Şimdi Ara

LOUNGE HİZMETLERİ ANA KONU (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.508
Cevap
191
Favori
195.470
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sarius82

Bu konuyu takip ettiğim kadarıyla özet geçersek artık lounge konusunun sıcak fırsatı vodafone red haricinde bitmiştir. Her banka artık yüksek ekstreli kartlara lounge hizmetini sunacak. Yanlışım varsa düzeltin.

Antalya'da THY lounge var. Buna THY mil programı dışında girmenin bir yolu var mı? Mil programında da anladığım kadarıyla Pepsi kodundan falan alınan miller geçmiyor. Uçuş mili gerekiyor.

Alıntıları Göster
    bu loungelarda alkollü içki varmı, ücretsizmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanercskn

Merhaba ;

Atatürk Havalimanında Lounge hizmeti sadece uçuş yapacak yolcular için mi ? Yani misafirimi karşılamaya gitsem ve onu orada misafir etmek istesem de faydalanabilir miyim ?

beleşçiliğin böylesini daha görmedim

akrabayı falanda misafir et bari
    hatta direk evi oraya taşı
  • quote:

Merhaba ;

Atatürk Havalimanında Lounge hizmeti sadece uçuş yapacak yolcular için mi ? Yani misafirimi karşılamaya gitsem ve onu orada misafir etmek istesem de faydalanabilir miyim ?

gerçek anlamda hizmet veren lounge için boarding pass gerekiyor.
    misafirlerinizi kahve dünyasında ağırlayınız.
  • Mr.Mezarci kullanıcısına yanıt
    Nick ve Yorum diyorum başka da birşey demiyorum.

Hiç uçmadığım için uçuş konusunda bir fikrim yok bu sebebten bir soru sordum hem Vodafone bana bu hakkı vermiş olsa neden kullanmayayım bunu cevaplarmısın ?
    Yani bunu sömürme olarak gördüyseniz de bu forumun amacını anlamamış olmanıza bağlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanercskn -- 4 Mart 2016; 11:54:35 >
  • quote:

Nick ve Yorum diyorum başka da birşey demiyorum.

Hiç uçmadığım için uçuş konusunda bir fikrim yok bu sebebten bir soru sordum hem Vodafone bana bu hakkı vermiş olsa neden kullanmayayım bunu cevaplarmısın ?
    Yani bunu sömürme olarak gördüyseniz de bu forumun amacını anlamamış olmanıza bağlıyorum

savunma çok kötü biraz geliştirmen lazım kendini

• Vakıfın milplus platinium var Sabiha Gökçen dış hatlar da lounge den faydalanabiliyormuyuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoserdar -- 5 Mart 2016; 11:24:07 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vakıfın milplus platinium var Sabiha Gökçen de loungw den faydalanabiliyormuyuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Liberty Citizen

quote:

Orijinalden alıntı: boombip

Avea prime lounge kampanyalarini 1 veya 2 aylik donemlerde yapiyor. Bu donemlerde de 10 kez giris hakki veriyor.

Hat sahibi her lounge kampanyasi doneminde 10 giris hakki mi kazaniyor. Bu durumda yillik 100-120 giris hakki elde eder. Yoksa tarifeye gecene 2 aylik bir sure verilip, sonraki kampanya donemlerine yeni musteri olmadigi icin katilmasina verilmiyor mu?

Sadece 10 hak veriyor.. 10 hakki 5 ayda bitirdim, 2 yildir yararlanamiyorum

Ben avea prime klasik tarifesiyle Yararlanabilir miyim? Bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuryeşildağ

quote:

Orijinalden alıntı: Liberty Citizen

quote:

Orijinalden alıntı: boombip

Avea prime lounge kampanyalarini 1 veya 2 aylik donemlerde yapiyor. Bu donemlerde de 10 kez giris hakki veriyor.

Hat sahibi her lounge kampanyasi doneminde 10 giris hakki mi kazaniyor. Bu durumda yillik 100-120 giris hakki elde eder. Yoksa tarifeye gecene 2 aylik bir sure verilip, sonraki kampanya donemlerine yeni musteri olmadigi icin katilmasina verilmiyor mu?

Sadece 10 hak veriyor.. 10 hakki 5 ayda bitirdim, 2 yildir yararlanamiyorum

Ben avea prime klasik tarifesiyle Yararlanabilir miyim? Bilgisi olan var mı?

