Şimdi Ara

Lotr Bfme 2 Hakkında Tüm Bilmek İstedikleriniz ve Taktikler.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
21.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ağ Adı: YuzuklerinEfendisiFan.Net.Tc
    Şifre:yuzuklerinefendisifan
    Ağ Kurucusu:DjShArK

256 Kişilik Lord Of The Rings II Ağı
    Ağ Adı: ht.lotr2-256
    Şifre : 123

Ağ Adı : ht.lotr-256
    Şifre : 123

Lord Of The Rings:Battle For Middle Earth I-II Ağları

Ağ Adı : ht.lotr2
    Ağ Adı : ht.lotr2-1
    Ağ Adı : ht.lotr2-2
    Ağ Adı : ht.lotr2-3
    Ağ Adı : ht.lotr2-4
    Ağ Adı : ht.lotr2-5
    Ağ Adı : ht.lotr2-6

Ağ Adı : ht.lotr2-1.00
    Ağ Adı : ht.lotr2-1.01
    Ağ Adı : ht.lotr2-1.02
    Ağ Adı : ht.lotr2-1.03

Ağ Adı : ht.lotr
    Ağ Adı : ht.lotr-2
    Ağ Adı : ht.lotr-3
    Ağ Adı : ht.lotr-3

Yukardaki Ağların Hepsinin Şifresi 123’dür.Ağların Kurucusu MicRoChiP’dir.

Ağ Sahibi : masyzgt
    Ağ Adı : bfme1.033
    Şifresi : 123

Ağ Sahibi : kafkaskartali
    Ağ Adı : LOTRBFME1
    Şifresi : 1

Ağ Sahibi : koruyucu
    Ağ Adları : yüzük-1,yüzük-2,BFME-2A,witchbfme
    Şifreleri : 123

Ağ Sahibi : Contador
    Ağ Adı : Middle-earth-2

Ağ Sahibi : ufuk256

Ağ Adı : ufuk256

Ağ Sahibi : saron
    Ağ Adı : saron54
    Şifresi : 18s11c1983

Ağ Sahibi : Shahen
    Ağ Adları : Shahen,Shahen2
    Şifreleri : 1. tutku 2. 123

Ağ Sahibi : susu
    Ağ Adı : faramir1

Ağ Sahibi : Dark Lord Camesilla
    Ağ Adı : Dark_Lords_2
    Şifresi : 1456987dark223

Ağ Sahibi : SCooP
    Ağ Adı : SCooP_bfme1

Ağ Sahibi : Soko
    Ağ Adları : Oyna,oyna7,oyna8,devag2,devağ,oyna10,oyna11,oyna12 ,oyna13,oyna14,oyna15,oyna16,oyna17,oyna18,oyna19, oyna20,jackal84

Ağ Saibi : ArLeGi
    Ağ Adları : v1.06,v1.06(1),v1.06(2),Rowk

Ağ Sahibi : panzer90
    Ağ Adları : panzer90,panzer123
    Şifrelari : 123

Ağ Sahibi : KING06
    Ağ Adı : B-F-M-E-1
    Şifresi : 123456

Ağ Sahibi : heyooo_xxx
    Ağ Adı : heyooo_xxx

Ağ Sahibi : hasan_89
    Ağ Adı : ksk_37

Ağ Sahibi : angelo
    Ağ Adı : lotrbfme v1.03

Ağ Sahibi : BlackORwhite
    Ağ Adı : SON MOHİ�KAN

Ağ Sahibi : interesting
    Ağ Adı : lordoflords

Ağ Sahibi : thecos
    Ağ Adı : cosqun

Ağ Sahibi : cengvr
    Ağ Adı : cngvr

Ağ Sahibi : woodruff

Ağ Adları : woodruff,sergley

Ağ Sahibi : ALPYZGT

Ağ Adı : alpyzgt

Ağ Sahibi : is_mail
    Ağ Adı : bfme1.00

Ağ Sahibi : emrah_emrah
    Ağ Adı : middleearth2-cs1.5.1.6

Ağ Sahibi : Fly_King_Eagle
    Ağ Adı : Lord_Of_Rings_2
    Şifresi : 123321

• Arkadaşlar Hamachiden Oyunu oynarken size taktiklerimi sunacağım.
    Oyun stili rush iken ;

