz prision break inde oyununu yaparlar....
Alıntıları Göster
Ya hani vasatın biraz üstünde olsa milyonlar satıcak bu oyun biliyoruz hepimiz. Kesinlikle acele edilmiş, diyalog sistemi oturmadığından (ki çok övündüler bunla oyunda çok önemli olucağı belirtildi), tropikal bir adada koş, zıpla, tırmandan öteye gidemiyecek bir oyun bana göre. Fakat tek dikkatimi çeken şey oyunun; yapımcıların dizi bütünlüğünde önemli bir role sahip olacağını açıklaması. Lost öyle bir diziki işte 2 cevap verilecekse bile sıkıntıdan patlaya patlaya oynarız sonuna kadar. (Aha şimdiden milyon ettik)
quote:
Orijinalden alıntı: Noodfan
Ya hani vasatın biraz üstünde olsa milyonlar satıcak bu oyun biliyoruz hepimiz. Kesinlikle acele edilmiş, diyalog sistemi oturmadığından (ki çok övündüler bunla oyunda çok önemli olucağı belirtildi), tropikal bir adada koş, zıpla, tırmandan öteye gidemiyecek bir oyun bana göre. Fakat tek dikkatimi çeken şey oyunun; yapımcıların dizi bütünlüğünde önemli bir role sahip olacağını açıklaması. Lost öyle bir diziki işte 2 cevap verilecekse bile sıkıntıdan patlaya patlaya oynarız sonuna kadar. (Aha şimdiden milyon ettik)
Alıntıları Göster
LOST gibi bir şaheserin verdiğini , hiçbir oyun yapımcısı beceremez .
Çünkü dizi içinde Din ,Felsefe , Matematik , Fizik , vsvsvs birçok teknik konu işleniyor.
10 saatte mi verecek bunu bir oyun ? imkanı yok
Lost yapımcılarının yaptığı açıklamadan endüstriyelleşmişliğin basit bir örneği.
Onlar değil miydi diziyi böle böle uzatan ( amaç tamamen duygusal )
quote:
Orijinalden alıntı: knuckles_gs
;Keşke Avrupa yakasının da oyunu olsaydı
quote:
Orjinalden alıntı: knuckles_gs
aahah bugüne kadar DH de okuduğum en güzel mesaj.. süper.
quote:
Orijinalden alıntı: berhansoylu
quote:
Orjinalden alıntı: knuckles_gs
aahah bugüne kadar DH de okuduğum en güzel mesaj.. süper.
Alıntıları Göster
lost daha 1 bölüm bile izlemedim :))) nasıldır acaba hiç merakımı cezbetmiyor. bigün boş zamanım olursa izlemeyi planlıyorum. oyunu nası olur acaba
quote:
Orijinalden alıntı: SerhanUygur
lost daha 1 bölüm bile izlemedim :))) nasıldır acaba hiç merakımı cezbetmiyor. bigün boş zamanım olursa izlemeyi planlıyorum. oyunu nası olur acaba
kapak rezalet ötesi mi?lost izlemediğin için mi böyle diyorsun bilmiyorum ama lostun en ünlü ve en güzel posteri olduğu için bence kapak mükemmel olmuş.
kapak rezalet ötesi mi?lost izlemediğin için mi böyle diyorsun bilmiyorum ama lostun en ünlü ve en güzel posteri olduğu için bence kapak mükemmel olmuş.
Alıntıları Göster
Prison Break'in oyunu süper olurdu yahu.
quote:
Orijinalden alıntı: Sfred
Prison Break'in oyunu süper olurdu yahu.
Alıntıları Göster
diziler içinde oyuna en çok yatkın olanı bence heroes.
quote:
Orijinalden alıntı: canal
Alıntıları Göster
Onun oyunu var zaten ya Heroes of Mıght & Magic
quote:
Orijinalden alıntı: canal
Alıntıları Göster
çöp olacak bu oyun
quote:
Orijinalden alıntı: evo_4
çöp olacak bu oyun
Alıntıları Göster
Ya düşündüğümüzde milyonlarca $Dalır$ harcanan Kane & Lynch : Ölü adamın sandığı bile vasatı aşamayan bir oyundu bundan da en fazla Kane kadar bir performans beklemek gerek...
quote:
Orijinalden alıntı: shoeless joe
Ya düşündüğümüzde milyonlarca $Dalır$ harcanan Kane & Lynch : Ölü adamın sandığı bile vasatı aşamayan bir oyundu bundan da en fazla Kane kadar bir performans beklemek gerek...
Alıntıları Göster
Vİdeo oyunlarından esinlenerek yapılan film,dizi v.s güzel oluyoda;film ve dizilerden esinlenerek yapılan video oyunları bence çöp oluyo.Ama Heroes güzel olabilirdi belki