arkadaslar bu oyunu cok sevdik ve LAN'da devamli oynuyoruz...aramizda seven ve oynayanlar varsa taktik - strateji konusalim. mesela ben isengardla gondoru yenemedim...hemde gandalf'i 3 kere oldurmeme ragmen, eleman devamli rohirrimleri ve army of dead'i cagiriyo, benim balrog cok seyrek geliyo...
bir soru: army of dead icin nasil bir savunma yapilabilir, cunku gandalf balrogu oldurebiliyor!
[Deleted by Admins]
sorma yau bence de sahane bi oyun:
dedigim gibi isengard oynarkenrakip olan gondoru yenemedim. army of dead e ve gandalfa karsi bi taktigin varmi? bu arada bence gondor dengesiz bi sekilde en kuvvetli irk yapilmis 2. mordor 3. isengard sonuncu rohan diyorum ne dersin?
[Deleted by Admins]
yav süper süper manyak oyunda nası oynicaz landan beyler bukadar güzel oyu n olmaz yav
off cıktıından beri ömürümü yedi oyun... bence en güçlü sıralaması.... gondor/rohan/isengard/mordor armies of dead durdurulamıyo ne yazıkki aynı zamanda aslında gandalfı öldüürmesi hiç zor diil... ama ben hiç kötü taraf olmadım olmamda benim 4'e 4 oynadıımız için biz arklarlahavamı cakıyım... haftanın 7 günü millet cs oynuyo biz önce cs sora 4saat olmadı 7saat bfme 4arkadas kötüyü tutuyo 4'te iyiyi ve ben gondor olunca önüme kimse cıkamıyo taktiğim;(80command point olduundan 4'e 4 'te) 3bölük geliştirilmiş ranger-2bölükgondor knight geliştirilmiş... 1trebuchet/1 bölük gondor soldier(gene full gelişmiş) faramir-boromir-gandalf-pippin simdi sorcaksınız nası ollyo command point sayın 80'i geçiyo ranger:15*3=45 knight:20*2=40 soldier:10*1=10 trebuchet:5*1=5 soran olursa anlatırım
beyler lan dan bi türlü oynayamadık tam başlıyoz oynamaya birsinden birisi defeat oluyo ve oyun bitiyo ve hatta single playerida aynı biliyosanız bi yardım