Şimdi Ara

LOUNGE HİZMETLERİ ANA KONU (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.508
Cevap
191
Favori
195.461
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu hafta 2 kere ist primeclass kullandım
    Normal primeclass lounge yanında daha farklı bir bölğmde vodafone la vs gelenlere hizmet verildiğini kimse farketmemişherşeyi kısa öz yazayım

İçecek anlamında içkiler yeterli sanırım birçok kişi köşe bara bakmadığından duvarın arkasında kalıyor diye sadece bira var demiş hayır içki çeşidi bol ve yeterli
    Sıcak içecekler yeterli ama su bittiğinde getirmeleri 10 dk ve uygulama çok kötü
    Portakal suyu bittiğinde yokmu dendiğinde yok demeleri (sıkma zaten yok kutu portakal) 10 dk sonra koymaları
    Dolaplardaki meyve sularının tamamının boş içeride durması sıfır kontrol
    Kahvaltı seçenekleri kaliteli 2 yda orta seviye 3 yıldızlı otel standartında desem herkes anlar sanırsam
    Sıcak büfesi yok şarküteri çok zayıf elma muz kivi domates salatalık zeytin türevleri ağırlıklı
    Hamur ürünlwri 1-2 çeşit ve bittiğinde dolmadı
    Tatlı 2-3 çeşit kurabiye ve mozaik pasta
    Hmm bira içecekseniz tam yerindesiniz bira dolabını durmadan fulluyorlar sanki kahvaltıda bira içicez

Beklentileriniz yüksek değilse ve ücretsiz olduğu düşünülünce güzel bir hizmet ama her misafir için ayrı kod isteniyor bilginize

Dipnot : En büyük sorun girişteki kızlar bitbiriyle sohbet etmekten size kafasını çevirmeden işlemi yapıyor....
    İçeride çalışanlar diğer kişilerin isteklerine umarsız amme hizmeti havası var içeride

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtasova -- 6 Şubat 2016; 12:00:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mtasova

Bu hafta 2 kere ist primeclass kullandım
    Normal primeclass lounge yanında daha farklı bir bölğmde vodafone la vs gelenlere hizmet verildiğini kimse farketmemişherşeyi kısa öz yazayım

İçecek anlamında içkiler yeterli sanırım birçok kişi köşe bara bakmadığından duvarın arkasında kalıyor diye sadece bira var demiş hayır içki çeşidi bol ve yeterli
    Sıcak içecekler yeterli ama su bittiğinde getirmeleri 10 dk ve uygulama çok kötü
    Portakal suyu bittiğinde yokmu dendiğinde yok demeleri (sıkma zaten yok kutu portakal) 10 dk sonra koymaları
    Kahvaltı seçenekleri kaliteli 2 yda orta seviye 3 yıldızlı otel standartında desem herkes anlar sanırsam
    Sıcak büfesi yok şarküteri çok zayıf elma muz kivi domates salatalık zeytin türevleri ağırlıklı
    Hmm bira içecekseniz tam yerindesiniz bira dolabını durmadan fulluyorlar sanki kahvaltıda bira içicez

Beklentileriniz yüksek değilse ve ücretsiz olduğu düşünülünce güzel bir hizmet ama her misafir için ayrı kod isteniyor bilginize

Dipnot : En büyük sorun girişteki kızlar bitbiriyle sohbet etmekten size kafasını çevirmeden işlemi yapıyor....
    İçeride çalışanlar diğer kişilerin isteklerine umarsız amme hizmeti havası var içeride
    Arkadaşlar lounge kodu @gokhan-32 'ye verilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commandoer -- 8 Şubat 2016; 19:01:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mtasova

Bu hafta 2 kere ist primeclass kullandım

Ücretsiz Redliler için olan bir durum ise bence normal karşılanmalı hatta yeterli gibi bile duruyor, kahvaltı için tercih edilmeyeceğini de anlamış olduk teşekkürler. Turkcell Platinum'da böyle bir durum var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EknCn -- 8 Şubat 2016; 19:23:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nabiaga

Esenboğa Havalimanın da iç hatlar AnadoluJet “primeclass” Lounge parafly ücretsiz..

platinum bir misafiriyle beraber de ücretsizmiş.

şimdi bu bölümlere girerken kartınızı göstermek yeterli filan diyor..

kartımızı görmeleri yeterli mi? kimlik isim soyisim yazımı kayıt filan vs var mı ki..

benim kartla kardeşim girebilir mi lounge'a yani.?

ben girerken kartı verip giriyorum, başka birşey soran olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: superposition

quote:

Orijinalden alıntı: nabiaga

Esenboğa Havalimanın da iç hatlar AnadoluJet “primeclass” Lounge parafly ücretsiz..

platinum bir misafiriyle beraber de ücretsizmiş.