Goblin ırkını Aldıysanız. Örümcek binası kurun. Ardından spiderslarından basın 300 e çıkıyor. Direk en sağdan yada kıyından gönderip ana binanın arkasına geçin.Ana binaya yakın olmadığınız sürece tüm binalarına saldırın.yüzük skillerinden ilk olarak güçlendirmeyi alın.2 tane para binasını yıktıktan sonra lvlı artıyor ve ordunun başına siyah örümcek geliyor. Rakip peşinize ordu ttakarsa kaçın savaştırmayın. Siyah örümcek gelince bölüğün başına direk asker basma binasına gidin ve güçlendirme basın.asker binasını yıkar ve ekonomisi baya düşer sizde bu ara baya gelişin.goblin warriors.Farm rushlamak için idealdir.
    Poisoned Blades özelliği ile rakip piyadeyi zehirler. 3 taburu gloini bile alır. oyunun başında.zehir skilini kullanırsanız.
  • Eğer men çıktıysa yapacağınız ilk iş 2 tabur piyade çıkarıp gönder o sıra okçu yeri yapın daha sonra 2 tabu okçu yapın. kendinizi savunurken boramir çıkarın. Ordu için ve rush için çok önemli bir herodur.
    Arkadaşlar belki çoğu kişi biliyordur fakat bilmeyenler vardır diye söylüyorum.
    Boromir ve gondor asker, mızraklıları çok iş görüyor.
    Arkadaşlar tek yapmanız gereken şey 1 Boromir ve gondor soldiers gondor mızraklıları basmak. Bu rush içinde geçerlidir.
    Bunları yaptıktan sonra rakibin üzerien yolluyoruz baktık ki rakibin sayısı daha fazla öyle böyle değil o zaman boromirin borusunu kullanıyoruz. Bu şekilde zaten Rakip askerler korkup dalamıyor. Bu sırada arkadan mancınık varsa mancınık ya da askerlerinle farmlara rush vb eylemlerde bulunabilirsin.

SADECE SALDIRI

Rohirim Theoden Ve Eomer arkadaşlar.
    Theodeni lairlerde kasıyoruz Gc açıldığı zaman tamamdır Defans moduna alıyoruz.
    Eomeri kasmayın zaten o daldığınız zaman level atlar. Birde rohirime 50 damage armor veren skiller açıksa onları basın.
    Arkadan 3-4 mancınık ile olayı bitirirsiniz.

Arkadaşlar yardım olabildiysem ne mutlu yorumlarınızı bekliyorum.

• Farkettim ki forumda isengard stratejileri oldukça az.Bende kendi isengard stratejimi paylaşayım dedim.

1.Başlangıçta 2 işçi ile başlıyoruz.1 tanesi ile kışla 1 tanesi ile Lumber mill yapıyoruz.
    2.Kışladan 2 tabur uruk pikeman çıkarıyoruz.Ve düşmanın geleceği yere doğru yolluyoruz.
    3.2 işçiden 2 tanesi ile ev yapıyoruz.
    4.Evler bittikten sonra 2 tabur crossbow yapıyoruz ve pikemanların biraz arkasına yerleştiriyoruz.
    5.2 işçi ile yine etrafa ev kuruyoruz.
    6.2 tabur uruk warriors basıyoruz ani saldırılarda şehri savunsunlar diye.
    7.1 işçimiz ile siege works yapıyoruz.1 diğer işçimiz ile de ev yapıyoruz.
    8.Siege works u 3 level yapıyoruz.Ve 5 tane ballista yapıyoruz.
    9.Bir süre inşaatlara ara verip 6-7 tabur asker ve 5 ballista ile atağa çıkıyoruz.(Savunmada ki 4 tabur dahil.
    10.Bütün orduyu düşmanın Fortressine yönlendiriyoruz.Fortressin yaklaşık yarı canı inicek.
    11.Savaş esnasında 2 tabur crossbow 3 tabur uruk pikeman 2 tabur uruk warriors ve 5 ballista daha basın.
    12.Şehirde bıraktığımız 2 tabur adamı savunmada bırakın.Çıkan orduyu yine savaşa yollayın.
    13.Ardından aynı ordudan birdaha çıkarın ve oyun sizindir.

Not:Parayı 4000 den hesap ederek taktik yazdım.

