lounge hakkı olan varsa bu ay birkac kez lazım olacak yurtdısı seyahatlerimde bana mesaj atabilir |
LOUNGE HİZMETLERİ ANA KONU (74. sayfa)
-
-
15 Ağustos 2 kişi iga istanbul havalimanı iç hatlar için yardımcı olabilecek varsa bir dm’sini alıırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dicey_celo -- 7 Ağustos 2024; 11:24:42 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Herhangi bir lounge için 2 kişilik giriş 600 TL
-
23 Ağustos yurtdışı 2 kişi giriş alabilirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bugun iicin acil giris kodu lazim elinde olan bana yazabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İstanbul havaalanı iga iç hatlar lounge kullanım süresi 4 saatmiş, benim tam 6 saate ihtiyacım vardı. Sürenin bittiğini nasıl anlıyorlar içeri girdikten sonra? Eğer yemek servisi falan kalkıyorsa sorun değil ben zaten dinlenmek için kullanacağım.
izmir için kampanya var mı ?
-
Genelde umurlarında olmuyorsunuz kalabalık vs değilse istediğiniz kadar takılabilirsiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İstanbul havaalanı iç hatlar lounge için giris kodu olan varsa, bana yazabilirse sevinirim.
-
izmir lounge için kod alabilirim.
-
Arkadaşlar, Kasım ayında İstanbul havalimanında Dış hatlarda lounge kullanmam gerekecek. Aktarma saatleri uzun.
Uzun süredir lounge kullanmamıştım. Fiyatlar uçmuş. 85 Euro + Kdv yazıyor. Vermeyeceğim bir rakam.
Daha uyguna gelecek anlaşmalı kredi kartları vs yok mu?
Herkes istisnasız veriyor mu bu 85 Euro'yu ?
-
İstanbul Havalimanı İç Hatlar için 2 kişilik arıyorum.
-
Sabiha dış hatlar lounge aranır. Elinde olan mesaj atabilir mi fiyatıyla birlikte
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İstanbul havalimanı ben ve eşim için dış hatlar lounge alınır herhalde 2 yaşında bebek ücretsiz oluyor
-
Aktarım oluyor mu kullanım süresi var mı
-
İstanbul dış hatlar için lounge hizmeti acil alınık
SAW Sabiha Gökçen
dış hatlar için lounge hizmeti acil alınık
-
kod hala mevcut mu?
-
Merhaba, anlayamadığım bir nedenle özel mesaj alabiliyorum ama gönderemiyorum: İstanbul ve Guangzhou havaalanları için gerekiyor.
-
Merhaba arkadaslar cumartesi icin iga dis hatlar icin lounge ariyorum . Ozelden yazabilirseniz memnun olurum .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X