Şimdi Ara

LOUNGE HİZMETLERİ ANA KONU (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.508
Cevap
191
Favori
195.445
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eğer uzatırlarsa ve ilgili tarifelerden birisine geçersem seve seve... Haberleşiriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnypeR

Eğer uzatırlarsa ve ilgili tarifelerden birisine geçersem seve seve... Haberleşiriz

sağolasın hocam, inşallah uzatılır
  • Merhabalar, dün red elit plus tarifesindeki arkadaşım ile red müşteri hizmetlerini aradık.

Şu an red large tarifesindeki aboneler yanında bir misafiri ile giriş yapabiliyor dediler. Ayrıca aralık sonuna kadar uzatıldı dedi.

Şimdi 1 aralıkta Atatürk havalimanı dış hatlardan uçuşum olacak, hattımı red large tarifesine taşıyacağım.

Hem yurtdışında internet kullanmak hem de lounge'dan yararlanacağım. Mevcutta taahhütüm yok döndüğümde de tarife değişikliği yapacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: say

Merhabalar, dün red elit plus tarifesindeki arkadaşım ile red müşteri hizmetlerini aradık.

Şu an red large tarifesindeki aboneler yanında bir misafiri ile giriş yapabiliyor dediler. Ayrıca aralık sonuna kadar uzatıldı dedi.

Şimdi 1 aralıkta Atatürk havalimanı dış hatlardan uçuşum olacak, hattımı red large tarifesine taşıyacağım.

Hem yurtdışında internet kullanmak hem de lounge'dan yararlanacağım. Mevcutta taahhütüm yok döndüğümde de tarife değişikliği yapacağım.

işte buydu beklediğim haber! teşekkürler hocam

SnypeR, hocam şifre sözünü unutma

• Bilgilendirme için teşekkürler.
    O tarifeye geçersem hiç merak etme... Sadece geçip geçmeme konusunda kararsızım çünkü verilen dakika / internet / sms benim için çok fazla. Sadece Lounge hizmeti işime yarayacak ama o da Aralık ayından sonra tekrar uzatılmazsa boşuna geçmiş olacağım. 15 Aralıkta taahhüdüm doluyor, yani Aralığın ilk haftası kararımı vermiş olurum.

Aslında yurtdışında günlüğü 10 TL'den hattı kullanmak ve hiç kullanamasam da lounge hizmeti olmasa RED'in hiçbir hizmetinden yararlanmıyorum.
  • Avea Prime Mini Midi Maksi paketlerinde Global Lounge Salonlarında ücretsiz lounge hizmeti ile alakalı bir sorum var.

Birkaç gün sonra yurtdısına bir kaç ülkeleye gideceğim ve kampanya dahilindeki lounge lar benim güzergahim dahilinde.

Su an faturasız avea kullanıyorum.Lounge hizmetini kullanabileceğim en ucuz tarife Prime Mini tarife. Bu tarifeye taahhüt vermek istemiyorum. Bu tarifeye faturasızdan geçiş yaparsam ve bu tarifede sadece 1 ay kalırsam ,yani ; lounge hizmeti , yurtdısı aranma hizmeti, yurtdısı internet ve konusma paket tanımlama hizmetini kullanıp, türkiyeye dönüş yaptığımda prime mini tarifemi iptal edip başka bir operatore gecis yapabilirim değil mi ?

bir de lounge harici sormak istedigim bir konu var. yurtdısı arama paketlerinde şöyle bir madde var.

-1.Bölge ülkelerinde 500 dakika ve 400 MB’a kadar internet kullanımlarınız, 2. Bölge ülkelerinde 180 dakika ve 100MB’a kadar internet kullanımlarınız paket kapsamında değerlendirilecek olup aşımlar tarifenizin yurtdışı ücreti üzerinden ücretlendirilecektir.

bu paket kapsamı; her prime kullanıcısına yurtdısına cıktıgı zaman otomatik tanımlanan bir olay mı ve bunun bir ücreti var mı? ücrete ait herhangi bir ibare gozukmuyor maddelerde. sadece paket asımı yapılırsa ucretlendirileceği yazıyor.

• Arkadaşlar Red olan biri yardımcı olabilir mi saatlerdir havalimanındayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 22 Kasım Pazar günü samsun-istanbul, İstanbul-Antalya yapacağım ve 10 gün sonra dönüşü var. Şu lounge hizmetinden birde ben faydalanmak istiyorum vodafone abonesi olupta bana kod verebilecek arkadaş varmıdır? Şimdiden teşekkürler.

