lotto diye bişey varmış oyunda içinden chitin filan çıkıo nerde bulabirim ondan
o 3-4 ay falan önceydi artık kalktı çıkmıyo onlarda eskiden kalma hemen hemen tüm yaratıklardan çıkıyodu
Nasıl çıkarılacağını okudum lvl iniz den yüksek lvl de canavar kesin denio ama neler kestik loto moto yok.
quote:
Orjinalden alıntı: yakuza11
lotto diye bişey varmış oyunda içinden chitin filan çıkıo nerde bulabirim ondan
BİLMİYORUM NERDE
quote:
Orjinalden alıntı: megemen02
o 3-4 ay falan önceydi artık kalktı çıkmıyo onlarda eskiden kalma hemen hemen tüm yaratıklardan çıkıyodu
ama elinde warsa hala kırdırabilirsin
gel ben sana tanesi 500k dan satayım artık içinden ne çıkar chitininmi, shell mi sen neye inaniosan senn olsun
lottolar kalktı karkadaşım. Lotto ilk çıktıgında kimse ne yapılaagını bilmiyordu herkez yakıyordu sonradan ögrenildi lottoların kırdırılacagı tabi bekle bekle nereye kadar kimsenin umudu kalmamışken yılbaşında çıkan pachle lottolar kırdırılmaya başlandı ve abyss görevi gördü. Artık lotto çıkmıyor yani.
Zamanında heryerden cıkıodu yaramıo dia atıodk
abi bi ara 1200küsür yaktıımı hatırlıom keşke yakmasaydım kesin bi shard raptor ib fln çıkardı
AGA BEN DE 600 YAKIN LOTTO VARDI HEPSİNİ ÇÖPE ATIM YAW KİMSE BİLMİYORDİKİ NE İŞE YARADINE
bende 6 tane lotto var ilk açtığım karakterde var mış onu bırakıp yeni açtığım için yeni farkettim içinden güzel şeyler çıkıyor
isityene verebilirim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme