< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
LOUNGE HİZMETLERİ ANA KONU (72. sayfa)
-
-
-
Bankalar çekildi artık..vakıf metal var eh işte
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Haftaya sabiha’da Almanya’ya gideceğim. Yok mu kampanya yahu.
eskiden hatırlıyorum vodafone, bkm express vs. Sürüyle kampanya vardı. Kalmadı mı artık?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sabiha Gökçen Plaza Premium salonunda çeşitler yeterli mi ? Ve sanıyorum ücretsiz değil mi ? Bazı yerlerde gece servisin olmadığı yazılmış sormak istedim.
-
buranın ücreti nasıl hocam ?
yurtdışı gelip yurtiçi devam ederken yurtiçi lounge mı girilebilir sadece ?
-
3 saati 30€ du Mart ta dış hatlardaki
3 saat sınırı çok az değil mi ? gece 12 de girsem 3 de çıkmam mı gerek.baya mantıksız geldi amaç rahat bi uyku değil mi ?
-
Belki daha uzun paketleride olabilir sıra beklerken duymuştum ama bana saat sınırı söylememişti banka kampanyasıyla girmiştim
Vakıf metal ile Sabiha Gökçen'de lounge kullandım en son birkaç hafta önce, çok rezil bir durumda. Yemekler kötü, içecekler kötü. İçkilerin çoğunu kaldırmışlar.
-
Bilenler cevaplayabilirmi? diyelimki 20.06.2023 tarihinde gece saat 23.00 de girdim ve 3 saat sonra çıktım tabiki tarih 21.06.2023 oldu gece 03:00 de tekrar girdim 3 saat daha kalabiliyormuyum? aynı günde 1 defa ücretsiz ya onun için soruyorum.
-
Senin süreni hesplayacak biri yok orada. Sabaha kadar kalabilirsin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cuma günü uçuşum var ama Black Kart kullanan arkadaşlardan bu ayki Sabiha gökçen Plaza Lounge kodunu satan var mı?
-
arkadaşlar merhaba 12 agustos için sabiha gökçen'de lounge kodu gerekiyor. olanlar talep ettikleri ücret ile beraber dönüş yapabilir.
-
hortlatmış gibi olacam ama sabihada lounge hizmeti var mı varsa sifre ile girilebiliniyormu yada hangi bankaların var
-
Sabiha'da plaza premium lounge sadece dış hatlar lounge veya İGA dış hatlar lounge kısmına 700 TL ücreti karsılıgı giriş yapmanıza yardımcı olabilirim. QR hakkımı 700 tl'ye satıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDifference35 -- 17 Ocak 2024; 22:1:19 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sabihada dış hatlar lounge hizmetini devretmek isteyen yazabilir. odeyebilecegim max ucret 350 tl zaten hepi topu 1 saat kalacam fazkası icin degmez :/
-
İstanbul havaalanı için lounge kullanım hakkı alınık. İga pass plus da olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ISTANBUL IGA Lounge kullanmak istiyorum. Hak devretmek isteyen arkadaşlar varsa iletişime geçebilir misiniz?
-
garanti bankasının shop and fly kartım var henuz kullanmadım bu kartla sabihadaki loungeden ucretsiz faydalanabilirmiyiz? birde kartı daha once kullanmıs olma sartı varmı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X