• vakıfbank milplus platinium kartımla 2 kez sabiha gökçende ki lgm lounge yi kullandım visa platinium kart kampanyasında 20 tl çekildi. kartı yeni aldığım için son ekstre 1000 tl nin altında olmasına rağmen 20 tl iade edildi yani 2 kere ücretsiz kullanmış oldum.hava alanında bir suyun 5 tl olduğunu düşünürsek ücretsizden ziyade 20 tl bile bedava bu hizmet için.
  • arkadaşlar şu an havaalanında olan ve vodafone red şifresiyle lounge kullanmak isteyen varsa pm atsın. dün yanlışlıkla şifre istedim, geldi. şifrenin kaç saat süresi oluyor en azından bunu da öğrenmiş oluruz deneyerek, bunu merak ediyordum.
    daha önce 3 kez kullanmıştım, bu şifre 4. kullanım için. o yüzden sadece dün aldığım şifreyi göndereceğim, yeni şifre veremeyeceğim.
    şifreyi alalı 24 saat olmadı. bir denemekte fayda var. muhtemelen kabul edilir diye düşünüyorum ama kapıda da kalırsanız bana küfür etmeyin.

edit: Şifreyi Liberty Citizen isimli arkadaşa verdim, en azından şifrenin kullanım süresi varmı öğrenip aydınlanmış oluruz..

edit2: Şifreyi aldıktan sonra herhangi bir süre yok. Şifrenin süresi şifreyi kullanana kadar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EriadoR_ -- 18 Kasım 2015; 11:03:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EriadoR_

arkadaşlar şu an havaalanında olan ve vodafone red şifresiyle lounge kullanmak isteyen varsa pm atsın. dün yanlışlıkla şifre istedim, geldi. şifrenin kaç saat süresi oluyor en azından bunu da öğrenmiş oluruz deneyerek, bunu merak ediyordum.
    daha önce 3 kez kullanmıştım, bu şifre 4. kullanım için. o yüzden sadece dün aldığım şifreyi göndereceğim, yeni şifre veremeyeceğim.
    şifreyi alalı 24 saat olmadı. bir denemekte fayda var. muhtemelen kabul edilir diye düşünüyorum ama kapıda da kalırsanız bana küfür etmeyin.

edit: Şifreyi Liberty Citizen isimli arkadaşa verdim, en azından şifrenin kullanım süresi varmı öğrenip aydınlanmış oluruz..

edit2: Şifreyi aldıktan sonra herhangi bir süre yok. Şifrenin süresi şifreyi kullanana kadar..

Hocam peki senden bir ricada bulunabilir miyim? 22 Kasım pazar günü samsun dan istanbul aktarmalı antalyaya eğitim için uçacağım senin için mümkünse loungeyi birde ben denemek istiyorum. Banada bir kod verebilir misin?

Düzeltme:
    Kusura bakma 4. şifre olduğunu yazmışsın onu görmedim. Belki tanıdığın vardır Red tarifesi olan yardımcı olursan memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihya -- 18 Kasım 2015; 22:23:33 >

• Merhaba,
    Çek Satış & Takas Bölümünde İstanbul Atatürk Havalimanı İç Hat Terminali Pimeclass Lounge için kod satan var mı?
  • Vodafone Red business'lı arkadaşlardan yardımcı olabilecek var mıdır ?

Haftaya Salı günü Esenboğa Lounge için kullanmayacak varsa verebilirse çok sevinirim.
  • red kampanyasının uzatılacağını söylemişti bir arkadaş (31 aralık 2015 tarihine kadar) ama siteye baktığıdma hala 30.11.2015 yazıyor. bu konuda bilgisi olan var mı?

• Arkadaşlar bugün Sabiha Gökçen den iç hatlar uçuşum var redli olup kod paylaşabilecek varmı? 2 kişiyiz?

• Dostlar bu loungelar neden teker teker kapanmaya başladı. İşbank birdenbire Ankara, İstanbul ve Antalya'yı kapattı. ING de Antalya ve Sabiha Gökçen'i. Bilgisi olan var mı?
  • Lounge isterük

• alien2000a A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, millenium lounge 31.12.2015 te kapanıyor diyor internet sitesinde ama siz şuan gittiğinizde kapanmış mıydı?
    Bankalar lounge ları zarar olarak görüyorlar artık. Lounge açmak yerine mevcut lounge larla anlaşma yoluna gidiyorlar. Tabiki girişler ücretsiz olmuyor bu durumda maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: EriadoR_

Merhaba, millenium lounge 31.12.2015 te kapanıyor diyor internet sitesinde ama siz şuan gittiğinizde kapanmış mıydı?
    Bankalar lounge ları zarar olarak görüyorlar artık. Lounge açmak yerine mevcut lounge larla anlaşma yoluna gidiyorlar. Tabiki girişler ücretsiz olmuyor bu durumda maalesef.

Kredi kartları yakında bize şunu diyecek önce para yatırın sonra alışveriş yapın diyecek

• Arkadaşlar insaflı birisi Atatürk Havalimanı lounge kodu paylaşabilir mi bugün kullanacağım.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.