Şimdi Ara

LOUNGE HİZMETLERİ ANA KONU (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.508
Cevap
191
Favori
195.456
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynen ya, maximum un lounge ları vardı onlarda kapandı. Cidden lounge sayısıda mil puanıda git gide azalıyor.
  • Vodafone Red kullanim tarihleri hakkinda bilgisi olan var mi? Uygulamada hala 31.12.2015 gorunuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sabiha gökçenden yarın uçuşum var. bonus maximiles ve vodafone red L sahibiyim. Araştırmama göre bunların hiç bir lounge hizmeti yok sabiha gökçende. Lounge fırsatı elinde olan var mı?
  • arkadaşlar atatürk havalimanı dış hatlar için kodu olupda paylaşabilecek varmı?
  • sömestr tatilinde sabiha gökçen uçuşumuz olacak, lgm lounge vardı sanırım, şu an hangi kartlar ücretsiz acaba, 2 yetişkin 1 çocuk ?????
  • quote:

Orijinalden alıntı: can33tokat

sömestr tatilinde sabiha gökçen uçuşumuz olacak, lgm lounge vardı sanırım, şu an hangi kartlar ücretsiz acaba, 2 yetişkin 1 çocuk ?????

vakıfbank milplus platinium ve Tebbonus platinium ile yılbaşında girmiştim.
  • Avea Prime:

Kampanya Detayları
    Ücretsiz Lounge hizmetinden tüm Prime tarifelerindeki müşteriler 29.02.2016 tarihine kadar faydalanabilecektir.
    Lounge hizmetinden yararlanabilmek için 0555 758 0 758 Prime Müşteri Hizmetlerini arayarak iç hatlar için 24 saat öncesinden, dış hatlar için 48 saat öncesinden rezervasyon yapılması gerekmektedir.
    Atatürk Havalimanı Dış Hatlarda bulunan TTNET Platin Lounge hizmetinden faydalanabilmek için rezervasyon yapılmasına gerek yoktur.
    TTNET Platin Lounge için öncelikle PRIME HAVALIMANI yazıp 7580'e kısa mesaj gönderilmesi ve şifre alınması gerekmektedir.
    Alınan şifrenin, TTNET Platin Lounge girişindeki ilgili kişilere iletilmesi gerekmektedir.
    Prime Müşterlerine kampanya süresi boyunca geçerli olacak 10 ücretsiz kullanım hakkı tanımlanacaktır.
    Lounge’lara giriş yapabilmek için uçak bileti veya biniş kartı ile birlikte rezervasyon belgesinin (voucher’ın) yanınızda bulunması gerekmektedir.
    TTNET Platin Lounge için Prime Müşterilerimiz yanlarında 1 misafirleri ile hizmetten ücretsiz faydalanabilirler. TTNET Platin Lounge’da misafir girişleri için Prime müşterilerimizin haklarından düşüş yapılmayacaktır.
    Lounge giriş hakkı başkasına devredilemez, satılamaz, başkasına kullandırtılamaz.
    Detaylı bilgi 0555 758 0 758 no'lu Prime müşteri hizmetlerinden alınabilir.
    Kampanya kapsamında değişiklik yapma veya kampanyayı bitirme/dondurma hakkı Avea iletişim Hizmetleri A.Ş.’de saklıdır.

• Atatürk havalimanı iç hatlar ücretsiz lounge varmı

• aralık ayında lgm lounge visa kart sahiplerine 20tl idi. şimdi 22,5tl olmuş ama kampanya sadece platinium'a var. ihtiyacımız yokken kampanya yağıyor. ihtiyaç duyduğumuz anda bıçak gibi kesiliyor. bu bankaları anlamak cidden zor. ocak ayını kuruttular. yaprak kımıldamıyor, bari aralık ayındaki visa'ya %50 lounge olayını devam ettirseydi banka hazretleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boombip -- 16 Ocak 2016; 22:39:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: can33tokat

sömestr tatilinde sabiha gökçen uçuşumuz olacak, lgm lounge vardı sanırım, şu an hangi kartlar ücretsiz acaba, 2 yetişkin 1 çocuk ?????

TEB bonus un yoktu teb yıldız Platinum vardı o da bayadır iptal die biliyorum

• 21 Ocak Perşembe günü Antalya Havalimanı İç Hatlar'dan uçuşum var. Uygun kampanya hakkında bilgisi olan var mı ? Maximiles Lounge kapandı diye biliyorum ama.
  • Beyler Vakıfbank MilPlus Platinum ile Atatürk Hava alanın'da girebeleceğim bir lounge var mı acaba ? İç-Dış

• quote:

Orijinalden alıntı: only_fun

Beyler Vakıfbank MilPlus Platinum ile Atatürk Hava alanın'da girebeleceğim bir lounge var mı acaba ? İç-Dış

quote:

Yurt içi ve yurt dışı seyahatleriniz MilPlus Platinum ile artık daha keyifli. Sabiha Gökçen Havalimanı ile Esenboğa Havalimanı iç ve dış hatlarda bulunan konforlu lounge salonlarımızda uçuş anına kadar keyifli ve konforlu anlar yaşayabilir, lezzetli yiyecek ve içecek ikramlarımızdan son ay ekstreniz 1.000 TL’nin üstünde olduğu sürece MilPlus Platinum ile ücretsiz faydalanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken girişte kartınızı göstermek.

Sanırım yok.
  • Atatürk iç hatlarda 20-25 liraya Visa vb kampanyalı alkollü lounge var mı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: eraye43

Atatürk havalimanı iç hatlar ücretsiz lounge varmı

Bilen varsa ben de merak ediyorum
  • Arkadaşlar ilk mesajı elimden geldiğince güncelledim..
  • sametbaggio kullanıcısına yanıt
    Ne luzumsuz konu. Banane ben ucaga falan binmiyorum.

Şaka şaka. Emeginize saglik epey ugrasmissiniz

• eyvallah hocam sağolasın
  • vodafone red var ablamda.

Sabihada hızlı geçişi kullanıyodum onun avantaj programını kendi telefonuma kurdum.

Atatürk airportta primecşass lounge ücretsizmiş.merak ediyorum bi gireyi diyorum bu nasıl oluyor?
    ablamın hesabıyla girebilirmiyim?
    herşey ücretsizmi içerde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anemik

vodafone red var ablamda.

Sabihada hızlı geçişi kullanıyodum onun avantaj programını kendi telefonuma kurdum.

Atatürk airportta primecşass lounge ücretsizmiş.merak ediyorum bi gireyi diyorum bu nasıl oluyor?
    ablamın hesabıyla girebilirmiyim?
    herşey ücretsizmi içerde?

muhtemelen ablanın teline gelecek olan şifre ile girersin, sıkıntı olacağını sanmam. ve evet yeme/içme varsa bilgisayar, wifi vs herşeyiyle ücretsizdir. selametle...

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.