Şimdi Ara

LOUNGE HİZMETLERİ ANA KONU (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.511
Cevap
193
Favori
196.090
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yarın sabah erkenden sabiha'dan dış hatlar uçuşum var, şehir dışından geldiğim için akşam gidip sabiha'da sabahlayacağım. Bu süre zarfını olabildiğince lounge'larda geçirmek istiyorum. Eğer girebilirsem ilk deneyimim olacak.

Anladığım kadarıyla pasaport kontrolünden geçtikten sonra lounge'lara girebilirim. Yani son 3 saat kala ya da ona yakın bir süre. Bagajım olduğu için online check'in yapsam dahi bir şey değişmiyor sanırım değil mi?

Tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.
  • Bu visa lounge kampanyasına visa özellikli işte üniversiteli kartı geçiyor mu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: demirhaner61

Bu visa lounge kampanyasına visa özellikli işte üniversiteli kartı geçiyor mu acaba

ögrenebildinizmi hocam sorunuzun cevabını ? bende perşembe sabahı uçuşum var ona göre kullabailirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Krauss13.7 kullanıcısına yanıt
    Hocam kimse cevap vermedi verse bende ekimde kullanıcam ama cevap yok bilen biri vardır aslında ama

• demirhaner61 D kullanıcısına yanıt
    Sadece visa platinum kartlara geçerli kampanya.

• sfenxx S kullanıcısına yanıt
    Primeclass'taki gibi herhangi bir şekilde kodla, vs ile giriş yok mu peki?
  • fawkessa kullanıcısına yanıt
    Yanlış hatırlamıyorsam oradaki görevli sadece vakıfbank milplus'a ücretsiz olduğunu ve vodafone red'in anlaşmalı olmadığını söylemişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

vodafone red'in lounge kampanyası 31 ağustosta bitiyor ben de 7 eylülde uçuyorum. şanssızlık değil mi işte

Bittigi felan yok 31.03.17

• Tav lounge a giden var mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip
  • izmir adnan menderes iç hatlar lounge'da anadolujet yolcularına bi indirim yok mu? vodafone dışında hangi indirimlerden faydalanabiliriz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar izmir iç hatlar comfort lounge nasıl giden var mı brde sabiha gökçende lounghe kod vs yok mu illa visa platinum mu şart.
  • Sabiha dış hatlara mil plus platinum ile ücretsiz girebiliyorum. Ama aynı kartla eşimi de sokabilir mym yarı fiyatına? Kart sahibi ben olduğum için sıkıntı yaparlar mı acep?

• quote:

Orijinalden alıntı: tadanyz

quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

vodafone red'in lounge kampanyası 31 ağustosta bitiyor ben de 7 eylülde uçuyorum. şanssızlık değil mi işte

Bittigi felan yok 31.03.17

Bu red atatürk mu acaba

• dün kullandım izmir iç hatlar comfort lounge'u. Vodafone Red ile girdim. Tarifem uygun olmadığı için yanımdaki misafiri ücretsiz sokamadım. ama o da mastercard kampanyasından yararlanıp 30 tl'ye girdi. İçeriden bahsetmek gerekirse, hizmet oldukça yavaş akıyor. Oldukça şikayetçi yolcu vardı haklı olarak. yiyecekler çok çeşitli ve zengin değil. Çorba, makarna, 1-2 çeşit zeytinyağlı yiyecek vardı. Su böreği vardı ama girdiğimde bitmişti ve yenisini getirmeleri 1 saat sürdü. O getirdikleri de buz gibi börekti getirmeseler de olurmuş :) Meşrubat makinasındaki sprite'ın bittiğini söyleyince görevli arkadaş "yoğunluktan normal" dedi(!) neden bittiğini açıklamak yerine hemen tazeleyelim deseler daha yerinde bi hizmet anlayışı olurdu, ama az öncede söylediğim gibi hizmet kalitesi yeterli değil... Alkol seçenekleri fazla, bunun yanında cips kuruyemiş gibi atıştırmalıklar alabilirsiniz. Digiturk yayını da mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: ege1903

dün kullandım izmir iç hatlar comfort lounge'u. Vodafone Red ile girdim. Tarifem uygun olmadığı için yanımdaki misafiri ücretsiz sokamadım. ama o da mastercard kampanyasından yararlanıp 30 tl'ye girdi. İçeriden bahsetmek gerekirse, hizmet oldukça yavaş akıyor. Oldukça şikayetçi yolcu vardı haklı olarak. yiyecekler çok çeşitli ve zengin değil. Çorba, makarna, 1-2 çeşit zeytinyağlı yiyecek vardı. Su böreği vardı ama girdiğimde bitmişti ve yenisini getirmeleri 1 saat sürdü. O getirdikleri de buz gibi börekti getirmeseler de olurmuş :) Meşrubat makinasındaki sprite'ın bittiğini söyleyince görevli arkadaş "yoğunluktan normal" dedi(!) neden bittiğini açıklamak yerine hemen tazeleyelim deseler daha yerinde bi hizmet anlayışı olurdu, ama az öncede söylediğim gibi hizmet kalitesi yeterli değil... Alkol seçenekleri fazla, bunun yanında cips kuruyemiş gibi atıştırmalıklar alabilirsiniz. Digiturk yayını da mevcut.

hocam gece gelip 6 saat uçak beklemek içn ideal mi sizde.yoksa yanıma abur cubur alayım mı koltuklar rahat mı kestirsek nasıl olur.

• Sıcak Fırsatlar bölümünde Çek-Kod-Hesap Alım-Satımı-Takası yasaktır, bu nedenle mesajlar silinmiştir.
  • Lounge da Red XS tarifesi geçerli değil galiba?
  • acil 1 adet lounge kodu lazım, Atatürk havalimanındayım

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.