Şimdi Ara

Lotto Kaban\Mont 29.90+Kargo[Mağduriyet Bazı Arkadaşlarımızda Sürüyor] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
7
Favori
6.647
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

Kargoya verilmiş ama kesin büyük gelecek, large gönderin vs deseydim keşke :(

Selam,
    Siz XL mi almıştınız? Bana temin edilemiyor denildi iptal edeceğim dedi bu muymuş yani 2 hafta bekledik :)
  • XL alanlar maillerini kontrol etsin temin edilemedi mail geldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • baybayankara B kullanıcısına yanıt
    Xl almıştım, son xl bana gönderildi sanırım :( ama mesajları okuyunca büyük geleceği belli, fotoları da î kadar kalite durmuyor, gelsin çok büyükse aldığım fiyata satarım burda yine. Maksat birisinin işine yarasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Hocam XL aldık temin edilemiyor dendi iş mi bu

• valla bende L almıştım geldi.83 kg, 1,77 boy L beden çuval gibi geldi.M bile büyük olur ancak S kurtarır.
    Barçını aradım değişim için göndersem yaparmısınız dedim, stok kontrolü yaptı ve ellerinde bu ürünün tüm bedenlerinin tükendiğini, ancak iade yapabileceklerini söylediler, bize terzi yolu gözüktü terzide güzelce daraltıp giyeriz artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harabesin -- 5 Mayıs 2015; 18:39:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightfrostt

Beyler ben bu ürünü M olarak hatırladığım kadarı ile ocak - şubat gibi mağazada denemiştim.

Boy 1.78 - Kilo 80. O gün için biraz bol gibi gelmişti. Alacak olanlara fikir vermesi açısından söylüyorum.

Ben S beden aldım. Olmaz ise hediye ederim eşe, dosta.

Edit: Fikir vermek için yazdığımı tekrar edeyim. Sipariş olurda iptal olmaz, ürün de üzerinize olmaz ise bana gelmeyin

Ürünün bedeni ile ilgili ilk mesajimda kendi boy ve kilo bilgilerimi vererek, aldığım bedeni de yazmıştım. Alacak arkadaslar dikkat edip alsaydı, bu tip sorun ile karşılaşmazlar idi.

Benim siparisimde onaylanip, Kargoya verilmiş 2 hafta uğraşın sonunda.

İns ürün de sağlam gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightfrostt -- 5 Mayıs 2015; 19:14:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Xl aldım reddedilmiş

•  Lotto Kaban\Mont 29.90+Kargo[Mağduriyet Bazı Arkadaşlarımızda Sürüyor]

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünü gelmeyen arkadaşlar gerekli başvuruları yapabilir, ya da bur hediye tarzı birşey de isteyebilir siz bilirsiniz

• Şikayet sitelerinde bu tür başlıklar var. Adamların verdikleri cevaplara bakılırsa umurlarında değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Çaylı Şeker

Ürünü gelmeyen arkadaşlar gerekli başvuruları yapabilir, ya da bur hediye tarzı birşey de isteyebilir siz bilirsiniz

Benimki de reddedilmiş. Nasıl bir şey yapalım arkadaşlar

• Benimki de reddedilmiş.
  • Xl reddedilmiş benimde

• Arkadaşlar siparişi reddedilen kişiler için birlik olmamız lazım.

Bir kısmına siparişleri gönderildi bu güzel haber ama bir kısmımızın da siparişleri REDDEDİLDİ.

Anlaşılan bu sayede oluşacak tepkiyi azaltırız diye düşündüler.

Şimdi bize düşen birlik ve beraberliğimizi korumamız.

1 kişi bile siparişi almasa Siparişi teslim alanlar dahil herkes destek olmalı ve şikayetvardaki tepkilerimizi korumalı / yeniden şikayet yazmalıyız.
  • Şimdi Barçın ile görüştüm.

100'e yakın müşteri sipariş vermiş ve 70 civarındaki müşteriye ürünlerini teslim etmişler.

Kalan 20-30 kişiyi ise reddettik diyorlar.

İlk 70 kişiye siparişlerindeki adet kaç taneyse o kadar gönderdik diyorlar. Yani 2 tane ürün alana 2, 3 tane ürün alana 3 tane ürün gönderdik.

Kalan 20-30 kişiye ise stok kalmadığı için göndermedik Ve GÖNDERMEYECEĞİZ diyorlar.

Biz suçlu değiliz suçlu N11'dir. Onları arayın diyor.

N11 biz suçlu değliz suçlu Barçın'dır diyor.

Dolayısıyla suçlu olan arada kalan biz müşterileriz. Paramızla sipariş verip 11 gün bekletilip 11 gün sonunda siparişlerimiz reddedilen müşteriler.

Ayrıca konu başlığından "Zafer" ifadesini lütfen kaldıralım. Çünkü zafer kazanılmadı. N11 - Barçın spor tepkileri azaltmak için kısmi gönderim yaptı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme_007 -- 6 Mayıs 2015; 15:28:36 >

• Bunlarin yaptigi ise tukureyim. Neyse yaz geldigi icin uzulmedim. :)

Yine yakalariz firsat sıkmayin caninizi arkadaslar.

• Az önce geldi kargom.1.83 boy 82 kiloyum çok hafif bol oldu ama gayet kaliteli.10 lüra tictocla ve sallamatikle 22.80 e geldi ihtiyacım vardı çok iyi oldu.Haber veren arkadaşa tşk ederim.

• Benim de xl reddedilmis.Tedarik edemeyecekse,stoklarinds yoksa o kadar satmasaymis.En azindan bir guzellik yapsaydi,11 gun paramiz arada kaldi,yine rezil olduk.Lanet gelsin boyle firmalara,sayilari zibille

• başka model istediniz mi ? barçınd lottonun fena olmayan modelleri var, ben bile xl geldiğinde olmazsa başka modelle değişim için konuşsam mı diyorum.
  • Mont geldi, ama kaçıranlar hiç üzülmesin. malzemesi vs pazar malından hallice. 183 - 108 kiloyum kolları kavuşturayım derken göğüs bölgesinden sıkıyor, boğumlar iğrenç duruyor, bildiğin mişlen'in maskotu gibi oldum. Daha zayıf bir arkadaş giydi, onda da paraşüt gibi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 7 Mayıs 2015; 16:42:01 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.