• Thranduil uzun menzilden ölüm makinası ancak yakından ise çerez gibidir. Canının az olmasından dolayı sürekli vur kaç taktikleri uygulamalasınız.Thranduil'in en büyük avantajı görünmez olabilmesi ve 10 level'daki gücünün çok fazla vurması.Thranduil'i ben vur kaç ile kullanıyorum.
    Örneğin isengard ile yaptığım bir maçta rakibin 3 tane uruk-hai grubu uruk pit'in yanında duruyordu.Önce gidip tek tek uruk-hai leri indirmeye başladım.Rakip farkına vardığında hemen Thranduil'i geri çektim.Görünmez olunca uruklar geri döndü ve gene aynı şekilde askerleri temizlemeye başladım.Adam sürekli asker basıyordu.Thranduil'i bu taktik ile 7 lvl'a getirince 2 grup upgradeli Mirkwood archers getirdim.Bildiğiniz gibi Mirkwood archers'larında kamuflaj özelliği var. Ayrıca bir grupta mithlond'lardan bastım (upgradeli)Gidip bir kaç para evlerini kestikten sonra tüm bulunan uruk hai'leri temizledim.Adam'ın arkada biriktirdiği bir kaç grup warg raider ve sharku birden üzerime saldırdı..1 grup Mithlond'ları üzerine saldım.Fakat bütün warg'lar ölmeyince okçularıda devreye soktum.Zaten yarısı ölmüştü. Thranduil'in 7 lvl yeteneğini kullandım.Adı aklımda değil etrafında mavi ışık gibi birşey çıkıyor.Bütün wargları temizledim ve gelen Lurtz ve upgradeli iki grup crossbow'u da alt ettim.Thranduil 10 lv olmuştu. Hızla urk piti yıktım .Daha sonra arada gelen minik piyadeleride öldürdüm.

Sonuçta ne oldu? Rakibin gelişimini engelledik.

• Sizin ne gibi taktikleriniz var yada ne gibi strateji?
  • Verdiğiniz ağların çoğu offline ben daha çok bfme1 seviyorum. Favari ırkım Rohan bazen de Gondor u kullanıyorum çok ucuz askerleri var 150 coins ti galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemBabus -- 7 Ekim 2012; 17:23:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bfme 1 de taktik yapmak çok önemli değil. Ama 2 de full strateji mutlaka denemelisin.
  • haritalarda power points kullanılamayan yerler varmış bunlar neresi acaba
  • Biz arkadaşlarla LAN üzerinden oynuyoruz.Arkadaşın biri 1 satte 32 tane ana ev yapıyor mordorla. Bunu hilesiz yapması mümkün mü?Mümkükünse nasıl yapıyor.Harita mordor. 4 kişi oynuyoruz.
  • Arkadaşlar hamachi mi kaldı? Açın gameranger ' i 7 gün 24 saat her milletten oynayacak insan bulursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jon Snow Targaryen

Arkadaşlar hamachi mi kaldı? Açın gameranger ' i 7 gün 24 saat her milletten oynayacak insan bulursunuz.

+1
  • Bu taktiklerle hiçbişey olmaz.Oyunu az çok bilen biri üstte yazan taktiklerin hiçbirine yıkılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draqonn -- 1 Ocak 2013; 14:45:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrec.tin

Arkadaşlar Hamachiden Oyunu oynarken size taktiklerimi sunacağım.
    Oyun stili rush iken ;

Goblin ırkını Aldıysanız. Örümcek binası kurun. Ardından spiderslarından basın 300 e çıkıyor. Direk en sağdan yada kıyından gönderip ana binanın arkasına geçin.Ana binaya yakın olmadığınız sürece tüm binalarına saldırın.yüzük skillerinden ilk olarak güçlendirmeyi alın.2 tane para binasını yıktıktan sonra lvlı artıyor ve ordunun başına siyah örümcek geliyor. Rakip peşinize ordu ttakarsa kaçın savaştırmayın. Siyah örümcek gelince bölüğün başına direk asker basma binasına gidin ve güçlendirme basın.asker binasını yıkar ve ekonomisi baya düşer sizde bu ara baya gelişin.goblin warriors.Farm rushlamak için idealdir.
    Poisoned Blades özelliği ile rakip piyadeyi zehirler. 3 taburu gloini bile alır. oyunun başında.zehir skilini kullanırsanız.

Sen başta örümcek başlardan bende 1 grup mızraklı basarım 5pp lik skillerden gaz vermeyi falan alırım ne varsa o ırkda göz falan giderim senin örümcek binanı yıkarım başta 600 örümcek binasına vermiştin 300 de örümceklere verdin zaten 1k ile oynadıgımızı farzedersek paran kalmadı..?

• quote:

Farkettim ki forumda isengard stratejileri oldukça az.Bende kendi isengard stratejimi paylaşayım dedim.

1.Başlangıçta 2 işçi ile başlıyoruz.1 tanesi ile kışla 1 tanesi ile Lumber mill yapıyoruz.
    2.Kışladan 2 tabur uruk pikeman çıkarıyoruz.Ve düşmanın geleceği yere doğru yolluyoruz.
    3.2 işçiden 2 tanesi ile ev yapıyoruz.
    4.Evler bittikten sonra 2 tabur crossbow yapıyoruz ve pikemanların biraz arkasına yerleştiriyoruz.
    5.2 işçi ile yine etrafa ev kuruyoruz.
    6.2 tabur uruk warriors basıyoruz ani saldırılarda şehri savunsunlar diye.
    7.1 işçimiz ile siege works yapıyoruz.1 diğer işçimiz ile de ev yapıyoruz.
    8.Siege works u 3 level yapıyoruz.Ve 5 tane ballista yapıyoruz.
    9.Bir süre inşaatlara ara verip 6-7 tabur asker ve 5 ballista ile atağa çıkıyoruz.(Savunmada ki 4 tabur dahil.
    10.Bütün orduyu düşmanın Fortressine yönlendiriyoruz.Fortressin yaklaşık yarı canı inicek.
    11.Savaş esnasında 2 tabur crossbow 3 tabur uruk pikeman 2 tabur uruk warriors ve 5 ballista daha basın.
    12.Şehirde bıraktığımız 2 tabur adamı savunmada bırakın.Çıkan orduyu yine savaşa yollayın.
    13.Ardından aynı ordudan birdaha çıkarın ve oyun sizindir.

Not:Parayı 4000 den hesap ederek taktik yazdım.

Para 4000 olarak genelde oynanmaz 1k ile oynanır ancak 4000 ile oynayacaksanda ilk olarak kalenin yanına yani ok atabileceği yerlere 2 farm atarsın lurtz basarsın o sırada 2.5k civarı paran kalır 2 kışla yaparsın(senin tabirin ile) bunlarda 700 tutuyor hala 1.900 civarı paran var bunlarlada aralıksız uruk hai(kılıçlı) basıp lurtzla birlikte saldırıyoruz oyun ortalama 10dk içinde biter senin taktiğinle 1 saatten fazla sürer bu süre zarfında istesende istemesende karşındakide gelişmiş olur.

• quote:

Eğer men çıktıysa yapacağınız ilk iş 2 tabur piyade çıkarıp gönder o sıra okçu yeri yapın daha sonra 2 tabu okçu yapın. kendinizi savunurken boramir çıkarın. Ordu için ve rush için çok önemli bir herodur.
    Arkadaşlar belki çoğu kişi biliyordur fakat bilmeyenler vardır diye söylüyorum.
    Boromir ve gondor asker, mızraklıları çok iş görüyor.
    Arkadaşlar tek yapmanız gereken şey 1 Boromir ve gondor soldiers gondor mızraklıları basmak. Bu rush içinde geçerlidir.
    Bunları yaptıktan sonra rakibin üzerien yolluyoruz baktık ki rakibin sayısı daha fazla öyle böyle değil o zaman boromirin borusunu kullanıyoruz. Bu şekilde zaten Rakip askerler korkup dalamıyor. Bu sırada arkadan mancınık varsa mancınık ya da askerlerinle farmlara rush vb eylemlerde bulunabilirsin.

SADECE SALDIRI

Rohirim Theoden Ve Eomer arkadaşlar.
    Theodeni lairlerde kasıyoruz Gc açıldığı zaman tamamdır Defans moduna alıyoruz.
    Eomeri kasmayın zaten o daldığınız zaman level atlar. Birde rohirime 50 damage armor veren skiller açıksa onları basın.
    Arkadan 3-4 mancınık ile olayı bitirirsiniz.

Arkadaşlar yardım olabildiysem ne mutlu yorumlarınızı bekliyorum.

Bu dediğin şekildede 1k ile başlarsan yapamazsın eğer 4k ile başlayacaksan 3k ile aragorn basarsın 2 farm atarsın 400 paran kalır 1 kışla yaparsın ordan sürekli kılıçlı basarsın 5pp lik skillerdende %50 armor veren(çim-ağaç) land skilini alıp saldırırsın men en hızlı kılıçlı çıkaran ırkların başında gelir 2-3 dk içinde karşındakinin pek birşeyi kalmaz gene çok uzatmışsın.

