Şimdi Ara

LOUNGE HİZMETLERİ ANA KONU (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.508
Cevap
191
Favori
195.404
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saw icin ucreti karsiligi lounge kodu verebilecek olan var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wings zaten bitiyordu bu saaten sonra ölüdür kendileri tez zamanda kapatayım.
  • persembe izmir ankara ucusum var.vodafone red kodu verebilecek olan var mi? makul bi odeme yaparim.pm lutfen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar "priotiry pass" hakkında bilgi sahibi olan arkadaş varsa pm atablir mi?
  • Paraf Comfort lounge kullandım iki hafta önce.Açıkcası ilk lounge deneyimimdi ancak pek memnun kalmadım.Masaj koltuklarını kaldırmışlar,kahvaltılık dışında bir seçenek yoktu ve kalabalıktı.İçki içmeyenleri pek tatmin edeceğini düşünmüyorum ki bunları bedava değil de para vererek girilir mi diye düşündüğüm için söylüyorum..Bedava olduğu için sıkıntı yok..

• sametbaggio kullanıcısına yanıt
    Süper bir konu olmuş
    Elinize sağlık

• saw daki longue güzel mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: maliyeci18

Süper bir konu olmuş
    Elinize sağlık

saol hocam teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamerin

Paraf Comfort lounge kullandım iki hafta önce.Açıkcası ilk lounge deneyimimdi ancak pek memnun kalmadım.Masaj koltuklarını kaldırmışlar,kahvaltılık dışında bir seçenek yoktu ve kalabalıktı.İçki içmeyenleri pek tatmin edeceğini düşünmüyorum ki bunları bedava değil de para vererek girilir mi diye düşündüğüm için söylüyorum..Bedava olduğu için sıkıntı yok..

Ankara iç hatlardaki lounge mu kullandınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TatarSüvari

quote:

Orijinalden alıntı: tamerin

Paraf Comfort lounge kullandım iki hafta önce.Açıkcası ilk lounge deneyimimdi ancak pek memnun kalmadım.Masaj koltuklarını kaldırmışlar,kahvaltılık dışında bir seçenek yoktu ve kalabalıktı.İçki içmeyenleri pek tatmin edeceğini düşünmüyorum ki bunları bedava değil de para vererek girilir mi diye düşündüğüm için söylüyorum..Bedava olduğu için sıkıntı yok..

Ankara iç hatlardaki lounge mu kullandınız?

Atatürk Hava Limanı..Ayrıca masaj koltukları nerede dedim,siteden kaldırmayı unutmuşuz deyip hemen sildirdiler siteden,artık yazmıyor :) yani benim anladığom amaç bu loungeleri bedava yaparak bir alışkanlık yaratmaktı ve bu yaratıldı.Ama getiri götürüyü karşılamamaya başladı.Onlar da masrafları kısmakla, belli bir bedel yada zorlu kart koşulları koyarak kaliteyi aynı tutma arasında bocalıyorlar..Yakında herşey belli olur..

• Esenboğa iç hatların sitesinde lounge da parafly yazmıyor, anlaşması devam ediyor mu diye merak ettim bende...
  • 1 Ağustos 2015’ten itibaren İstanbul Atatürk ve Sabiha Gökçen Havaalanları İç ve Dış Hatlar’da yer alan Wings Lounge hizmetimizin sona ereceğini belirtmek isteriz.

Offf tam da 1 Ağustosta Gaziantep uçuşum vardı, çok kötü oldu :(
    Sabiha Gökçen'deki loungleların fiyatları ne kadar ki?
    Hangi kartlara indirimli, bilen var mı?
  • Arkadaşlar, sabah 6.00 KLM Amsterdam uçağı için gece 23:30'da Atatürk havalimanında olacağım. Uçağı Maximiles Lounge'da beklemek istiyorum ama bavulları bırakıp biniş kartı almadan Dış hatlara giriş yapmanın bir yolu var mı? Sabah 6 uçağı için KLM kontuarları en erken 4:00'da açılır diye düşünüyorum. Bavulları emanete bıraksak e-ticket'la güvenlikten geçebilir miyiz?
  • sabiha gökçen primeclass lounge geçerli kartlar.

priotry pass
    ingbank
    teb
    vakıfbank

16 ve 21 haziran sabihagökçen aktarmalı uçuşlarımız vardı. Teb yıldız kart ile eşim ve çocuğumla ücretsiz kullandık.
  • vodafone red olayı hala geçiyor mu?
  • can33tokat C kullanıcısına yanıt
    Sn cantokat, teb yıldız kartla uçak bileti alma oranları hakkında bilgi verebilirmisiniz?
  • TatarSüvari kullanıcısına yanıt
    uçak için en idaal kart vakıf milplus platinum. Ben teb yıldızı sadece lounge için aldım. Teb de uçuş olayı hikaye ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: can33tokat

uçak için en idaal kart vakıf milplus platinum. Ben teb yıldızı sadece lounge için aldım. Teb de uçuş olayı hikaye ...

Uçak için parafly 4 kat oran verirken,vakıf milplus nasıl en iyisi oluyor, bilmediğimiz bir durum varsa bizi aydınlatabilirsen sevinirim..
  • vakıfbank world ün bütün kampanyalarına katılıyor, yani puan kazanmak çok kolay, platin kart ile 600 tl puan avans kullanabilirsin. Parafly katsayı olarak 4 kat ama puan kazanmak çok zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can33tokat

vakıfbank world ün bütün kampanyalarına katılıyor, yani puan kazanmak çok kolay, platin kart ile 600 tl puan avans kullanabilirsin. Parafly katsayı olarak 4 kat ama puan kazanmak çok zor.

Adios'un kampanya döneminde 4 katı rahat buluyor.Ayrıca Vakıf World'ler bazı kampanyalara katılmıyor.Parafly ile puan kazanmak son 1-2 aydır zorlaştı öncesinde çok iyi gidiyordu.Bir de puan silinme muhabbeti çıktı.Ancak bu iki kart aidatı sorunsuz iade etmesi yönünden iyi.Kampanya beklenecekse Adios beklenmeyecekse Parafly avans puan ile uçak bileti almak daha mantıklı.Yani Adios+Parafly kombinasyonu daha mantıklı geliyor bana şimdilik.

Mil Plus alacak kadar limit boşluğum olmasına rağmen almıyorum mesela şu an içi bu kartı.Ancak çok sık uçanlar için elbette iyi bir alternatif.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.