Şimdi Ara

LOUNGE HİZMETLERİ ANA KONU (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: kon3442
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.508
Cevap
191
Favori
195.409
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3 Yıldır Wings Black kredi kartını kullanıyorum. Her yıl aidat yansıyor ama aradığımda iptal ediyorlardı. Bu yıl da yansıdı aradım Maaş müşterisi olmama rağmen iade etmediler. 2015 yılı itibariyle Wings Black kart aidatı iptal edilmiyormuş :( Pazartesi banka ile görüşeceğim. Size tavsiyem artık lounge avantajı da kalmayan Wings Black kartınızı aidat yansımadan iptal ettirmeniz!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilal47 B kullanıcısına yanıt
    Sabiha Gökçen dış hatlar için teb platinum
    Esenboğa iç ve dış hatlar için de parafly platinum @bilal47

• quote:

Orijinalden alıntı: polyo

Bu gün,Teb Platinum kartımla Sabiha Gökçen iç hatlarda LGM loungeda eşimle bedava yararlandık.Ben her yer paralı sanıyordum.Eski Clubfinansın yerine açılmış.

edit:cevap

Sabiha Gokcen ic hatlarda gecerli degil diye biliyorum

• paraf platinum kartımla esenboğa iç hatlar loungedan yararlandım.üstüne bide her yer lounge ile 50 tl harcadım hesap kesimi bekliyorum bakalım ne olacak.
  • Geçerli değil gitmeyin bugün denedim teb platin olmuyor teb Yıldız platin gerekli milplus %50 milplus platin ücretsiz @polyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinthemehmet -- 16 Temmuz 2015; 23:44:43 >
  • Merhaba
    Sabiha Gökçen dis hatlarda hangi lounge tavsiye edersiniz?Bir de giris ucreti nedir?(Banka karti sadece duz vakifbank var)3 kisiyiz Qatar airways ucagimiz...Bilgi verebilecek olan var mi fiyatlar konusunda hic bilgim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: beroco50

Yakın zamanda yurtdışı seyahatimizden dolayı Atatürk havalimanında 7 gün arayla iki kez arkadaşlarla Lounge a giricez 6 kişiyiz hangi kredi kartından kaç kişide olması lazım (misafir vs.) ya da bildiğiniz avantajlı bir kampanya filan var mı
    (uçuşlardan biri iç diğeri dış hat)

Yok mu tavsiye

• Antalya Havalimaninda hangi lounge var? Ve ucretsiz giris icin hangi kart lazim acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Antalya Havalimaninda hangi lounge var? Ve ucretsiz giris icin hangi kart lazim acaba?

maximum var sanrım hocam 36 tl miydi neydi girşi
  • sahinthemehmet S kullanıcısına yanıt
    Doğru benim kartımda yıldız da vardı :).Ama 6 Eylülde oda paralı oluyormuş,her şeyi kuruttuk...
  • Arkadaslar;

Sabiha Gokcen Havalimaninin ic hatlar LGM Lounge hangi bankanin hangi kartlari giriyor. Bunu detayli olarak yazabilirseniz hepimizin isine yarayabilir.
  • benim bi sorum olacak..

Esenboga iç hatlar cip lounge a ayrı bir kapıdan mı giriliyor yoksa belkonun bizi indirdiği kapıdan girip gecebiliyor muyuz?

Miles smiles clasic plus üyeler yararlanabilyor diyorlar, denemek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: westpark43

benim bi sorum olacak..

Esenboga iç hatlar cip lounge a ayrı bir kapıdan mı giriliyor yoksa belkonun bizi indirdiği kapıdan girip gecebiliyor muyuz?

Miles smiles clasic plus üyeler yararlanabilyor diyorlar, denemek istiyorum.

Cip lounge girişi ayrı. Yararlanmak için uçuşunuz Thy olmalı , anadolujet ise ücretli oluyor.

• coupe96 kullanıcısına yanıt
    ucusum thy ama giriş ayrı ise yapacak bişey yok.teşekkürler.
  • Tav Primeclass Lounge için 3/1 fiyatlı giriş sağlayabilirim.
    Geçerli havalimanları;

İstanbul Atatürk İç-Dış - Tav Primeclass Normal Ücret 40 €
    Ankara Esenboğa İç Hat - Anadolujet Lounge Normal Ücret 25 €
    Ankara Esenboğa Dış Hat - Comfort Lounge Normal Ücret 25 €
    Bodrum Milas İç Hat - Comfort Lounge Normal Ücret 21 €
    İzmir A.Menderes İç-Dış Hat - Comfort Lounge Normal Ücret 25€
  • quote:

Orijinalden alıntı: serta2

Arkadaslar;

Sabiha Gokcen Havalimaninin ic hatlar LGM Lounge hangi bankanin hangi kartlari giriyor. Bunu detayli olarak yazabilirseniz hepimizin isine yarayabilir.

+1
  • Bu ne ise yariyor? Valla bilmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biletimizi parafly platinium ile almasak da Esenboğa lounge dan ücretsiz faydalanabilir miyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: akrok

Biletimizi parafly platinium ile almasak da Esenboğa lounge dan ücretsiz faydalanabilir miyiz?

Evet

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.