Alıntıları Göster
    Evet faydalandım. Ama iade almak için uğraşmak zorunda kaldım.

• tanercskn kullanıcısına yanıt
    Lounge hizmeti dış hatlarda pasaport kontrolden, içhatlarda 2. kontrolden sonradır dolayısıyla uçuşunuz yoksa gidemezsiniz.
  • ileri iade İ kullanıcısına yanıt
    Prime Class lounge da alkol hizmeti var. Fakat iç hatlarda varmıydı onu hatırlıyamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandoer

Prime Class lounge da alkol hizmeti var. Fakat iç hatlarda varmıydı onu hatırlıyamadım.
    World Platinium
    Maximum ve Maximiles Platinium
    Axess Platinium kartlarım var.Bunlara uygun Lounge var mıdır?2 kişi kullanılacak hizmetler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

World Platinium
    Maximum ve Maximiles Platinium
    Axess Platinium kartlarım var.Bunlara uygun Lounge var mıdır?2 kişi kullanılacak hizmetler.

Hiç biri işe yaramıyor hepsi kapattı

• travegostar kullanıcısına yanıt
    Platinium kartlarin kullanilacak tek seyi vardi,oda kalmamis artik.Vodafone red bulacagim anca.

• quote:

Platinium kartlarin kullanilacak tek seyi vardi,oda kalmamis artik.Vodafone red bulacagim anca.

Tüm kartlarım benimde platiujum ama bir halta yaramıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: travegostar

quote:

Tüm kartlarım benimde platiujum ama bir halta yaramıyor

Alıntıları Göster
    Esenboğa iç hatlardaki lounge hizmetini veren kart da mı kalmadı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesur29876

Dünya'da 4 kıta 20 den fazla lokasyonda lounge girmiş, Türkiye'de ise Atatürk'te ki tüm loungelara ve bazı şehirlerdeki loungelara girmiş biri olarak

En iyisi Dış hatlarda da iç hatlarda da Thy lounge istanbul dur. Business için olan bölümleri daha iyidir.

Direğe bankalar, prime , Comfort hepsi benzer her ne kadar işletenleri aynı olsada.

Dış hatlarda yapamıyorsanız bile iç hatlarda her zaman Business uçmaya bakın, en iyi ikram hizmet görürsünüz, yarı fiyatına business uçmak isteyenlerde pm den ulaşabilir
    Türk Telekom Prime Global Lounge kampanyası, 1 ay falan tüm Prime tarifeleri için geçerli olmuştu. Şimdi yine eskisi gibi Türk Telekom Prime Mini, Midi, Maksi ve Ekstra mobil tarifeleri ile kısıtlamışlar. :/
    Türk Telekom Prime Loungeeskisi gibi tüm tarifeler için geçerli.

• quote:

Orijinalden alıntı: korayalttantire

Türk Telekom Prime Global Lounge kampanyası, 1 ay falan tüm Prime tarifeleri için geçerli olmuştu. Şimdi yine eskisi gibi Türk Telekom Prime Mini, Midi, Maksi ve Ekstra mobil tarifeleri ile kısıtlamışlar. :/
    Türk Telekom Prime Loungeeskisi gibi tüm tarifeler için geçerli.

thy cip tek geçerim
  • TatarSüvari kullanıcısına yanıt
    Türkiye Finans'ın platinium kartı ile Atatürk Havalimanı İç&Dış Hatlar Terminalinde bulunan Primeclass Lounge, Esenboğa Havalimanı İç Hatlarda yer alan Anadolujet Lounge ve Dış Hatlarda yer alan Comfort Lounge ücretsiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sensam

Türkiye Finans'ın platinium kartı ile Atatürk Havalimanı İç&Dış Hatlar Terminalinde bulunan Primeclass Lounge, Esenboğa Havalimanı İç Hatlarda yer alan Anadolujet Lounge ve Dış Hatlarda yer alan Comfort Lounge ücretsiz.
    Şirket hattım Vodafone, tarifem RED 6 ve bu sayede Ankara Esenboğa Havalimanı Anadolu Jet Primeclass Lounge'dan ücretsiz yararlandım bugün.

İçeride İçki de var; Bira, Rakı, Yabancı İçkiler vs.

İkramları da tatmin edici, masalar ve koltuklar rahat.

Ortam sakin, gürültüsüz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.