Bildirim
Adidas + Puma giyenler?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben olacağını sanmıyorum bence en az 43 alman gerek. -
nike 43 puma 43 aynıquote:
Orijinalden alıntı: Quattro
Ben olacağını sanmıyorum bence en az 43 alman gerek. -
pumayla kangalı çifleştirsek nolur merak ediyorumquote:
Orijinalden alıntı: fifa_05
nike 43 puma 43 aynı
Alıntıları Göster -
Adidas stan smith ve puma match var bende ikiside aynı numara olmasına rağmen puma'nın kalıbı daha büyük.quote:
Orijinalden alıntı: fifa_05
nike 43 puma 43 aynı
Alıntıları Göster
Ama mantıklı bir kıyaslama olmayabilir senin adına zira ayakkabının modeline görede değişiklik gösterebilir kalıp. -
adidas dar kalıptır. diğer ayakkabılarda 42-42,5 giyiyorum genelde ve alıcağım ürünün 43 no su yok, olmazsa iade şansım var ama emin olmak istiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: LiveForSpeed
pumayla kangalı çifleştirsek nolur merak ediyorum
Alıntıları Göster
ayakkabı şu:
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kulspruta
Adidas stan smith ve puma match var bende ikiside aynı numara olmasına rağmen puma'nın kalıbı daha büyük.
Ama mantıklı bir kıyaslama olmayabilir senin adına zira ayakkabının modeline görede değişiklik gösterebilir kalıp.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Kulspruta
Adidas stan smith ve puma match var bende ikiside aynı numara olmasına rağmen puma'nın kalıbı daha büyük.
Ama mantıklı bir kıyaslama olmayabilir senin adına zira ayakkabının modeline görede değişiklik gösterebilir kalıp.
bende bundan bahsediyordum. ayakkabı skate ayakkabısı puma match la aynı kalıp sayılır.
-
up.quote:
Orijinalden alıntı: Majorümsü Minörquote:
Orjinalden alıntı: Kulspruta
bende bundan bahsediyordum. ayakkabı skate ayakkabısı puma match la aynı kalıp sayılır.
Alıntıları Göster
her 2sinden de giyen başka yokmu koca dh'de
-
abim 5 yıldır spor ayakkabı dükkanı var adidas nike puma ve lotta satıyor sordum düğkkandayım şuan pumanın kalıbı adidas ve nikeye göre daha küçüktür dedi yani uyar hocam alquote:
Orijinalden alıntı: Majorümsü Minör
up.
her 2sinden de giyen başka yokmu koca dh'de
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Mirana Killswitch
abim 5 yıldır spor ayakkabı dükkanı var adidas nike puma ve lotta satıyor sordum düğkkandayım şuan pumanın kalıbı adidas ve nikeye göre daha küçüktür dedi yani uyar hocam al
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Tw!st of F@int
abim 5 yıldır spor ayakkabı dükkanı var adidas nike puma ve lotta satıyor sordum düğkkandayım şuan pumanın kalıbı adidas ve nikeye göre daha küçüktür dedi yani uyar hocam al
Teşekkürler
Resimde gösterdiğim ayakkabı sizde var mı?
-
internetten ayakkabı almanı tavsiye etmem, bence gidip bir magazadan deneyerek al...quote:
Orijinalden alıntı: Mirana Killswitch
Alıntıları Göster -
quote:
Teşekkürler
Alıntıları Göster
var hocam ama bu rengi yok beyazı ve mavisi var eccoyu dinle bana kalırsa yinede bir mazadan al bulabilirsin diye düşünüyorum ama olur büyük ihtimal pumaların kalıpları küçükmüşquote:
Orjinalden alıntı: !XiR
quote:
Teşekkürler
-
quote:
Orijinalden alıntı: Majorümsü Minör
adidas dar kalıptır. diğer ayakkabılarda 42-42,5 giyiyorum genelde ve alıcağım ürünün 43 no su yok, olmazsa iade şansım var ama emin olmak istiyorum.
ayakkabı şu:
Alıntıları Gösterquote:
adidas dar kalıptır. diğer ayakkabılarda 42-42,5 giyiyorum genelde ve alıcağım ürünün 43 no su yok, olmazsa iade şansım var ama emin olmak istiyorum.
ayakkabı şu:
hocam modelinin adı nedir ?