• quote:

Thranduil uzun menzilden ölüm makinası ancak yakından ise çerez gibidir. Canının az olmasından dolayı sürekli vur kaç taktikleri uygulamalasınız.Thranduil'in en büyük avantajı görünmez olabilmesi ve 10 level'daki gücünün çok fazla vurması.Thranduil'i ben vur kaç ile kullanıyorum.
    Örneğin isengard ile yaptığım bir maçta rakibin 3 tane uruk-hai grubu uruk pit'in yanında duruyordu.Önce gidip tek tek uruk-hai leri indirmeye başladım.Rakip farkına vardığında hemen Thranduil'i geri çektim.Görünmez olunca uruklar geri döndü ve gene aynı şekilde askerleri temizlemeye başladım.Adam sürekli asker basıyordu.Thranduil'i bu taktik ile 7 lvl'a getirince 2 grup upgradeli Mirkwood archers getirdim.Bildiğiniz gibi Mirkwood archers'larında kamuflaj özelliği var. Ayrıca bir grupta mithlond'lardan bastım (upgradeli)Gidip bir kaç para evlerini kestikten sonra tüm bulunan uruk hai'leri temizledim.Adam'ın arkada biriktirdiği bir kaç grup warg raider ve sharku birden üzerime saldırdı..1 grup Mithlond'ları üzerine saldım.Fakat bütün warg'lar ölmeyince okçularıda devreye soktum.Zaten yarısı ölmüştü. Thranduil'in 7 lvl yeteneğini kullandım.Adı aklımda değil etrafında mavi ışık gibi birşey çıkıyor.Bütün wargları temizledim ve gelen Lurtz ve upgradeli iki grup crossbow'u da alt ettim.Thranduil 10 lv olmuştu. Hızla urk piti yıktım .Daha sonra arada gelen minik piyadeleride öldürdüm.

Thranduil basmak tam bir israf sen vurkaç diyorsunda herif sana saldırınca kaçıcak biryer kalmıyor.? Senin oynadıgın arkadaş biraz acemiymiş anlaşılan Lurtzun 4 lvl skiliyle Thranduil u kitleyim 2 lvl skilini açıp 3-4 vuruşta kesebilirdi veya sende 3k ya Thranduil basana kadar herifde saruman bassın senin Thranduil un 10 lvl olmasına kimse izin vermez zaten kısa sürede olmaz hadi oldu diyelim onunda sarumanı 10 lvl olsun o zaman Sarumanın 7 lvl skiliyle bütün askerlerini çalıp saniyeler içinden Thranduil unu keser oda olmadı 10 lvl skilini yapar ki bu heronun canının yarısını götürecektir belkide daha fazla götürür senin askerleri çalmasa bile 1 lvl skili + 3 lvl skili ile 10 sn içinde sende asker falan bırakmaz bu dediklerim saruman için geçerli tabi oyunun başında uruk hai rushla oyunu bitirmeli normalde.

• bu oyunda taktik mi var yaw en son 2 yıl önce falan oynamıştım 1v4 brutalı yarattığım bi elf herosu 2 grup okçuyla tutyodum hatta bi brutalı sadece bi heroyla yok etmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koşulsuz_Uyarıcı

bu oyunda taktik mi var yaw en son 2 yıl önce falan oynamıştım 1v4 brutalı yarattığım bi elf herosu 2 grup okçuyla tutyodum hatta bi brutalı sadece bi heroyla yok etmiştim

1.si Create Hero(Yarattıgın hero) online oyunlarda kullanılmaz %90 2.si normal insanlar brutala benzemiyor bende 7 brutal yıkıyorum ama birisi geliyor 15 dk da beni yıkıyor yani brutal yıkmak/tutmak basit şeyler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Thranduil uzun menzilden ölüm makinası ancak yakından ise çerez gibidir. Canının az olmasından dolayı sürekli vur kaç taktikleri uygulamalasınız.Thranduil'in en büyük avantajı görünmez olabilmesi ve 10 level'daki gücünün çok fazla vurması.Thranduil'i ben vur kaç ile kullanıyorum.

Senin bu taktiği dün elemanın teki bana uyguladı.Harita onun için çok uygundu.Ağaçların arasına gizleyip sürekli zarar veriyordu bana.Sonunda onu yendim ama çok zarar verdi bana.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.