Şimdi Ara

lotto

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lotto diye bişey varmış oyunda içinden chitin filan çıkıo nerde bulabirim ondan

• o 3-4 ay falan önceydi artık kalktı çıkmıyo onlarda eskiden kalma hemen hemen tüm yaratıklardan çıkıyodu
  • Nasıl çıkarılacağını okudum lvl iniz den yüksek lvl de canavar kesin denio ama neler kestik loto moto yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakuza11

lotto diye bişey varmış oyunda içinden chitin filan çıkıo nerde bulabirim ondan

BİLMİYORUM NERDE
  • quote:

Orjinalden alıntı: megemen02

o 3-4 ay falan önceydi artık kalktı çıkmıyo onlarda eskiden kalma hemen hemen tüm yaratıklardan çıkıyodu

ama elinde warsa hala kırdırabilirsin
  • gel ben sana tanesi 500k dan satayım artık içinden ne çıkar chitininmi, shell mi sen neye inaniosan senn olsun
  • lottolar kalktı karkadaşım. Lotto ilk çıktıgında kimse ne yapılaagını bilmiyordu herkez yakıyordu sonradan ögrenildi lottoların kırdırılacagı tabi bekle bekle nereye kadar kimsenin umudu kalmamışken yılbaşında çıkan pachle lottolar kırdırılmaya başlandı ve abyss görevi gördü. Artık lotto çıkmıyor yani.
  • Zamanında heryerden cıkıodu yaramıo dia atıodk
  • abi bi ara 1200küsür yaktıımı hatırlıom
    keşke yakmasaydım kesin bi shard raptor ib fln çıkardı
  • AGA BEN DE 600 YAKIN LOTTO VARDI HEPSİNİ ÇÖPE ATIM YAW KİMSE BİLMİYORDİKİ NE İŞE YARADINE

• bende 6 tane lotto var ilk açtığım karakterde var mış onu bırakıp yeni açtığım için yeni farkettim içinden güzel şeyler çıkıyor
  • isityene verebilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.