-
beyler geçende beyaz renkte, bağcıkları ve ayakkabının içi yeşil bide ayakkabının kenarında yeşil parlak bi bölüm olan bi ayakkabı aldım pumadan.. süper ötesi bişey.. fıstık yeşili flnn.. süper bi ayakkabı.. int.de bi bakın beyenirsiniz eminim..quote:
Orijinalden alıntı: kayakiquote:
ayakkabı şu:
hocam modelinin adı nedir ?
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MedyaCanavarı -- 1 Temmuz 2009; 15:18:24 >
-
Fazla onu bilemicem ama ben en son bir nayk bir puma aldım 43 ikiside, adidas sevmiyorum tiplerini.quote:
Orijinalden alıntı: MedyaCanavarı
beyler geçende beyaz renkte, bağcıkları ve ayakkabının içi yeşil bide ayakkabının kenarında yeşil parlak bi bölüm olan bi ayakkabı aldım pumadan.. süper ötesi bişey.. fıstık yeşili flnn.. süper bi ayakkabı.. int.de bi bakın beyenirsiniz eminim..
Alıntıları Göster -
bendede bi tane Puma Basket var 43 numara .. bide Adidas Cup var 43,5 numara .. olabilir yani iade etme şansın varsa bi dene istersen.quote:
Orijinalden alıntı: MedyaCanavarı
beyler geçende beyaz renkte, bağcıkları ve ayakkabının içi yeşil bide ayakkabının kenarında yeşil parlak bi bölüm olan bi ayakkabı aldım pumadan.. süper ötesi bişey.. fıstık yeşili flnn.. süper bi ayakkabı.. int.de bi bakın beyenirsiniz eminim..
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: O.Bora
bendede bi tane Puma Basket var 43 numara .. bide Adidas Cup var 43,5 numara .. olabilir yani iade etme şansın varsa bi dene istersen.
Alıntıları Gösterquote:
var hocam ama bu rengi yok beyazı ve mavisi var eccoyu dinle bana kalırsa yinede bir mazadan al bulabilirsin diye düşünüyorum ama olur büyük ihtimal pumaların kalıpları küçükmüşquote:
quote:
Teşekkürler
hocam şu modellerden var mı siz de?
varsa gelip alabilirim sizin dükkandan. Hem denemişte olurum. mağazanız nerde acaba?
@kayaki
Modeli Puma S NM hocam
edit: ekleme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majorümsü Minör -- 1 Temmuz 2009; 15:30:21 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: LiveForSpeed
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: LiveForSpeed
Biri kedigillerden biri köpekgillerden.Çiftleşselerde enik çıkmaz.
-
quote:
quote:
Teşekkürler
varsa gelip alabilirim sizin dükkandan. Hem denemişte olurum. mağazanız nerde acaba?
@kayaki
Modeli Puma S NM hocam
Alıntıları Gösterquote:
quote:
quote:
Teşekkürler
@kayaki
Modeli Puma S NM hocam
hocam bir sürü ayakkabı var bilmiyorum bu varmı yokmu genelde nike ve pumna var ama görmedim bunu yok heralde
istanbul / tuzla onur spor
-
Sakın alma olmaz ben 42.5 adidas giyiyodum 44 nike vardı adam dedi bunu alsın nike ve pumada kalıplar daha dar fln dediquote:
Orijinalden alıntı: Mirana Killswitchquote:
quote:
quote:
Teşekkürler
@kayaki
Modeli Puma S NM hocam
hocam bir sürü ayakkabı var bilmiyorum bu varmı yokmu genelde nike ve pumna var ama görmedim bunu yok heralde
istanbul / tuzla onur spor
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- en iyi kakaolu fındık kreması
- kola zero kilo aldırır mı
- 1 litre süt kaç kg
- en kolay 4 yıllık açıköğretim bölümleri
- sigara içtikten sonra halsizlik nedenleri
- telegram indirim kanalları
- 5g nedir zararları
- exxen de neler var
- dünyanın en büyük vinci
- google çizim yap
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X