şimdi bu bölümlere girerken kartınızı göstermek yeterli filan diyor..

kartımızı görmeleri yeterli mi? kimlik isim soyisim yazımı kayıt filan vs var mı ki..

benim kartla kardeşim girebilir mi lounge'a yani.?

ben girerken kartı verip giriyorum, başka birşey soran olmadı.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende 12 si gidiş 23 dönüş için rica ediyorum hiç kullanmadım bu ayrıcalıgı bende rica ediyorum kod vamı

• quote:

Orijinalden alıntı: DreamX

Wings black gibi kart'ların aidat ödemesi zorunlu mu? yani örneğin 3-5 otomatik ödeme talimatı vb. gibi işlemlerle iptal oluyormu manasında soruyorum
    arkadaşlar maximum, adios, avea veya vodafone ile sabiha gökçen dış hatlarda uygun fiyata yararlanabileceğimiz lounge var mı acaba?
  • @sL@N kullanıcısına yanıt
    yok diye biliyorum
  • headhunter kullanıcısına yanıt
    Açık büfe, istediğini kendin alıyorsun.

Visa Platinum kartın varsa %50 indirim var. Eşten dosttan da bulabilirsin, isme falan bakmıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fb1907antep

Bu mesaj silindi.
    sabiha gökçende dış hatlarda hangi lounge lar var acaba ? sitesinde sadece cip aktif görünüyor..
  • Yarın sabiha gökçenden eşimle roma ya uçuşu muz var.axess Platinium kartıyla herhangi bir lounge dan indirimli faydalanabilirmiyim.yada yardımcı olacak arkadaş var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: rLzApex

Bu mesaj silindi.
    Antalya Havalimanı İç hatlar da LOUNGE hizmeti vardı Maximiles kredi kartının. kaldırıldı, yerine ne geldi bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak.dr

Antalya Havalimanı İç hatlar da LOUNGE hizmeti vardı Maximiles kredi kartının. kaldırıldı, yerine ne geldi bilmiyorum

Alıntıları Göster
    verildi mi bilmiyorum ama İstanbul-Ankara-İzmir-Bodrum'da mastercard sahiplerine özel indirimler var:

https://www.priceless.com/tr-tr/turkey/tav-primeclass-tu-tu/offer.html

• quote:

Orijinalden alıntı: karasac

teb yıldız kartta bitmiştir artık! nisan 2016 itibariyle ücretsiz loungelar dan faydalanmak için son extre 1000 tl harcama koşulu geliyor. zaten tek bir lounge un kaldı yıldız teb hizmet mi veriyorsun ki 1000 tl istiyorsun?

Katılıyorum hocam aynı şekilde teb Platinum da.. Tek avantajı haftasonu geçerli %50 sinema bileti

• Avea prime lounge kampanyalarini 1 veya 2 aylik donemlerde yapiyor. Bu donemlerde de 10 kez giris hakki veriyor.

Hat sahibi her lounge kampanyasi doneminde 10 giris hakki mi kazaniyor. Bu durumda yillik 100-120 giris hakki elde eder. Yoksa tarifeye gecene 2 aylik bir sure verilip, sonraki kampanya donemlerine yeni musteri olmadigi icin katilmasina verilmiyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: boombip

Avea prime lounge kampanyalarini 1 veya 2 aylik donemlerde yapiyor. Bu donemlerde de 10 kez giris hakki veriyor.

Hat sahibi her lounge kampanyasi doneminde 10 giris hakki mi kazaniyor. Bu durumda yillik 100-120 giris hakki elde eder. Yoksa tarifeye gecene 2 aylik bir sure verilip, sonraki kampanya donemlerine yeni musteri olmadigi icin katilmasina verilmiyor mu?

Sadece 10 hak veriyor.. 10 hakki 5 ayda bitirdim, 2 yildir yararlanamiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: anisiz

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    selam herkese, vodafone redliyim yaşadığım olayı anlatmak istiyorum. tarifem red l, ankara esenboğa'da bulunan lounge hizmetinde faydalanmak için bulunduğu yere gittim ve şifre aldım. yanımda iki arkadaşım da vardı. günde 1 tane şifre alabiliyormuşum o yüzden benden dolayı ücret ödemedik. ama diğer iki arkadaş için 50 lira ödedik. bilginize.
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Merhaba ;

Atatürk Havalimanında Lounge hizmeti sadece uçuş yapacak yolcular için mi ? Yani misafirimi karşılamaya gitsem ve onu orada misafir etmek istesem de faydalanabilir miyim ?
  • Halkbank lounge kullanımı şartlarini değiştirmiş. paraf için önceki ekstre kesimi 1500 tl , parafly için 2500 tl.

• Kusura bakmayın eksik yazdım. 1 nisan dan itibaren geçerli yeni kural.

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bu konuyu takip ettiğim kadarıyla özet geçersek artık lounge konusunun sıcak fırsatı vodafone red haricinde bitmiştir. Her banka artık yüksek ekstreli kartlara lounge hizmetini sunacak. Yanlışım varsa düzeltin.

Antalya'da THY lounge var. Buna THY mil programı dışında girmenin bir yolu var mı? Mil programında da anladığım kadarıyla Pepsi kodundan falan alınan miller geçmiyor. Uçuş mili gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.